+Položí jí ruce na břicho a stehna a přisaje se rty na její krk+ Domluveno, +přikývne souhlasně a stiskne jí koleno+ času na to bude dost. Jsi-li unavená, ukážu ti kajutu
+Zavede ji do kajuty nedaleko od svojí, má zhruba dva na tři metry, stěny jsou z bílé plachtoviny, visí tam dvě houpací sítě a dvě truhlice u zdi. Malým oknem s okenicí tam proniká mořský vzduch. Otočí se k ní čelem+ chceš pomoct do sítě?
Díky, já už to zvládnu. +otočí se k němu a rukou mu sjede po rameni+ Ráno se u tebe zastavím a vyřídíme pár věcí. +kývne na něj a otočí se a najde prázdnou síť+ Počkej, +otočí se ještě+ Kde je moje sestra?
+Přikývne+ dobrá, už je na odchodu. To já nevím, ale řeknu někomu, aby se po ní podíval. +Pohladí ji po krku+ ráno +a odejde pryč+ +Za chvíli tam statný černý námořník přinese uplně zelenobledou Syrianu a hodí ji na houpací síť+ sestren +zamručí na wenai a vysadí i ji na houpací síť, pak odejde+
+Nád ránem se jim do kajuty přikrade muž zahalený v plášti a když vidí, že obě ženy ještě spí, přikrade se Wenai, nakloní se k ní a šeptá jí do ucha ve spánku+ Sallo je pirát, prodává otroky do citadel a libuje si v mrzačení svých žen +jak tiše přišel, tak i zmizí+
Já taky, já taky. +zamumlá a otočí se na druhý bok, ale jak není zvyklá na houpací síť, tak z ní sletí, ale chvilku jí trvá než se probere, takže muže už nevidí+ Kurva, Au! Sakra! +přitiskne si ruce na oči+ Syr. Hej! Syr! +snaží se ji vzbudit+
+Vzbudí ji děsná rána na zem a ona se zamele v síti, která se rozhoupe, ale nějakým záhadným způsobem se jí povede nespadnou+ Co je, co se děje! +promne si oči+
+sedí na zemi a ruce na očích+ Zavři to podělaný okno, je tu moc světla. +zavrčí i když světla tam rozhodně není moc, spíš šero+ Já zase vidím. A není to příjemný.