Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » úte dub 03, 2012 11:03 am

+zavrtí hlavou+ Ne, tento obřad se odehrává jen v noci a v noci musí zůstat. A za chvíli už bude svítat. +ukáže na projasňující se obzor na východě+ Já bych se také měl už vrátit do města, pokud chcete, můžete jít se mnou. +podívá se na Wenai+ Asi by bylo jednodušší, kdyby jsi jela na mém koni.
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 03, 2012 11:05 am

No, nejvyšší čas odtud vypadnout. +kývne+ Jako já? Já? Na koni? A vy půjdete pěšky? Doufám, že to není daleko. Ta dívka, která mi donesla víno říkala něco o pár hodinách cesty.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 03, 2012 11:08 am

Když Jorah řekne že oni půjdou pěšky tak protáhne obličej a do očí jí málem vhrknou slzy, nějak si myslela že by mohly aspon dostat koně no. Rychle vstane a otočí se. A jak nemá kalhoty tak začne hledat druhé ve vaku Zmetek jeden koňskej, prý odměnu mrmle si tam děsně naštvaně a ve vaku něco se zařinčením spadne. Nakonec vytáhne něco jako kamaše a natáhne si je No tak pojďme Odhodí špačka do ohně a přes záda si zase zapásá meč, ale dá si na hlavi kápi, tak ani není vidět
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte dub 03, 2012 11:11 am

+kývne+ Ano, je to pár hodin, pro khalasar, ale my pojedem na koni. Já s vámi, wenai. A vaše sestra bude mít svého. Khal dá vždy koně své předmanželce. +řekne+ Měli by vám ho přivést ráno, ale jestli chvíli počkáte, zařídím to teď. +zvedne se a odejde a za chvíli se objeví s mladou klisnou a uzdu dá Syr+ Je vaše. +pak chytne Wenai za loket+ Můžeme jít?

Obrázek
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 03, 2012 11:16 am

Čeká tam s Wenai, než se vrátí a ta kobylka je prostě nádherná. Pěkně stavěná a čerstvá. Pak se podívá na koně sera Joraha a zase zpět na toho svého Dobře, tak když pojedete dva, tak si ji vemte. Má víc sil. Dá mu zase uzdu zpět do rukou
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte dub 03, 2012 11:23 am

+rozesměje se jako blázen+ Jste opravdu laskavá, ale já pojedu na svém koni. +usměje se na ni a položí wenai ruku na rameno+ Vysadím vás nahoru. +položí jí jednu ruku na koně, aby věděla kde je a pak ji chytne za pas a pomůže jí nahoru, sám si pak sedne za ni+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 03, 2012 11:25 am

+pokývá hlavou, jako že chápe a nechá se vysadit na koně, usadí se v sedle a chytne se předku sedla, aby nespadla+ Jak se jmenuje to město, kam jedeme?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte dub 03, 2012 11:28 am

Dobře, jak chcete Pokrčí rameny. Vidí že ti dva už jsou nahoře a koukne na kobylku jak je hezky vysoká Paráda, prostě paráda. Pevně se jí chytne za hřívu a co největším švihem se jí dostane na hřbet. Poplácá ji po krku. Vak s věcmi má položí na jejím zadku a tak se o něj trochu opře. Beztak na tom koni usne
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte dub 03, 2012 11:56 am

Je to město Pentos. Má vlastní přístav, ze kterého vyplouvají lodě do Braavosu, Králova přístaviště, Bílého přístavu, Tyroše, Lysu i na Letní ostrovy. Hádám že v něm naleznete, co hledáte. Pokud to není příliš troufalé, co vlastně hledáte? +zeptá se jich+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte dub 03, 2012 11:57 am

No... vlastně... +zamyslí se+ Já hledám někoho kdo znal mou babičku. Dal jí tohle. +vytáhne cíp látky+ Doufám, že to se tu neprodává po tuctech.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions