od Styx » úte led 24, 2012 12:54 pm
+mávne s úsměvem na monitor, za kterým tuší Man:) a odmítavě zamává rukou, že panáka ne+ Ano, přesně TY hodiny, které myslíš. Dárek z ministerstva. Takže asi víš, jakou mají moc. I když se docela divím, že další zajímavé předměty nechal bez povšimnutí +odpoví na dotaz Man+ Ještě... ještě vám tam něco chybí. Taky Wenai něco ukradl, říkala mi to (teď nevím, jestli mohu prozradit co, uvidíme, jestli se Wenai ještě ozve na oběžník) +když uslyší, že komusi zmizel templářský kalich, ztuhne jak prkno a jen doufá, že si toho nikdo nevšiml. Na chvíli přestane vnímat hovor kolem, protože začne nad něčím přemýšlet. Upířský templářský kalich... proč, promerlina, upírský? Vzpamatuje se, až když ji Manořina další otázka vytrhne z myšlenek+ Něco jsem si o tom zmetkovi zjistila. Mám pár informací, které by nám mohly snad trochu pomoct +přeruší ji rozhovor Postracha s Amonem, který jedním uchem stíhá registrovat. Jak zaslechne Postrachův vševysvětlující tón slova „odebral“ sevře se jí krk, jakoby jí ho Postrach stáhl do ledového sevření:D a najednou jí dochází, že Postrach asi nebude mít moc rád templáře:D Strnule sedí a dělá se menší, a ještě menší, až je nejmenší na celém světě+ Promiňte... +přinutí se vstát+ asi budu opravdu potřebovat toho panáka +dojde si nalít k baru a hned na místě jednoho do sebe kopne a druhý si nese sebou+ Omlouvám se za krátkou indispozici, ale tomu chlapovi se povedl husarský kousek, vyvést mě na chvíli z rovnováhy +neřekne, kterému+
Naposledy upravil
Styx dne úte led 24, 2012 1:07 pm, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)