od Syriana Spinnel » čtv bře 08, 2012 1:26 pm
Ráno se Syr vzbudí, tedy ráno na budíku je půl dvanáctý, kupodivu se jí dneska žádný divný sny nezdály, ani o Dariovi ani o žádném jiném jejím muži. V koupelně zabije tak hodinku než se dá dohromady, opraví lak na nehtech, a než si vyfouká vlasy, protože vylízt ven s mokrými tak by je měla ihned kudrnaté jak Hermiona. Seběhne dolů do luxusní restaurace a obědná si obrovský steak s několika přílohama a místní cibulačku. Číšníci se na ni dívají trochu nepatřičně a Syr si v duchu říká, že makat u ní, tak za ty pohledy by je okamžitě vyrazila. Jak si můžou dovolit hodnostit hosta podle vzhledu? Než jí přinesou jídlo zapne si přes mobil nějakou hudbu, stejně ale zase skončí u Mötley Crüe. Za skvělého Vincova hlasu poobědvá a rázem je půl třetí.
Zdravím, nenechal mi tu Gabriel nějaký vzkaz? zabubnuje prstama o desku stolu
Ano, slečno, podá jí recepční lístek a Syr s ním vyběhne do pokoje, kde si ho přečte
Čarodějko, dneska už se neuvidíme, mám ještě nějakou práci, která bohužel nepočká. Uvidíme se po úplňku... Dávej na sebe pozor... Gabriel
Chmpf, ale co já budu dělat? Chvilku chodí po pokoji a zastaví se u okna, kde jí pohled padne na lvíka No jasně, půjdu se zdokonalovat. Zazubí se, pořádně se oblíkne, popadne klíče a mobil a už venku nasedá do auta.
Zezačátku jí to jde pekelně těžko a tak nějak ani nemá páru co která značka znamená, ale nějak se s tím nesere. Když tomu snad už přijde na kloub zjistí, že je daleko za městem a nemá ani páru kde. Venku už se stmívá a kolem není ani žádný stavení, že by se někoho zeptala
A kurva, musím rychle někoho najít, nebo z toho bude průser jak mraky. Vysedne z auta, pořádně se zapne a rozběhne se po lesní cestičce, doufaje, že tam najde něajaký dům
Nil mortifii sine lucre
HERE WE STAND