Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 10, 2012 12:20 pm

Locke: Nestarej se co já tady dělám, a radši hlídej čas, aby nám to neodplulo +zamrmlí a ke svým prstům přidá rty, kterými se jemně přisaje na bělostnou kůži+

Syr: +Vklouzne rukou Jeanovi pod halenu+ Jerome, mám si dávat pozor aby mi něco nechybělo až z tebe slezu? +mrkne na něj a zvonivě se zasměje+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 10, 2012 12:27 pm

Wenai: +vyskočí jak kamzík+ Už musíme jít, aby nám to neujelo. Neodplulo. +opraví se okamžitě a dorazí tam pivo+ Vy dva se přestaňte osahávat, ty seš moje. +mávne na Syr, aby šla za ní+

Jean: +hluboce se zasměje+ Leda, že bys ztratila počastnost. +jemně si ji sundá z klínu a taky vstane, on si na cestu vezme kus šunky a chleba+ Jdeme. +kývne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 10, 2012 12:34 pm

Syr: drahý příteli, o tu už jsem přišla dávno +uculí se, jak vstává tak si zkasá sukni, jak nejvíc to jde a přitočí se k Wenai+ můj pane +zubí se+
Locke: +vyhrabe se z pod stolu a culí se jak měsíček+ jasně jdeme. +dopije holbu piva, utře si rukávem bradu, nasadí výraz pohůnka+ ale jdem zadem +mrkne na ně a ukáže jim kudy prolízt aby se nepozorovaně vyplížili z hospody+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 10, 2012 12:38 pm

Wenai: +když se ocitnou venku, tak nabídne Syr rámě, nahodí nonšalantní pohled a kráčí ulicí k přístavu+ Tak kterej to je, Černý vítr jsi říkal, že? +ohlídne se na Jeana a pak začne obhlížet přístav+

Jean: Tamhleten. +ukáže na velkou loď, kde už končí s nakládáním+ Vydržte, zařídím to. +odkráčí na loď, kde začne něco vyjednávat s jedním chlápkem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 10, 2012 12:42 pm

Syr: +rozpustile se do Wenai zavěsí a na tváři má takovej vilnej pohled, kterým k ní vzhlíží, jako holka na svého kunčafta+
Locke: +protože je sluha, tahne všechny jejich věci, zajímavé jak jich přibylo od přistání a jako pravej sluha remcá a remcá, jak to zbylo na něj+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 10, 2012 12:51 pm

Jean: +dojde pro ně na břeh a ukáže jim cestu+ Tudy. +vede je na loď. +tohle je první důstojník Valrosa Revne. +představí ho a pak společnost+ Tohle je ser Ventosa. S dámou.

Důstojník: +kývne+ Pote za mnou. +jde do podpalubí+ Pro sera tu máme kajutu. Kapitánka s vámi bude chtít mluvit dnes večer. +ukáže jim kajutu, ještě menší než byla na Valyrijce a odejde+

Wenai: Pane. +kývne na prvního důstojníka+ Jsem si jist, že plavba bude příjemná. +trochu se na něj usměje a zapluje i se Syr dovnitř+ Pošlete pro nás až bude kapitánka připravena.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 10, 2012 12:58 pm

Syr: +při představování se mírně ukloní a prsa jí málem z živůtku vypadnou ven, tak se zase narovná, a opře se o svého pána Wenai. Vleze do kajuty, kde je jedna jediná postel a malý stolek+

Locke: +složí k nim do kajuty všechny ty věci, zazubí se na Wenai a jde za Tannenem, který něco ještě řeší s důstojníkem. Nejspíš zjišťuje kdo je nejlepší v hře v kostky+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 10, 2012 1:04 pm

Wenai: +svalí se do sítě a dá si ruce za hlavu+ Ubal mi cigárko, kotě. +hodí po ní váček s tabákem a papírkama+ Trochu si dáchnem, než si mě povolá samotná kapitánka. Zajímalo by mě, co bude chtít. +rozvaluje se tam+

Jean: +přijde z nákladního prostoru+ Můžeme se pohybovat po hlavní palubě, ale do nákladního prostoru přístup nemáme. +sdělí jim+ Takže bych tam být váma nelez, křehule. +zazubí se na ně+

Wenai: Jaký křehule! Já jsem tvůj pána budeš ke mě mít náležitou úctu! Tak. +sjede ho pohledem a pak na něj mrkne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř dub 11, 2012 11:17 am

Syr: +nachystá si tabák a umotá pro každou cigáro, jedno dá Wenai, sedne si na truhlu, oblízne ho špičkou jazyka a zapálí si. Labužnicky vyfoukne kouř+ no jestli bude chtět opíchat, tak sme v prdeli +zakření se a pak se mile zazubí na Jeana+ Víš kocourku, to že je někdo o +mrkne na něj+ 70 kamenů lehčí než ty, neznámená že je křehkej +zazubí se nebezpečně+ ale dík za info

Locke: +Je někde venku, kousek od kajuty, do který jde slyšet:+ Co já! To on si začal! Já mu nic neukrad, fakt! +pak můžou slyšet nějaký šustění a cinknutí mincí o dřevo+ vidíte ho! zloděje! já sloužím svýmu pánovi čestně! Nikdy jsem nic neukrad +tohle už zní skoro ublíženě a za malou chvíli se otevřou dveře a on vejde, jenom vrtí hlavou+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 11, 2012 11:25 am

Wenai: +koukne na Syr a zazubí se+ Ale to by se nějak zvládlo, jestli je jenom trochu hezká. +ve chvíli, kdy jí dojde, že ten hluk venku je to Lamora, tak vyskočí a je na cestě ke dveřím, ale ve dveřích se s ním srazí+ Co se děje? +koukne ven a zavře za ním+ Mám si to s někým vyřídit? +usměje se na něj+ Ty neviňátko? +dodá šeptem, aby je nikdo venku neslyšel+

Jean: +zazubí se na Sry a několika kroky k ní přejde a vezme ji do náruče, jako by nic nevážila+ Ne, křehule? A tak co to znamená, když jsi jako pápěrka?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions