Romania - Bucuresti

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Bukurešť - Rumunsko

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned bře 11, 2012 12:16 am

ale Já nemám berle, vyhrkne až moc rychle. Co kdybys tu zůstal Koukne něj samozřejmě ve vší počestnosti dodá rychle. No převleču se asi sama ale do sprchy to sama nejspíš nezvládnu udělá na něj stěněčí oči. No podiv mám ve vlasech smůlu. Zatváři se absolutně tragicky. Ale jestli máš něco neodkladného nebo vlčího tak to chápu to musíš jít škrabká ho na zádech. Můžu tě ale o něco poprosit? Zeptá se ho a celá zčervená a raději si ho přitáhne aby mu to pošeptala do ucha. Děsně nutně potřebuju ču... Ehm tam ukáže k oné mistnosti.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » ned bře 11, 2012 9:08 pm

Pousměje se jejímu tragickému výrazu. Dobře, zůstanu tady. Zvědavě čeká, co mu sdělí důvěrného a dokonce udrží úplně vážnou tvář. No to je ovšem opravdu neodkladné. Mrkne na ni a vezme ji do náruče, už to má dnes na trénovaný. Odnese ji na onu místnost, kde už se určitě zvládne obsloužit sama:P Kdyby něco, jsem za dveřma. Pousměje se znovu, docela se baví. A do vany tě klidně odnesu taky. Budeš chtít umýt záda? Zadívá se na ni upřeně, v očích veselé plamínky. Pak za ní radši zavře dveře oné místnosti, aby neviděla jeho pobavený úsměv.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned bře 11, 2012 9:42 pm

Má jediné štěstí ze se nezačal smát, protože by ho snad na místě zabila. Musí přiznat, že se jí to nošení líbi ale nahlas by to nikdy neřekla. Chvilku se tam s tou nohou trápí než se jí povede v tak malém prostoru sednou. V to doufám, že mě tam odneseš, potřebuju zašít koleno na té druhé noze. Jinak bych musela jít spat takhle. Zavolá na něj zpoza dveří. Za chvilku si zdravou nohou otevře a za pomocí rukou se postaví. Jistě že chci umýt záda. Dohopká k němu a rukama se mu pověsí kolem krku. Ty se nepřidáš? Podívá se na něj vzhůru, v očích pobavené plamínky.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » ned bře 11, 2012 10:03 pm

Zašít koleno? Zamračí se trochu. Proč jsi to neřekla už v nemocnici, víš jak mizerná jsem švadlena? Cuknou mu koutky. Lapne ji do náruče znovu a zamíří do koupelny. Usadí ji tam na nějaké sedátko a začne chystat vodu. Přidá i spostu pěny, takže bude utopená v bublinkách. Zlobíš, zrzko. Zamrčí se na ni, ale nevydrží to dlouho a zakroutí hlavou. Ani nevíš, jak rád bych se přidal... Zavrčí trochu sevřeným hlasem. Ale neřekli jsme náhodou, že ve vší počestnosti? Pozvedne obočí a koukne na ni.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned bře 11, 2012 10:13 pm

Jo, a riskovat že ten doktor, co z tebe byl uplně na prášky mi sešije nohu tak že s ní nepohnu? No myslím, že vím, jaká jsi švadlena, ale taky jsem myslela, že jsem tě něco naučila. Stáhne ze sebe ty stejně už zničené kalhoty, a vidí, že to na koleně je docela hluboké Prosím tě, doneseš vodku? Když Gabriel odejde z koupelny, rychle se vysleče až tam sedí nahá a zahalená v ručníku, i když neví co před ním chce skrýt, když už ji tak viděl mnohokrát Já zlobím? tváří se jak andělíček nevinný a velkýma očima na něj mrká Já tě pozvala jen do vany, kdo ví na co myslíš ty. Tak jak to uděláme?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » stř bře 14, 2012 1:01 am

Hmm, no jo, máš pravdu, byl fakt trochu nervní. Připustí neochotně. Vodku? Prosím tě, myslíš, že takový hotel nemá lékárničku? Cuknou mu koutky, ale do toho baru stejně dojde a přinese láhev whiskey. Nalije jim do skleniček a jednu jí podá. To máš na vnitřní desinfekci. Pousměje se. A dovolím si připít na jednu zlobivou zrzku. Rýpne si znovu a přiťukne si s ní. Tak a teď jdem na to kolínko. Vyndá z lékárničky desinfekci a nějaký to šitíčko. Hezky jí to vyčistí a není to teda nic, za co by člověk platil, pěkně to pálí a štípe. Pak se pustí do šití a asi ho opravdu něco naučila, protože je to nejen rovné, ale i hezky čisté a jsou z toho jen tři stehy. Tak, hotovo a vaše koupel je připravena, madam. Uculí se a zastaví vodu. Galantně se otočí, aby si mohla vlézt do vody, ale stojí tak šikovně, že ji vidí v zrcadle. Takže když leze do vody, hezky okoukne nejen její krásné tělíčko, ale hlavně zbrusu novou kérku na rameni. Překvapeně se otočí, sotva stihne zmizet pod vodou. Koukám, že ani z tetováním jsi na mě nepočkala. Zamračí se na ni přísně, ale to už jen tak ze zvyku, nezlobí se. Je to vlk, že jo? Zeptá se tak jakoby mimo řeč, ale zkoumavě se na ni zadívá. Na co myslím? To radši vůbec nechtěj vědět. Upře na ni poměrně jednoznačný pohled.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř bře 14, 2012 10:32 am

Statečně do sebe naklopí panáka a jeho poznámce o té zlobivé zrzce se fakt už musí smát. Pak ji ale smích brzy všimne, protože desinfekce pálí jak sto čertů. Syr si jenom zkousne ret, a když do ní Gabriel poprvé zapíchne jehlu tak kníkne Jaú, říkala jsem ti už někdy jakou mám hrůzu z jehel? Teda nevadí mi je pichat do někoho jiného, ale do mě... brrr Vyloženě odporem zezelená No vidíš, jak se ti to krásně povedlo, třeba tam ani jizva nebude Pochválí mu tu jeho švadlenkovskou práci, protože to fakt vypadá dobře Ehm, tak jo Syr chvilku přemýšlí, jak tam vlízt, aniž by si tu sádru namočila. Shodí ze sebe ručník, přehoupne přes okraj vany zadeček a zdravou nohu, pak se pomalu položí do vody, která je dost horká, ale né zase moc. Sádřička jí visí přes okraj. Pod vodou zmizne akorát, když se Gabriel otočí Ty ses díval! Taky se na něj zatváří naštvaně, aby věděl, že to umí taky, ale nevydrží to a cuknou jí koutky Ne, není to vlk podotkne Podle toho tatoša, je to místní... vůdce lugaru. Upře na něj pohled, kterým mu jasně říká, že jestli bude protestovat, nebo remcat, tak ho utopí Nechceš si to prohlídnout zblízka? Láká ho k sobě jak Siréna stejně jsi mi slíbil vydrhnout hrb uculí se

Obrázek
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » stř bře 14, 2012 1:00 pm

Hrůzu z jehel jo? A jak jsi teda přežila to tetování? Koukne na ni pobaveně. Díval. Souhlasí klidně, když se na něj zaškaredí a v očích mu vesele blýská. Jo tak lugaru..a ještě vůdce jo? Přijde blíž a zkoumá kérku, hezky podrobně. A jakoby nic, zlehka prstem přejede po jemné kůži. Ale jo, povedl se mu. Usoudí nakonec kriticky. To máš pravdu, slíbil a hodlám to i splnit. Usměje se a hned na tom začne pracovat. Vezme si houbu, hezky ji namydlí a pomalými, krouživými tahy jí začne mýt záda.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř bře 14, 2012 1:08 pm

Náhodou, to nemůžeš srovnávat, jehla u tatéra je vlastně takový přístroj, ale jehla na šití, na odběry brrr. to je hnus. pohodlně se rozvalí ve vaně a tělíčko se jí uvolňuje tsss ušklíbne se a jak jí zkoumá kérku tak se na něj tak zvláštně dívá hmmmf slastně zavře oči a předkloní se, takže mu odhalí krásně celý oblouk zad a nechává se hýčkat. Pak jí ale něco napadne, a hned to začne realizovat. Děsně nenápadně vytáhne ruku z pod bublin, a jak sedí Gabriel na vaně, která připomíná malý bazén, do něj nečekaně silně žduchne, až se šplouchnutím skončí ve vaně. Pobaveně se uculí a koukne na něj dozadu, jestli se náhodou neutopil Má vlček rád vodičku?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » stř bře 14, 2012 1:24 pm

Jo aha, tak to je opravdu velký rozdíl. Pokýve vážně hlavou, ale koutky mu cukají. Jak do něj najednou zákeřně žduchne, ocitne se ve vodě dřív, než stačí vůbec nějak zareagovat. Chvíli je úplné ticho, ale pak se začne smát, hmátne po ní a přitáhne ji k sobě. Kdybys nebyla zraněná, zasloužila by jsi pětadvacet na holou, ty čarodějko jedna zákeřná. Snaží se tvářit naštvaně, ale moc mu to nejde. Aby byl s tebou jeden neustále ve střehu, protože nikdy neví, co se pod tou ohnivou hřívou zrodí v příští vteřině. Uculí se a zmíněnou hřívu jí hezky rozcuchá.
Gabriel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Syractions