Obchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Obchod

Příspěvekod Postrach » čtv bře 15, 2012 7:50 pm

(joo, já koukala i při těch ostatních docela...asi jak to vezme do obou ruk, tak je to prostě 2ručák a na jedenapůlky se vykašlali nebo co:) no bude muset :lol: )

*je rád, že poodstoupil, což o to, on by třeba dorostl, co by mu bylo useknuto, ale toho bordelu v obchodě..ještě by to odradilo zákazníky:D* Dobrá volba...sedne vám..*kývne a ostatní tedy schová a musí se smát* nevím jak jiné valkýry...ale tamtu černovlasou vynechte, prosím..to je má žena*neujde mu jeho pohled, ale neříká to nijak výhružně*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Magnus Arnar » čtv bře 15, 2012 8:39 pm

Postrach:+ Skloní hlavu v mírné úkloně.+ Jste muž velkého bohatství a vytříbeného vkusu. Moje žena byla hubená jako koza a hubatá k tomu. Štěstí, že ji vzala voda..+ušklíbne se.+ Ona také umí bojovat? Je snad sythe?
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » čtv bře 15, 2012 9:08 pm

No, takového mazlíčka bych si ráda pořídila domů +uculí se a pak se nakloní nad vitrínu+ Jak si mám vybrat z téhle nabídky? Skoupila bych minimálně půlku vystaveného zboží +zachechtá se a pak ukáže na pár nejzajímavějších kousků+ Tyhle bojové nože bych si ráda prohlédla +ukáže na ty nepálské+ A tu dýku se zahnutou špičkou do tvaru háku. K čemu slouží? Ta by se určitě líbila Tonymu +prohlíží si ji zkoumavě a jak jí Man upozorní, nenápadně zašilhá k obouručným mečům, které Postrach předvádí zákazníkovi+ To já taky určitě ne. By mě s ním přesekl vejpůl jako žábu. Umíš s nimi zacházet? +zeptá se jí zvědavě a okukuje další skvosty pod sklem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv bře 15, 2012 9:54 pm

Děkuji...*jen mrkne na tu kozu, co ji vzala voda, ale nekomentuje* Manori..no..ano, umí. Měla by, když je spolumajitelkou tohohle obchodu a vzhledem k naší práci...ale stále se má co učit..*dodá, když vidí ty anténky natažené na druhé straně místnosti, tak aby se moc nenafukovala pýchou...připraví meč, aby si ho mohl hned odnést* budete platit hotově?
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » čtv bře 15, 2012 10:01 pm

No..já ji zas si chtěla odnést domů, ale to bychom moc nevydělali..*směje se a vytahuje ji na podušku jednotlivé kousky, at si je může osahat* no..hádám, že jako všechny ostny zahnuté obráceně...dovnitř jde krásně a cestou ven je to trochu jako když kucháš kuře...*poznamená, když pokládá moderní zbraň vedlě těch zdobných a nenápadně sonduje, co se děje vedle* kecal jeden...prej učit..*vrčí si potichu, ale moc dobře ví, že ju Postrach slyší* no..jasně, že umím..umím je strčit do šuflete...a na zádech odnést, když na to přijde...*cuknou jí koutky* ve stavu nouze možna naštípat dříví..tak půlku koše, než by mi upadly ruce z toho rozmachování se takovým monstrem...ne, těm já se vyhýbám...s jedenapůlkou občas cvičíme..ale to je taky spíš za trest...proti tamtomu...učiteli*hodí bradou vedle a zavrtí hlavou*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Magnus Arnar » čtv bře 15, 2012 10:17 pm

Postrach: Ve zlatě...+přikývne na placení.+ Rád bych zde ještě počkal na svůj starý meč. + Jistě -ženy mají mnoho naprosto jedinečných vlastností, ale mnohem více nedokonalostí. + Zahledí se přes hlavy žen na dýky, které si tam dámy ukazují (je o dost větší, než ty dvě, tak může.. :lol: ) A protože také slyší to, co Manori říká, otočí se k Postrachovi a pokusí se o úsměv.+ Můj skald říká, že nejlepší žena je němá.. :mrgreen: Ovšem on toho namluví víc, než ledasjaká klevetnice! Pěkná párátka...+ohodnotí uznale dýky.+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » čtv bře 15, 2012 11:23 pm

Uf, nerada bych se s ní seznámila osobně +zkřiví ústa, když si ji představí, jak jí kuchá vnitřnosti+ Ale vezmu ji. Pro Tonyho, ten z ní bude určitě nadšený (já ji nemohu najít :( ) +po dlouhém váhání vzít úplně všechny ty dýky se nakonec rozhodne pro tuto http://www.bkcg.co.uk/products/manu/kukri/ss05k_l.jpg + Ta je pro mne, vypadá, že něco vydrží +uculí se spokojeně. Zrak jí najednou upoutá drahými kameny vykládaná dýka http://www.knifepurveyor.com/images/con ... open_L.jpg a pozvedne obočí překvapením+ To je zbraň? Já myslela, že je to šperk. Takhle klamat tělem... tedy čepelí. Mohla bych se na ni podívat? +chvíli si ji zvědavě a s respektem prohlíží+ Touhle zbraní bych klidně mohla zmást nepřítele, vypadá spíš jako nějaká brož. Zajímavé +položí si ji k ostaním+ Tak to jsi na tom líp než já. Se mnou takový obouručák jednou praštil o zem a málem mi vykloubil zápěstí +uchichtne se a koukne na jejich učitele+ Vážně cvičíte s těžkými meči? Neříkej mi, že mě to taky čeká +rozšíří se jí oči hrůzou+ To bych nepřežila... padnout pod váhou meče před Postrachem na kolena.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pát bře 16, 2012 12:41 pm

Magnus:dobře...*napočte zatím meč a počká na zbrojíře, až dopracuje* Tak nikdo není dokonalý, ale nestěžuji si.*povytáhne obočí mírně, že ji Magnus slyšel a zadívá se na něj pozorněji, že má taky takový netopýří sluch, to mu říká, že asi nebude jen tak nějaký obyčejný šermíř* Za ticho bych opravdu byl někdy vděčný..*přikývne, že někdy je to jak boží trest, ten sluch* Ano, tahle várka se docela vyvedla...klidně se porozhlédněte, co máme..*viz katalogy* než bude zbrojíř hotov. Kdybyste někdy si chtěl přijít cvičně zašermovat, jsme připraveni i na to.*o střelnici se nezmiňuje, pán nevypadá na to, že by jevil zájem o palné zbraně:D*
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » pát bře 16, 2012 12:51 pm

Styx: No, tak jemu se bude líbit určitě...co že nikdy nepříjde se podívat sám? Slýchám, jaký je to milovník zbraní...(myslelas tuto, že? http://www.jtvknives.com/ebay/images/SW911N.jpg ) Neboj, ta vydrží určitě..v podstatě je to sestřička mečety..*uculí se na zahnutou potvůrku a pak jak tak kouká na safírovou dýčku, tak ji taky vytáhne ze zabezpečené vitrínky* tyhle máme trošku bokem..přece jen, materiály nejsou ledasjaké..*poukazuje jí vykládání, zaklapne ji, takže opravdu vypadá jako kus šperku, pak zamáčkne čudlík s kamenem a čepel vyskočí* tohle je opravdu limitovaná verze, dělaná na speciální návrhy zbrojířů...žádná "konfekce"*koukne vedle* no..někdy s 1ruč, nebo 1,5kou...nechci se specializovat jen na katany, i když pan Ho na ně nedá dopustit...ale Postrach má raději evropské zbraně, tak občas odkládám bílého miláčka a sai a nechám se otloukat..protože ničeho jiného nejsem zatím schopna..*zasměje se, když vidí její výraz* neboj, vy procházíte boj beze zbraně...se zbraní je až po jeho zvládnutí..a to bude na tobě, jestli budeš chtít pokračovat...což mi připomíná, kdy budeš mít další lekci?
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pát bře 16, 2012 4:34 pm

(jj, to je ona;))
Přesně tak, z té bude mít Tony radost. Nehledí ani tak na krásu zbraně, jako spíš na její účel. A čím bolestivější, tím lepší +zkoumá zblízka ten hák a ty zoubky, pak dýku radši s respektem odloží+ Tony tady ale už byl, ten by si tohle přece nenechal ujít (není to tak dlouho, nikdo si ho nevšímal, tak po měsíci odešel:)) +obdivuje precizní práci vyšperkované dýky a zatouží po ní+ Ne, že bych byla marnivá, ale tohle je tak důmyslné, že to prostě musím mít. Nikdo neví, kdy se to může hodit +přihodí si ji do nákupního košíčku+ Vím, Postrach mi říkal, že dává přednost mečům před katanami, i když vůbec nechybuji, že s nimi to umí taky mistrně. Takže ty máš radši východní zbraně? Kdo tě s nimi učí, ten tajemný pan Ho? +zajímá se+ Ale to by mi nevadilo, kdyby mě Postrach cvičil v boji se zbraněmi, naopak, potřebuji se pořád zdokonalovat. Spíš jsem se zděsila toho, jak bych se zase ztrapnila, kdyby mi dal do ruky obouručák. Znáš ho přece, jak umí potrápit své žáky +nakloní se k ní+ A někdy mám pocit, že si to doslova užívá +zašeptá co nejtišeji, pak se zase narovná+ Další lekci? Snad už brzy. Až se Postrach bude na to cítit +uculí se, myslí tím tu jeho indispozici+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins