Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 05, 2012 9:04 am

+chopí se poháru a s chutí se z něj napije+ Tak ty bys chtěl věštbu Salladhore Saane? +zeptá se ho, otře si bradu rukávem a postaví pohár na stůl+ Dostaneš ji. +přikývne+ Ale ne hned. I když bych htěla, tak věštby ke mě nepřichází na zavolání. Přichází, když je klidná noc a měsíc se odráží na hladině. Měsíc je jako oko budoucnosti. +zavrtí hlavou+ Dnes ne. Ale mohl bys mi zatím říct, jak znělo to proroctví díky kterýmu jsi mě poznal?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » čtv dub 05, 2012 9:15 am

+Nahne se k ní docela blízko a položí jí své ruce na stehna+ Dobrá Tmu vidoucí, věštby jsou vážné, protínají naše životy od pradávna. +Mezi rty si vloží bobuly hroznu a rozkouše ji+ Na jedné z cest do Ašaje, mi rudý kněz zvěstoval příchod Tmu vidoucí neohrožené. Řekl mi, že pokud odmítnu, nasytí mé lodě a majetek mořského boha. Pokud ti ale pomohu +vezme bobuli a dá jí mezi rty jí+ získám mnohé +usmívá se+ a nejen já
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv dub 05, 2012 9:20 am

Jsou už daleko od břehů na moři a s lodí to háže, protože moře bouří. Syr se na přídi drží lan a zvrací obsah svého žaludku do hlubin. Od rozbíjejících se vln je celá zmáčená a mokrá, leží tam jako hadrová panenka
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 05, 2012 9:22 am

+vezme si hrozen vína a pokouší se u toho nevypadat jako debil, pokýve hlavou+ A tak bylo předpovězeno. +řekne děsně moudře, položí svoje dlaně na jeho a nakloní se k němu+ A teď mi pověz, Salladhore, co jsi ochoten dát pro věštbu +zavrtí hlavou+ Ne mě, ale svému bohu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » čtv dub 05, 2012 9:35 am

Bohové si žádají velkých obětí, není radno si s nimi zahrávat. U nás v Lyssu se říká: Obětuj bohu i svu ženu, pokud ti obchody pokvetou +zasměje se a v tu chvíli jim přinesou večeři. Pečené sele, čerstvé bochníky chleba, ovoce a sýry.+ Tobě bych možná obětoval také mnoho +přisune před ni sele i s noži+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 05, 2012 9:43 am

Svou ženu obětovat nemusíš a já po tobě nic nežádám. +usměje se na něj a začichá+ To je maso! Dobrý maso. Hmmm. +pak k němu otočí hlavu+ To má být zkouška, že jestli se při tom krájení pořežu, tak jsem vážně slepá? +uculí se na něj+ To ti řeknu hned, že jsem. A pořezat se nechci. Sůl v ranách obvykle pálí. +naznačí mu, že jí má něco uříznout, z toho selete+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » čtv dub 05, 2012 9:50 am

Ne, to není žádná zkouška +vezme nože a nakrájí ji kusy masa+ mám rád ženy, které si život užívají plnými doušky. Patříš mezi ně, Tmu vidoucí? Proš chceš jet do králova přístaviště? i jiné města by ti možná poskytla co potřebuješ
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 05, 2012 9:58 am

+vezme si kus masa a ležérně ho ukusuje z vidličky+ Jestli jsem nebo nejsem, to poznáš. +usměje se na něj jedním koutkem svých úst+ V Královském městě jsou věci k vyřizování a moudří staří muži k poradám. Je hledám. +potřese hlavou+ Možná pak pojedu do starého města, ale myslím, že ty jsi tyhle města nemyslel? Ale já se musím taky vydat za svým osudem. +opře se v židli+ Jako všichni.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » čtv dub 05, 2012 10:05 am

+Ujídá masa a střídá to s hroznami, přitom mu po prstech stéká šťáva, kterou slíže+ Ne, to jsem opravdu nemyslel +napije se vína+ ne nemyslel, myslel jsem svobodná města, i tam jsou muži znalý, ale budiž, máš svůj osud +odsune jídlo, vstane a chytne ji za ruku, jemně ji stáhne víc k sobě+ možná jsem se mýlil, když jsem řekl že má cesta bude zadarmo +políbí ji překvapivě+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 05, 2012 10:09 am

+položí mu ruce na ramena a usměje se v jeho náručí+ Nebo možná lhal, co? +zašeptá a polibek mu oplatí+ Ale dneska ti platit nedbudu, dneska ne, pokud si to chceš užít a já hádám, že chceš. Jsem unavená.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions