Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 10:30 am

Ne to teda ne, ale určitě nejsu na takový okudlaný malý holky +vyplázne na ni jazyk+ tak mazej, to jsem zvědavej jestli jednorukému Emrinu šlohneš taky něco dobrýho než tě přerazí +zubí se+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 10:38 am

Ts ts. +usměje se na něj, zvedne se a nenápadně dojde do kuchně, zachvíli se odtud začnou ozívat zvuky+ Co? Já? Nene! +nějaký rány+ Jau! Nech toho sakra! Já jsem nic... jau! +Wenai se vyřítí z kuchyně a propádí kolem Lamory a schová se za schody+ Kryj mě. +syčí na něj+ Kryj mě!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 10:42 am

Locke:
+má co dělat aby se nezačal hlasitě smát, když slyší a pak i vidí Wenai pádit z kuchyně a zavalitého jednorkého Ermina za ní s velkým nožem v ruce+ Hej Ermine, zas ti myši kradou cukroví? +zeptá se ho, aby ho přibrzdil. Ten se na něj jen vražedně koukne a zapadne do kuchyně. Lamora se přes schody zakření na Wenai+ já ti nevím, ale zdá se že mě něco dlužíš +řekne medově a napije se z měchu+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 10:48 am

Už je pryč? +zajímá se přes schody, pak zaloví v haleně a přes šprušle mu podá broskvi+ Nic jinýho jsem nestačila vzít. +zamumlá, broskev je pěkná a zralá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 10:52 am

Locke:
+vezme si broskev a přičichne k ní+ Voní létem +zakousne se a šťávy z ní mu stečou po ruce, zbytek podá Wenai+ tvůj podíl z kořisti +utře si prsty do haleny+ když seš teďko můj kumpán, chceš něco vidět? +mrkne na ni+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 10:54 am

+je pořád za schodama, vezme si zbytek a má co dělat, aby na něj nezírala a nenápadně ji oždibuje+ To si piš, že jo. O co jde? +konečně se vyplíží zpoza schodů+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 10:56 am

Locke:
+rozhlídne se kolem, jestli tam někdo nečmuchá+ je to děsně tajný, a taky je to lup na který určité osoby nikdy nezapomenou +významně pokýve hlavou a drapne ji za ruku, plíží se podél cel v podpalubí, až za sklad s potravinama až do malé komůrky kde jsou schovaný metle, kýble a ostatní harampádí. Opět se rozhlídne, jestli je někdo nesledoval+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 10:58 am

+moc se jí to nezdá, ale plíží se za ním, každý sval v těle napjatý, kdyby si chtěl třeba dovolovat a pak se vmáčkne za ním+ Hm? +koukne na něj a vyčkává+ Tak o co jde? +dává si pozor na každý jeho pohyb+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 11:01 am

Locke:
+klíček se neslyšně otočí v zámku malé truhličky a Locke vezme něco velmi opatrně do dlaní a pak to podá Wenai. Je to šišaté, s ostrýma kamennýma šupinama a je to těžké+ víš co to je? +tváří se jako bůh+ to je dračí vejce +šeptá tiše. Krom toho má v truhle lup z celé platby+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 11:05 am

+opadne z ní ostražitost a taky jí málem vypadnou oči+ No kecáš! To musí být děsně vzácný. Kdes to splašil? +prohlíží si opatrně vejce a přejíždí prsty po šupinkách+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions