Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » pon dub 09, 2012 11:38 pm

Locke: +těká pohledem z Wenai na Syr, která je z toho všecho taková zbrchaná, a zase se vrátí k Wenai+ já jsem tě nikdy neměl potkat, ty jedna okudlaná okatá holko +mrmle si pro sebe a když vidí ty jejich pohledy+ dobře, bohové, já ti ho teda vrátím. Ale až jinde, teď tu nebudu vybalovat celej krám
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 09, 2012 11:41 pm

No super. +zasměje se a dá mu pusu na tvář a společně slezou z lodi a jdou do přístavu+ Tak kde je ta hospoda? Mám chuť na pořádný pivo, musím si spravit žaludek a taky jsem se chtěla zeptat... +koukne po očku na Lockeho+ nauč mě krást. A pak ti ten meč třeba nějak vynahradím. Ukradnu ještě lepší.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon dub 09, 2012 11:55 pm

Syr se za nima vleče, šťastná že bude mět svůj meč a že už nemusí být na té lodi hrůzy, nejraději by zlíbala zem, po které šlapou. A né, vůbec se nesnaží poslouchat, baští ten pomeranč od jednorukého a snaží se zapamatovat si cestu
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte dub 10, 2012 8:56 am

Hele, hubeňoure, když jsi čmajznul ten meč, nebyl u toho i takový rozměrnější vak? loupne po něm pohledem

Locke: +prohrábne si svoje špinavé blond vlasy a přemýšlivě si položí ruku na bradu, pak se zakření+ uvidíme, jak ti to půjde +kráčejí uličkou ve který pobíhají malé nahé děti a vyjdou na tržišti. Podívá se na Syr co jde vedle nich+ no tak ten jsem fakt neviděl, zrzavá +přikývne hlavou, aby svá slova potvrdil a vezme Wenai paží kolem krku+ tržiště je výborný místo na vydělání si pár dragonů na pivo +mrkne na ni+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 10, 2012 9:12 am

Locke: No jasně. +kývne a pustí ho a vyhrne si rukávy+ Tak teď uvidíš, co umím. Sejdem se támhle pod tou sochou za pár minut. +mrkne na něj a zmizí v davu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte dub 10, 2012 9:14 am

Locke: +ještě chvilku ji sleduje v tom davu, ale pak mu zmizí. Otočí se k Syr+ slyšelas +zazubí se na ni a vezme to druhou stranou než šla Wenai+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 10, 2012 9:18 am

+ochomítává se kolem stánků, sem tam nenápadně, sem tam vyvolá rozruch u jednoho si koupí jabko a zubí se kolem a nikam nespěchá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte dub 10, 2012 9:22 am

Locke: +přichomítne se k hádce mezi stánky s rybami, kteří se handrkují, čí ryby jsou čerstvé. Nechá se žduchnout na jednoho zazobaného kupčíka a spadne při tom na zem. Ten tlusťoch mu ještě pomůže vstát, když se mu Lamora začne omlouvat. Pak zmizí dřív, než kupčík zjistí že postrádá měšec stříbrných+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 10, 2012 9:25 am

+vychvaluje kupcům látky i koření, občas dělá, že se o něco zajímá, občas si hraje na kupce a pomalu se blíží k soše+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 10, 2012 9:26 am

+Jde kolem fontánky ve středu tržiště a dívá se jestli kolem jsou nějaké městské stráže nebo někdo takový. Ona krást nebude, protože nemíní zkysnout v žálaři té pevnosti.+
Děvenko, chtěla bys znát svou budoucnost? +chytne ji za paži stará zvrásněla ruka, ještě starší zhrbené babky o holi+
Děkuji vám, paní, ale raději ne +usměje se na ni Syr mile+
+stařena zesílí stisk ruky a táhne ji někam na kraj cestu+ budoucnost je promněnlivá, své odpovědi najdete tam, kde se stíny probouzejí a slunce zachází +řekne jí moudře a odbelhá se pryč+
+Syr jen pokrčí rameny, chvíli nad těmi slovy přemýšlí a jde k tý soše, co se mají sejít+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions