Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » sob dub 07, 2012 11:25 pm

Locke Lamora:
+prostě se musí zakřenit jak sebou mlaští na podlahu, rozvalí se na zadeklovaný sud s vodou a nohy si vyhodí na zábradlí. Odkudsi vytáhne flašku čehosi, nejspíš těžkého kořeněného vína a napije se+ Jsem si tě nevšiml, dřív +zvědavě po ní, něm pošilhne+
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 07, 2012 11:30 pm

Vyhrabe se taky na palubu, jako že to jde obhlídnout, ale jak ji námořníci vidí, tak raději jdou bokem, aby je třeba zas nepozvracela. Ale už je jí líp. Tahne sebou vak, a protože na přídi téměř nikdo není, tak si sedne na smotané lana a vytáhne z vaku kus papíru a uhel. Zahledí se na obzor a vzpomene si na Joraha. A začne si kreslit
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 07, 2012 11:30 pm

Jsem tu s váma od Pentosu, upsal jsem se opilej, jak čokl a ráno jsem se tu prostě vzbudil. +zakření se na něj+ Jak dlouho už seš na Valyryjce? +koukne po něm a pak zašilhá po měchu, co Locke pije, olízne si rty a snaží se soustředit na kormidlo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » sob dub 07, 2012 11:35 pm

Locke Lamora:
+Začne se smát+ to se stává často +promne si rameno a podloží si hlavu rukou+ já nevím, chvílu už jo +pokrčí rameny+ Sallo je v pohodě, dostanu se do cizích měst kde mám... různý vyřizování +mimoděk si položí ruku na stehno, jako by něco kontroloval+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 07, 2012 11:41 pm

Hm? Různý vyřizování? Takže ty nejseš námořník celej čas svýho života?
+všimne si Syr a hvízdne na prsty a když se otočí tak na ni mávne, aby šla za ní+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » sob dub 07, 2012 11:46 pm

Locke Lamora:
Ne, to teda nejsem. +pokřiveně se usměje a podívá se na koho to píská, přivře víčka a pak zas kukne na Wenai+ Ty jsi ta co tu pořvávala! Ale ty nevidíš, teda vidíš!
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 07, 2012 11:47 pm

Ze zamyšleného čmárání ji vytrhne písknutí, otočí se, podívá kde co a vidí Wenai u kormidla, musí se zakřenit. Dojde k ní
Ještě že umím plavat culí se tak jak to šlo?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 07, 2012 11:51 pm

+zazubí se na něj+ Jo, vyléčila jsem se. To se stává. +mrkne na něj+ Takže jak daleko to je Na dračí kámen? Kolik dní plavby?

Na Syr. Ha ha ha. +řekne nahlas a pak na ni mávne, aby šla ještě blíž, aby je nikdo neslyšel+ Hele, až budeš mít chvíli, řekni Sallovi že tě posílám ať ti dá nějaký knížky, o historii, nebo něco takovýho, žeádný romance. A zkus zjistit něco o tomhle... +rozhlídne se, jestli je někdo nesleduje+ Světě. Kdo vládne, a politickou situaci a tak. Ať jsme nad věcí.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 07, 2012 11:57 pm

Locke: +přikývne a protože tam došla zrzule tak zmlkne, jen je sleduje, pak se ušklíbne+

Syr-Wenai +bezděky zmuchlá v ruce kus papíru a nakloní se k ní+ jo jasně, tak já jdu, stejně nic na práci nemám +pohled jí padne na kluka s krysím obličejem, zamračí se a jde ke kapitánovi+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » sob dub 07, 2012 11:59 pm

Locke Lamora:
+Když zrzka odejde, spluje ze sudů, vtiskne jí do ruky měch a vezme kormidlo+ z kterýho světa jsi, holko? +pořád se na ni culí+
Okolí

PředchozíDalší

Zpět na Syractions