Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 12:38 am

+pokrčí rameny+ To třeba taky, když mi to pomůže ji získat... na svou stranu. +odnlčí se na okamžik+ Je to mocná žena.
Okolí

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 12:41 am

Locke:
+Jenom přikývne+ Za chvíli mě tu budou střídat, půjdem se najíst, dneska budou solený ryby a chleba, pro změnu +ušklíbne se+
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 08, 2012 12:44 am

Ano to je +souhlasí s ním+ ovšem Wenai si dokáže získat jen málokdo +varuje ho předem+ i když na dobrý jídlo ona slyší to ano, ale jinak +nakloní hlavu na bok+ je nespoutaná a divoká, je mocná a nezávislá, má ráda dobrý jídlo, jak už jsem řekla, pití všechno co teče. S muži... to je jiná. Ovšem, my tu stejně dýl jak do Dračího kamene nemůžeme zůstat +podívá se na něj s nakrčeným čelem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 12:52 am

Ryby. +nakrčí nos a otočí se znova k němu+ Ryby teda moc nemusim. Ale to jsem se asi nechala nalákat na špatný povolání, co? +zasměje se, seskočí ze sudu a napije se vína+ Došlo ti víno, měl bys sehnat nový. +otře si pusu rukávem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 12:54 am

+zavrtí hlavou+ Chci ji, i kdyby jen na krátko, tak ji musím mít. +zvedne se a jdeke dveřím+ A neříkej jí to. +v jeho hlase je panovačný tón, pak se otočí a vyjde ven+
Okolí

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 9:25 am

Locke: +pobaveně se uculí+ tak to jsi vedle, páč tu je ryba na denním menu furt. Hej! +jak mu vzala ten měch+ co mě, to tys dopila, tak sežeň +mezitím tam dojde druhá služba, tak mu Lamora předá kormidlo a kompas+ hraješ kostky? +zeptá se Wenai+
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 08, 2012 9:27 am

S tím si musíš poradit sám +ušklíbne se Syr tomu jeho tónu+ no jasně +zavrtí hlavou a pohrouží se do čtení o rodu Baratheonů a Lannisterů. Ale to dobré víno jí přitom nějak ubývá+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 9:31 am

No tak jo. +kývne+ Já někde něco splaším. +vydá se za ním+ Kosky sem tam hraju. Kostkovej pokr, drábky a vrchcáby. Sice nijak lvěle, ale docela se to dá. Ale nemám co vsadit, neboť nemám ani floka.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned dub 08, 2012 9:40 am

Locke: +zatlemí se+ tak to si pak zahrajem, třeba přijdem na něco, co by mě mohlo zajímat +vezme si svou rybu, cibuli a chleba a sedne si na schody ke skladům+ jsem pro kostky, ty jsou takové, svůdné +drcne do ní ramenem a šklebí se+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 08, 2012 9:44 am

+taky si to vezme sedne si vedle a nad rybou se chvíli ofrňuje a pak ji teda načne+ Já jsem jako pro +koukne na Lockeho+ Ale rozhodně si nebudu holit vlasy +ukáže si na hlavu+ Hele, jak to dpoadlo minule. Ani nevsázím žádnou část svýho těla. Hlavně se hrajou dobře opilý. +zazibí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions