Pokoj č.8

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.8

Příspěvekod Kim Jasper » úte led 24, 2012 12:47 am

+Hrudník se jí prudce zvedá, sténá Wenai do rtů, no nepřestává ji líbat. Vyplete prsty z jejich vlasů, oběma dlaněmi se jí sveze na prsa, sevře je, pak se raději přesune na její záda, mezi prstama svírá její kůži, jak v ní stoupá vzrušení, že je téměř neudržitelné.+ Jo...jo... ještě. +šeptá mezi stehny, oči má zavřené. Jak ucítí Wenainy zuby na rtu, tiše sykne a kousnutí jí opětuje.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon bře 19, 2012 2:08 pm

+svleče se, jen tak si lehne a usne v okamžiku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon bře 19, 2012 4:51 pm

+ráno se vzbudí+ Co to sakra...! Proč je tu taková tma, to vypadli pojistky v celym Dublinu, nebo co? +zamumlá a natáhne se a rožne lampičku vedle postele, ta se rozsvítí+ Kurva. Tady taky nikdy nic nefunguje jak má. +sedne si na posteli a zašmátrá v nočním stolku až vytáhne zapalovač a rozškrtne ho, ten jí následne vypadne z ruky+ Do prdele, Do prdele já nevidim! +vykřikne a vstane z postele, pokouší se vyvalovat oči, ale stejně to nepomáhá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pon bře 19, 2012 5:04 pm

=Ráno ho vystřídá Clerk na recepci, a cestou přes kuchyň kde vydatně posnídal dojde ke svému pokoju, aby vzápětí zjistil, že nechal mobil ležet na recepci= Do prdele! =Zabodne ruce do kapes a vydá se pro změnu po schodech kolem pokojů, a jak jde kolem Wenainého slyší, jak tam kvílí. Nedá mu to a zaklepe. Když nikdo neotvírá a slyší jak se rozbije něco o zem, tak si otevře univerzální kartou= Hej kotě, všechno v pořádku? =Nakoukne do pokoje, kde se svítí, i když je venku slunko a Wenai tam stojí uplně nahá s vykulenýma očima=
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon bře 19, 2012 5:07 pm

Co? +otočí hlavu po zvuku a čučí do prázdna+ Björne? Pojď sem. A zavři dveře. Není s tebou nikdo, že ne?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pon bře 19, 2012 5:10 pm

Jo, to jsem já. =Zaklepne za sebou dveře a přejde blíž k ní= řekneš mi proč tady pobíháš nahá a kulíš tak ty svoje oči? =Jeho hlas se jí ozývá z leva, kde stojí vedle ní=
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon bře 19, 2012 5:22 pm

Ty bys taky kulil, kdybys viděl kulový. +ušklíbne se, napůl vtipně, napůl vyděšeně+ Mohl bys mi pomoct a donýst mi nějaký oblečení? +položí mu ruku na rameno+ Já jsem nějak přišla o zrak, nejspíš jsem včera vypila nějakej levnej šnaps. A doprovodit mě do nemocnice, jo? +pokusí se ho nahmatat i druhou rukou, která mu skončí někde na břiše+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pon bře 19, 2012 5:26 pm

Ty jako nevidíš? =Zamračí se, až se mu obočí skoro setkají a zamáchá jí rukou před obličejem, ale Wenai nic= Ty nevidíš! To muselo být snad nějaký topivo do raket, cos pila =zavrtí hlavou vleze k ní do skříně, kde najde nějaký triko, kalhoty a spoďáry. Stoupne si s tím před ni. Kdyby nebyla indisponovaná, tak by snad i využil situace= Jo, vezmu tě do nemocnice. Chceš pomoct? =vezme do ruky ty její kalhotky a zvědavě si je prohlíží=
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon bře 19, 2012 5:39 pm

No, tak nějak to chutnalo. +usměje se a natáhne k němu ruku+ To je dobrý, já to zvládnu. +vezme si od něj kalhotky a začne si je nasazovat obráceně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pon bře 19, 2012 5:48 pm

=Jenom protočí oči= Máš to obráceně, ukaž =Zase jí je stáhne, převrátí a začne jí je nasazovat, když tak klečí má hlavu přímo u... rychle vstané= zbytek myslím zvládneš sama.
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje