Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 10, 2012 10:20 am

+Se zrovna převlíká, má na sobě jenom látkový korzet a spodní kalhotky, když tam přileze další chlap. Něco si tam začne mrmlat, až se do toho navlíkne, ňadra jí vyzývavě koukají z živůtku, zašněruje si pas a ten šíleně vysoký rozparek+ Locke, to teda nevím, jestli je vhodný lízt v tomto na loď, když v celým městě není jediný bordel +znovu se na sebe podívá, pak zkoukne toho novýho+ Dáma byla moje babička. Já jsem Syr +zašklebí se na něj+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte dub 10, 2012 10:22 am

Locke: Jeane +pleskne ho do ramene a přisune mu svůj korbel+ nějaký problémy s... ty víš čím? +koukne na něj zvědavě+ Jo kotě, starýho zloděje jako je Tannen neoblbneš tak lehce jako ty hlupáky kolem. No zrzko, aspoň si vyděláš na cestu ne? +radši se napije vína, a směje se do poháru+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 10, 2012 10:34 am

Jean: Žádný. +nabídne si víno a rozvalí se na židli, a že mu to jde, protože je to kus chlapa+ Za necelý tři hodinky vyplouvají a já bych byl rád na palubě, panstvo. +prohlíží si Syr+ Můžu dělat třeba učence, když už jste se tak rozjeli. +vyndá si z kapsy optiky a nasadí si je na nos+

Wenai: +cpe se masem, až jí šťáva teče po bradě a pak si vezme kus chleba+ Velká loď? Aby sme se tam ztratili... Ale taková banda výtržníku... No. Chtělo by to nějaký divadlo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 10, 2012 10:39 am

Syr: No +podívá se na něj všeobecně+ já myslím že divadlo to bude parádní. +Vstane a přejde k Wenai, usadí se jí na klíně+ Můj pán, já jako jeho malá hračka, nebo nedej bože snoubenka, +podívá se na Lockeho+ pacholek +ušklíbne se a pohled jí padne na Jeana rozvaleného v křesle+ no a ty +chvilku šrotuje+ Majordomus! +uculí se, že na to kápla, a neporkytě si ho očumuje, a jak ji ty šaty pěkně odhalujou, než zahalujou natáhne se pro korbel s pivem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte dub 10, 2012 10:44 am

Locke: +musí se křenit, protože to prostě jinak nejde+ Jeane, zapomněl jsem ti tyhle dvě rozkošené trdla představit. Náš vzácný pán je nevidomá Wenai, a ta zrzavá pokušitlka, kterou bys na tý lodi můj pane měl držet pod zámkem, je její sestra Syriana. Možná by bylo lepší ostříhat ti taky vlasy a udělat z tebe kluka i když +zkoukne ty její ženský tvary+ to by stejně asi nešlo
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 10, 2012 10:52 am

Wenai: +koukne na Syr+ Hele, koťe, ne že bys nebyla sexy, ale já teď tak nějak nedosáhnu na pivo, víš. +z jejího toužebnýho pohledu je jasný, že jí přijde pivo sexy víc, ale nakonec přece jenom na to pivo dostáhne+ Já jsem s tím srozumněná. +kývne, když to Syr navrhne a při Lockeho poznámce se trochu zarazí a pak do sebe radši obrátí celej zbytek korbele+

Jean: +ukáže na Syr+ Chci být správce. To je honosnější a jednoho poskoka už stejně máme. +zazubí se na Lockeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 10, 2012 10:58 am

Moje vlasy se stříhat nebudou! +koukne na něj vražedně, jak ho něco takovýho mohlo jenom napadnout+ Tss, pivo +ladně z ní vstane, aby teda měla volnej prostor a přirvrní k Jeanovi, se do tý role nějak vžila+ a co že budete spravovat pane správče? +usadí se mu na kolena+

Locke: Jako poskok, bych měl možná svýmu pánovi vyleštit boty +zazubí se, a spluje pod stůl, a začne dělat jakože leští Wenai škorně a přitom jí rukou ochmatává lýtko, a sune ruku výš a výš+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 10, 2012 11:05 am

Wenai: +rozvalí se na židli+ A pořádně, chátro líná, ať se blejskaj! +zubí se a sleduje ho+

Jean: +ovine jí jednu ruku kolem pasu+ Samozřejmě majetek mého pána. +ukáže na Wenai+ Má na jih od Stříbrnokopce pěkných pár mír půdy a na nich svoji tvrz. Že pane... +zadívá se na Wenai+ pan Ventosa! Ano, ano.

Wenai: +musí se začít chcechtat+ My jsme společnost, jak poď na mě z boku.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 10, 2012 11:12 am

+Uvelebí se Jeanovi pěkně na klíně a se zájmem ho poslouchá, pak mrkne na Wenai+ můj sere, neřekl jsi mi že jsi tak bohatý, řekla bych si o vyšší provizi +culí se a ruku položí Tannenovi na ramena+ To teda jsme +zubí se jak Locke splul pod stůl, kde ho není skoro vidět+

Locke: Jistě můj pane! +jde plnit její rozkaz, když pořádně tak pořádně. mírně jí roztáhne nožky a vyjede dlaní až nahoru k tříslům, kde ji nehty poškrábe na stehnu a druhou rukou ji pohladí pod kolenem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 10, 2012 11:25 am

Wenai: +zazubí se na Syr+ Ty nemáš nárok, ještě jsi nic nepředvedla. +mávne rukou a pak tiše sykne a rychle si přehodí přes klín kabát, když tam sedí tak vyvalená a začne se krapet červenat+

Jean: Valoro, co to tam děláš? +zasměje se a přitáhne si Syr blíž k sobě+ Mě můžeš říkat Jerome, kočičko.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions