Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř dub 04, 2012 11:00 am

Ono takový otrok taky se nad tím pozastaví by vlastně nemusel být až tak špatný Pak už jsou dole v přístavu Je tady těch lodí moc. Menší s úzkými plachtami a velký... pojď táhne ji dál k těm tlustým a u jedné se zastaví. Vypadá obrovská, je celá černá a zrovna na ni nakládají sudy s vínem. Vysoký muž oblečený v rudé tunice a vybělených kožených botách s ornamenty se na ně podívá. Nejdřív na jednu pak na druhou a začne se smát Je tam napsané Valyrijka šeptne Wenai do ucha
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 04, 2012 11:04 am

A kdo se tady tak řechtá? +zeptá se+ To se jako směje nám?! +dojde jí to+ Pusť mě na něj! Já mu rozbiju co mu trefím! +hrne se dopředu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » stř dub 04, 2012 11:10 am

Salladhor Saan se opět mocně rozesměje a pacholci co nakládají se nechápavě dívají jeden na druhého To u všech sedmi, není možné. přestane se pomalu smát a podívá se na Wenai, jen na ni Bylo mi kdysi v dávných letech vyvěštěno, že tmu vidoucí z daleka mne požádá o službu. A ve chvíli, kdy na věštbu zapomenu, se tu objevíš přijde k Wenai a vezme její ruku do svých, teplých a drsných Vítej Tmu vidoucí. Jsem Salladhor Saan
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 04, 2012 11:18 am

+tak tohle ji naprosto vyvede z míry+ Eh, já jsem Wenai z... z... z daleka a tohle je moje sestra Syriana. Taky z daleka. +dodá+ My jsme se jen chtěli zeptat, jestli by se tu našla nějaká loď do Králova přístaviště. Je to tak, to hlavní město, že? Máme čím zaplatit, teda nemáme to sebou, ale fakt jo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » stř dub 04, 2012 11:27 am

Salladhor Saan se prvně také podívá na Syrianu, ale hned zas věnuje svou pozornost Wenai Jsem kapitán Valyrijky, Wenai z daleka a dnes při západu slunce vyplouváme do Západozemí, do Dračího kamene. Dál plout nemohu, ale do Králova přístaviště je to odtud už jen několik líg. Obejme ji a podrží ji za rameno Chci li mít dobrý vítr v plachtách a to já chci, nemohu od tebe za cestu požadovat ničeho. řekne jí vážně a nakroutí si přitom vous na bradě
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 04, 2012 11:35 am

Tak jo. +kývne+ No dobře. Já... my... si jenom skočíme pro naše věci. A před soumrakem přijdeme, potřebuju si ještě něco zařídit, Salladhore Saane. +řekne jeho jméno, aby si ho zapamatovala+ Dobře?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » stř dub 04, 2012 11:38 am

Zase se zvučně rozesměje Dobrá Wenai tmu vidoucí. Valyrijka počká na svou štěstěnu políbí ji na obě tváře - teď je určitě ráda, že ju Syr vydrhla Za soumraku pustí ji a jde opět počítat náklad
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 04, 2012 11:43 am

+je z toho poněkud mimo, otočí se, chytne Syr za loket a táhne ji pryč+ Jdeme do hospody, nejlíp do té u Joraha. +lidi jí uskakujou z cesty+ Nezdá se ti to divný. Mě se to zdá divný. Ale zase - je to zadarmo! +konečně trochu zpomalý+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř dub 04, 2012 11:47 am

Je to divný moc, a on... je zvláštní. Vypadá jako zhýralec oblečený v nejlepších šatech. Ale zas.. dostanem se kam potřebujem. Vede jí zase tou ulicí zpět k hospodě nedaleko Joraha Počkej, já u sebe nemám žádné zlatky uvědomí si najednou
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 04, 2012 11:52 am

Já mám u sebe nějaký drobný. Doveď mě do tý hospody, posaď objednej mi pivo a pak pro ně můžeš skočit, pít už budu sama. +zazubí se na ni+ Říkáš zhýralec v nejlepších šatech? Tak se obvykle oblíkají zloději. Ale budem to muset přijmout, když máme být za týden doma.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions