Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 11:10 am

Je vlastně nemožný už je sehnat, ale v Pentosu +stojí opřený o dveře a bedlivě ji hlídá+ se teď vdává nějaká princezna za koňáka, a jeden magistr jí chtěl dát tři jako svatební dar. Prý pocházejí odněkud z Ašaje, dostal jsem na něj zakázku od jednoho člověka v Králově přístavišti. Říkal že je to nemožný +zavrtí hlavou a hrdě sleduje vejce+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 11:12 am

+opatrně mu podá vejce zpátky+ Všechno je možný. +usměje se+ Prodáš ho? +zeptá se+ Nebo si z něj vychováš draka?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 11:15 am

Je zkaměnělý, z něho nikdy už drak nebude +protočí oči a uloží zpátky ke všem ostatním pokladům+ tohle vejce mi zajistí titul sera a pěkný panství v Západozemí +kření se+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 11:19 am

+opře se o prkna na zdi a skříží si ruce na prsou+ A ty chceš bejt ser, jo? +nakrčí nos+ No to by se mi teda nechtělo. Sedět na zadku a nechat se obskakovat. +odlepí se od zdi a vyjde z komory a zamíří na palubu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 11:26 am

Locke:
+Všechno si to tam zas zamaskuje a schová, zamkne. Pak ji doběhne+ Ty jsi ale trdlo. Nechci, ale uznej že já zloděj, podvodník a krysa budu ser a budu váženej atak. Je to k popukání +kření se+ já na zadku sedět nebudu, budu rozkrádat Baratheonovo království
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 11:30 am

+zasměje se+ Stejně s to serování dlouho nevydržíš a vrátíš se ke zlodějně. Nemůžeš si pomoct a musíš to mít, ty to víš. +otočí s ek němu a culí se na něj+ To úžasný vzrušení, když plán jede jak má, když ti to vychází....
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 11:35 am

Locke:
To jo, máš pravdu. Je to neuvěřitelný jak mi vybruje každý nerv v těle, každý smysl mám napnutý k prasknutí a když to pak vyjde... ta euforie+ zasní se trochu+ Budu se toulat po království, převlečený za žebráka +mrkne na ni+ a budu brát samý fajnový neuskutečnitelný zakázky
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 11:45 am

+zasní se+ Hej, to by byl boží život... +došourá se před Sallovu kajutu a rozhlídne se, když ho vidí někde na palubě, tak je v klidu+ Toulat se krást, žít si jako král a pak jak chudát. +v očích jí svítí+ Bledá závist. +usměje se na něj+ Máš kumpány?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 11:49 am

Locke
To jo, bude to epésní +začíná se smrákat a fouká děsně ledový větr. Locke se zašťourá v zubu+ No jo, jednoho. Tannena, ten na mě čeká v Dračím kameni. Něco tam zajišťoval +uculí se a podívá se kam se dívá+ chceš se přidat?
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 11:53 am

+zavrtí hlavou+ Nemůžu, musím taky zařizovat věci. +pokrčí rameny+ Ale možná se k vám pak přidám. +zasměje se+ Bohové, to je hnusně. Musím jít očíhnout nějaký věci. +kývne na něj a má se k odchodu+ Až budeš mít službu tak mě musíš naučit pořádně kormidlovat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions