Obchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Obchod

Příspěvekod Styx » stř bře 14, 2012 10:40 pm

(fakt nádherné kousky, až přechází zrak, slint. Hih, a prý že dělám Guns konkurenci :pii :D
Já mám připravené do expozice zbraní ještě meče, skutečné lahůdky, lach, už se těším, až je vystavím :roll:)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř bře 14, 2012 10:42 pm

(heh, tak vystav, třeba bude Zbrojíř dělat repliky:D né, meče se mi shánějí nejhůř...dýk je plná prd-net, ale meče..aby to nebyly fakt umělotiny, ale zas né obyč...)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Magnus Arnar » čtv bře 15, 2012 1:20 pm

Postrach: U Odinova vousu! Nač sbírají zbraně, když je nepoužijí. Slyšel jsem už o různých podivínech, ale takováto pohana zbraní, když nikdy nemohou okusit boje! +Zatváří se opravdu rozhořčeně.+ Jsem rád, že mohu mluvit s vámi, který mi rozumíte.
V Byzanci jsem viděl meče mnohem lehčí, mírně zahnuté. Mám rád meče, které mají svou váhu. Když jimi udeřím, není pro nepřítele úniku. Sekery mám raději menší.

Dámy: +Při své řeči k Postrachovi se zarazí, když vidí Manori a Styx.+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Postrach » čtv bře 15, 2012 1:37 pm

*dovede sem Magnuse, meč předá zbrojířovi spolu s požadavkem na překutí, ten jen kývne a jde hned do svého máknout*
Tak...*rozhlídne se, mine sběratelské věci a přejde k jedné ze zamčených polic a vytáhne postupně nějaké kousky*
Tady jsou spathy:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

máme i římské meče pro pěchotu-gladius, které jsou těmto hodně podobné, jen samozřejmě kratší...*vytáhne pro porovnání i tenhle typ*
Obrázek
zdobnější verze:
Obrázek

*naskládá a nechá ho, aby si je mohl prohlédnout* To jsou rané typy, zahnuté, které jste měl na mysli, jsou z doby pozdější...*otevře další polici*
Paramerion:
Obrázek

*položí vedle předchozích další kousek a mrkne, že nějak zmlknul a pousměje se* Myslím, že zrovna před těmito dámami se nemusíte co se zbraní týče držet zpátky.*poznamená*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » čtv bře 15, 2012 1:40 pm

*přišla vystřídat zbrojíře za pultem*

*mírně zbystří, když vejde Postrach, když si všimne, kterou polici otevřel a že tahá bojové typy, tak se jen pousměje a zacouvá víc ke Styx u vitríny s novými noži*

Styx: obhlížíš nové úlovky?*koukne na ni vesele*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Magnus Arnar » čtv bře 15, 2012 3:23 pm

Postrach: +Prohlíží meče, potěžkává je, občas se s nějakým zkusí rozmáchnout.+ Pěkné kousky, mistře, leč zdají se mi příliš krátké a lehké...Nějaké obouručné nemáte?
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » čtv bře 15, 2012 3:45 pm

Man: Ahoj +zvedne na chvíli zrak od vitrín a uculí se na ni+ Jasně, kochám se. Opravdu moc zajímavé kousky. Myslím, že si dnes odsud něco odnesu, i když jsem to původně neplánovala +po očku sleduje oba muže, natahuje uši, aby zachytila něco z Postrachova výkladu a nenápadně, ale se zájmem obhlíží meče, které Postrach ukazuje Magnusovi+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv bře 15, 2012 6:28 pm

Magnus: To pak ale nemůžu sloužit těmi z byzance*tam obouručáky nejsou totiž* tak pak jedině nějakou...středověkou klasiku..křížový typ se vyvinul právě ze spath...tak se podíváme na jiný kalibr..*přejde k délší skříni*

klasika:
Obrázek
dánský typ:
Obrázek
švédský typ:
Obrázek
elfí klasika (:D, meč Feanora, by Tolkien)
Obrázek
německý typ:
Obrázek
a jeden s renesančním motivem:
Obrázek
a nebo, když jsme u těch jo speciálních...Glamdring(pokud tápete - ten je Gandalfův):
Obrázek
detail:
Obrázek

Flamberge s plamennou čepelí(ten je z nich největší):
Obrázek

*naskládá lehce jeden za druhým obouručáky, vedle kterých vypadají ty předchozí trochu jako pro děti* obouruční moc neprodáváme..přece jen, málokdo dneska s nimi umí opravdu zacházet...*ono jen s nimi máchnout a nepadnout nosem do země :lol: *

(poznámka bokem, ty na těch kůžích jsou psány jako 2ruč. ale podle uváděné délky jsou to spíš 1,5ruč, spíš bych odhadla, že jen 1.,flamberge a renesanční jsou klasiky, Glamring je někde na půl cesty, ale taky spíš 1,5, vzhledem k tomu, jak si s ním jezdil na Stínovlasovi..kromě celkové délky se mi nezdá délka jílce, přijde mi to krátké na 2 ruky, ale co tak koukám po webu, tak opravdu i ty kratší jsou řazeny jako 2ruč...to jen takový povzdech, berme, že to teda jsou všechny 2ruč.)
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » čtv bře 15, 2012 6:36 pm

Styx píše:Man: Ahoj +zvedne na chvíli zrak od vitrín a uculí se na ni+ Jasně, kochám se. Opravdu moc zajímavé kousky. Myslím, že si dnes odsud něco odnesu, i když jsem to původně neplánovala +po očku sleduje oba muže, natahuje uši, aby zachytila něco z Postrachova výkladu a nenápadně, ale se zájmem obhlíží meče, které Postrach ukazuje Magnusovi+

No jo..mě některých až bylo líto, že je tam musím dát..na prodej..*zasměje se* takoví mazlíci malí, krásní...*taky mrkne vedle a chvíli zůstane taky koukat, jak Postrach staví jeden velký meč za druhým* nikoho, kdo s nimi umí fakt zacházet bych nechtěla naštvat..*šeptne Styx, aby se to nedoneslo k pánům a pak pokračuje nahlas* klidně ti nějaké ukážu..at nemusíš škrábat na skle..*kývne k nožům a dýkám*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Magnus Arnar » čtv bře 15, 2012 7:32 pm

Postrach: Kašlu na Byzanc..Nechť se bezvousí bijí, čím chtějí...tohle..+skoro láskyplnně si prohlíží "opravdové" meče+..tohle jsou opravdové zbraně! +Uchopí ten německý jakoby byl peříčko, poodstoupí, aby nerozsekl majitele obchodu :lol: a rozsekne vzduch. Blaženě přivře oči, když uslyší ten svištivý zvuk. Zkouší jeden po druhém a nakonec se vrátí k dánskému meči.+ Tenhle...+sdělí Postrachovi.+ Užít si váhu a sílu meče je stejné jako si užít oblých boků krásné valkýry.+ Střelí pohledem po dámách.+

(To jsi mě dost překvapila, že Glamdring taky řaděj mezi dvouručky.. :lol: . Je na to opravdu krátký... SEverská klasika bude doufejme Magnusovi stačit! :roll: )
Magnus Arnar
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins