Romania - Bucuresti

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Bukurešť - Rumunsko

Příspěvekod Okolí » sob bře 31, 2012 12:56 pm

SIANA
Vycení zuby, je vzteky bez sebe, že se ani nesnaží to popřít, že byl s ní Jsi lugaru, alfa samec a necháš sebou mávat nějakou... čarodějkou! Odplivne to poslední slovo Měl by sis zajistit dědice, když tvůj syn zemřel a místo toho... Přejde k němu a položí mu dlaně na ramena Já bych ti ráda dala nástupce, Gabrieli Lísá se k němu jak háravá fena
Okolí

Příspěvekod Gabriel » sob bře 31, 2012 1:10 pm

Zmínka o jeho synovi je na něj už trochu příliš. Prudce ji od sebe odstrčí, chytne ji za ruce a přitiskne ji ke zdi. Zblízka se jí dívá do očí a zuří tak, že ji téměř ani nevidí. Nikdy..už nikdy se o něm přede mnou nezmiňuj! Vrčí jí přímo do tváře a zatřese s ní, jako s hadrovou panenkou. Bolestivě jí svírá paže a v očích se mu zračí jen pohrdání a znechucení. Jsem alfa, Siano a ty si uvědom, že své postavení máš jenom díky mě! A stejně jako jsem ti ho dal, ti ho můžu i vzít. Tvůj čas vyprší za dva měsíce a pak si vyberu novou alfu. A věř mi, že se ti nebude podobat ani trochu. Vmete jí krutě přímo do tváře a pak ji tvrdě, bolestivě políbí, až má po tom polibku rty celé zhožděné a bolavé.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Okolí » sob bře 31, 2012 1:18 pm

SIANA
Sekne po něm nehty, ale je jí to nic moc platné, pevně přišpendlená ke zdi čelí jeho hněvu a vzteku s chladnou tváří. Jeho sevření je bolestné a kosti v těle se jí snad drtí Své postavení alfy jsem dělala dobře, vždy jsem stála za tebou! vyštěkne mu do tváři a vzápětí je umlčena drásajícím a plenícím polibkem. Vlčice v ní se dere na povrch, ale je to vidět jen na očích, které zestříbrní
Okolí

Příspěvekod Gabriel » sob bře 31, 2012 1:49 pm

Těm tvým žárlivým scénám říkáš, vykonávat dobře?! Zasyčí vztekle a smýkne s ní na gauč. Přitiskne ji pod sebou a v jeho očích je už kromě vzteku i divoký chtíč. Klekne si nad ní a jedním trhnutím jí roztrhne tričko a hodí ho někam do pryč. Bleskově z ní stáhne i kalhoty s kalhotkami a aniž by se obtěžoval s nějakou přípravou, prudce do ní vnikne a začne divoce přirážet. Sexuální napětí, které v něm probudila Syr, ale už nestihla uhasit, si teď musí slíznout Siana. Bere si ji tvrdě, majetnicky a bez jakéhokoliv citu. Snad kromě frustrace a vzteku.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Okolí » sob bře 31, 2012 2:02 pm

SIANA
Byl bys radši, kdybych ti je nedělala, copak jsi nepoznal z toho jak žárlím na každou jinou jak mi na tobě zaleží! táhle dlouze naříkavě zasténá, hodně se to podobá zavytí, když do ní přirazí a bere si jako nějakou věc. Kousne ho do ramene, silně až ucítí v puse jeho krev. Nehty mu zaryje do zad a zadrásá jimi
Okolí

Příspěvekod Gabriel » sob bře 31, 2012 2:46 pm

To se sakra vsaď! A na tvé postavení ti záleží daleko víc, než na mě, tak si ty kecy klidně nech! Zasyčí zuřivě a zavrčí, když ho kousne a poškrábe. Chytne jí ruce a přidrží jí je nad hlavou a ještě zrychlí přírazy do jejího těla. Celou dobu se jí dívá do očí a vzápětí se do ní udělá. Ještě několikrát přirazí, pak z ní vyklouzne a nechá ji ležet na gauči. Natáhne si kalhoty a podívá se na ni. Doufej, že v tobě začne růst dítě. Moc se mi nechce to v nejbližší době opakovat. Utrousí ještě, pak se otočí a beze slova opustí jejich byt.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Okolí » sob bře 31, 2012 2:51 pm

SIANA

Jen pevně stiskne čelist, další výkřik už mu nedopřeje. Cítí, že už bude a pevně kolem něj sevře nohy. V to opravdu doufám odsekne a když zmizí z bytu ani to nekomentuje. Je spokojená, že dostala co chtěla. Lehne si na gauči hlavou dolů, stiskne nohy k sobě a dá je nahoru. Nedopustí aby to nevyšlo. Bolí ji celé tělo a pohled jí padne na tu složku. V očích jí to začne doutnat a rodit se zajímavý plán
Okolí

Re: Romania - Bucuresti

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv srp 16, 2012 1:06 pm

Na svém Harley se objeví před svým oblíbeným tetovacím salónem, sleze, sundá si helmu a zatřepe svou rudou hřívou, vejde dovnitř a trochu přimhouří oči. Opře se o zeď a počká na tatoša

Hey guy, I´m back +zářivě se usměje+

Yeah, Radhair is back, welcom. What can I do for you? +přijde k ní a pleskne si s ní rukou+

What? You must asking me? I think no +uculí se+ I want tatoo, surprise +směje se+

Of course, it wil be wonderful and great, where?

On my back, full back.

Baby, you´re crazy, that´s nice.

Yes, that´s me.

Ok, come at Saturday, +celý září úsměvem+

No problem, so See you at Saturday +rozloučí se, nasedne na mašinu a odjede k hotelu kde byla naposledy ubytovaná. Zaparkuje, vezme bagáž a jde na recepci+

Dobrý den, prosila bych nějaký malý pokojík, na nevím jak dlouho
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » čtv srp 16, 2012 1:15 pm

Zrovna je tam stejný recepční, jako tehdy a samozřejmě si ji moc dobře pamatuje. Jistě, není problém. Je volný ten, co minule, bude vyhovovat i tentokrát? Nabídne s úsměvem a už klape do počítače. Na jaké jméno ho mám napsat? Koukne na ni přes hranu monitoru.
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv srp 16, 2012 1:17 pm

Jasně, ten byl moc... fajn. +Opře se o pultík+ Syriana +na okamžik zaváhá+ Spinnel prosím. Je hotelová restaurace ještě otevřená? mám hrozná hlad
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions