od Okolí » pon úno 13, 2012 7:37 pm
Amaranth: Ale to vy jste chtěla čekat na své přátele, jak jinak by jste se chtěla dostat pryč? V bludišti zabloudíte jen co zehnete za první zatáčku. Takže musíte... +nadechne se a na tváři mu vykvete úsměv+ Oh, povedlo se jim to. Jeden z vašich přátel ji zabil. Takže si vás tu vyzvednou. +spokojeně pokývá hlavou+ Ale děvče, děvče, +zasměje se+ Vy lidé jste tak krásní, máte vždy na vybranou a nikdy se před vámi neodkryje vědění. Jste tak krásně nevědomí a jen vy si určujete svoji cestu. +koukne na okamžik na Postracha+ Vy samozřejmě taky. +zase na Styx+ Samozřejmě, že pomáhat lidem. To bylo vždy moje poslání. A taky důvod proč mě sem zavřeli. Andělé jsou přece stvořeni pro to, konat dobro a milovat boha. Nicméně. +tleskne a oni dva se najednou objeví v okovech, každý mezi dvěma sloupy. Pouta jsou vyložena látkou, aby je nedřela a ty Postrachovy mají řetízky ze stříbra, ale tak, aby se nedotýkaly jeho kůže, jen ho trochu omezovaly, aby se nemohl vyškubnout nebo tak+ Máte pravdu nebudeme se zdržovat. Za toto se omlouvám, vy mi jistě nedáte, to co chci a vaše přítelkyně je příliš... +hledá vhodná slova+ primitivně divoká, než aby pochopila, co dělám. +přejde ke stolu a začne z pod něj vytahovat ty předměty, co jim ukradl, pod tím stolem žádná zásuvka není, on je prostě jen tak vytahuje ze vzduchu, jako by tam byla nějaká prostorová kapsa+