Kanclík

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Kanclík

Příspěvekod Manori » pon led 23, 2012 10:15 pm

*jen kouká a čeká, co jim Beccy poví, jí narozdíl od Postracha skutečnost, že jde o toho Kaina vyvede z míry...už jen to, že to bude asi těžší než čekali a nejde jen o nějakého zloděje, co je chce naštvat* ne..to je divná sbírka..ale musí mít důvod proč je chce..nebo proč obral zrovna nás...k něčemu je využije, pochybuju, že si sám plní vitrínku...*vezme pár vzkazů, co stihla zatím sepsat a jde je rozeslat...*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Manori » pon led 23, 2012 10:48 pm

*vrátí se, zapadne zas ke kompum, pípne mail, tak to otevře, klesne ji brada, jak příjde zpráva od Styx a pošle obratem Patrona - rušná to noc:D*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 23, 2012 10:56 pm

No, řekněme, že jsem měla..slabou chvilku. Překvapil mě a stalo se to tak rychle, že by kdejaký upír záviděl. Ušklíbne se a připadá si fakt jak totální debil a amatér. Zvláštní schopnost? Zamyslí se. Snad ani ne, pokud nepovažuješ za zvláštní schopnost využití momentální slabé chvilky. Zamračí se a skříží ruce na prsou. Aha, takže fakt nejsem jediná, koho okradl... Koukne na Amona. Jen si dovolím ještě podotknout, že moje krev není jen upíří, ale i kouzelnická. Takže docela specialita, což mě přivádí k myšlence, že to musel vědět... Že nejsem jenom upírka, ale i čarodějka. Zamračí se ještě víc. A pokud to nedokázal vycítit jen tak, musel to poznat, když jsem se přemístila ke svému domu. Uzavře dedukci a povzdechne si. Krucinál, jsem fakt debil... Potřese nad sebou hlavou.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon led 23, 2012 11:10 pm

+dorazí ve spěchu do Guns podle Manořiných instrukcí a vpadne do kanclu+ E.. ahoj, všichni +mávne na ně rukou, překvapena, jaká je tam sešlost+ Tady se plánuje třetí světová? +pokusí se o vtip, ale když podle jejich výrazů vidí, že jde asi o vážnější věc, než třetí světovou, dřepne si na volnou židli a zatím jen poslouchá+
Naposledy upravil Styx dne pon led 23, 2012 11:51 pm, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon led 23, 2012 11:22 pm

+Stojí tak nějak v pozadí, pomalu dopije skleničku a nechce tam dělat smrad, takže si nezapálí, ale cigaretu si do pusy dá a všechny je poslouchá mnohem pozorněji, než to vypadá. Každýho kdo dojde samozřejmě postupně pozdarví+ Ta váza nebyla...jen obyčejnej dárek...+zamumle když to Postrach zmíní+ měla určitý..kouzlo. Pro nás oba. +ale nevypadá, že by to hodlal rozvádět dál+

Kéž by...+zamumle na styxinu třetí světovou+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx » úte led 24, 2012 12:05 am

+zatím se moc nechytá, i když tak trochu tuší, o čem je řeč. Až když Amon zmíní nějakou ukradenou vázu, tak si vezme hlas+ Předpokládám, že se tady bavíte o tom zloději, o kterém před časem vyšlo ve Věštci varování. Mne taky okradl, před třemi nebo čtyřmi měsíci. Ukradl mi z uzavřeného trezoru magické přesýpací hodiny +koukne po ostatních+

(jen pro info: kromě článku "Chyťe ho, jestli to dokážete" se v DV nepsalo podrobněji o Kainově řádění po sídlech, protože jsem byla o to požádána;) Jenom abyste si nemysleli, že se Storm fláká. Ví o všech jeho akcích;))
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte led 24, 2012 11:23 am

*vykoukne zpoza monitorů a mávne na Styx a jen kývne bradou k lahvi a sklenkám, že jestli chce panáka, je možnost*

No, to už se k něčemu dostáváme...*ušklíbne se na Amona, že přece jen nezačal sbírat barevné sklo a zadívá se na Styx, když jim líčí, že taky byla okradena* ty hodiny, které si myslím?*překvapeně mrkne* z ministerstva?*nadechne se a vydechne, zas chvíli tuká a na velké obrazovce se hodiny přiřadí k ukradeným předmětům* no..to už začínáme mít pěknou sbírku...kromě upírskočarodějné krve, kouzelné vázy a našeho templářského upířího kalichu ještě věštecké hodiny...*promne si spánky*

Styx: víš něco navíc, co nevíme? víme, kdo to je...ale nevíme proč to dělá ani kde ho chytit pod krkem...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » úte led 24, 2012 11:27 am

*koukne po Amonovi* no..tak to bude ještě zajímavé...*kouká na předměty, které Man seřadila na obrazovce* ani kalich ukradený od nás není jen stříbrný pohár..pro ty, kterým jsem ho...odebral, měl velký význam..to jsme 4 okradení...uvidíme, jestli se ještě někdo ozve...nebo je tahle sbírka zatím kompletní...nutno dodat, že tady v Guns se pokusil sebrat Kocoura *dodá, aby všichni byli v obraze* musel vědět, že to není jen domácí mazlíček, zajímalo by mě, jak si své věci vybírá...hádám, že, Amone, nemáš ve vlastnictví jeden kouzelný předmět..*koukne po něm* tak proč zrovna tohle?
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » úte led 24, 2012 12:54 pm

+mávne s úsměvem na monitor, za kterým tuší Man:) a odmítavě zamává rukou, že panáka ne+ Ano, přesně TY hodiny, které myslíš. Dárek z ministerstva. Takže asi víš, jakou mají moc. I když se docela divím, že další zajímavé předměty nechal bez povšimnutí +odpoví na dotaz Man+ Ještě... ještě vám tam něco chybí. Taky Wenai něco ukradl, říkala mi to (teď nevím, jestli mohu prozradit co, uvidíme, jestli se Wenai ještě ozve na oběžník) +když uslyší, že komusi zmizel templářský kalich, ztuhne jak prkno a jen doufá, že si toho nikdo nevšiml. Na chvíli přestane vnímat hovor kolem, protože začne nad něčím přemýšlet. Upířský templářský kalich... proč, promerlina, upírský? Vzpamatuje se, až když ji Manořina další otázka vytrhne z myšlenek+ Něco jsem si o tom zmetkovi zjistila. Mám pár informací, které by nám mohly snad trochu pomoct +přeruší ji rozhovor Postracha s Amonem, který jedním uchem stíhá registrovat. Jak zaslechne Postrachův vševysvětlující tón slova „odebral“ sevře se jí krk, jakoby jí ho Postrach stáhl do ledového sevření:D a najednou jí dochází, že Postrach asi nebude mít moc rád templáře:D Strnule sedí a dělá se menší, a ještě menší, až je nejmenší na celém světě+ Promiňte... +přinutí se vstát+ asi budu opravdu potřebovat toho panáka +dojde si nalít k baru a hned na místě jednoho do sebe kopne a druhý si nese sebou+ Omlouvám se za krátkou indispozici, ale tomu chlapovi se povedl husarský kousek, vyvést mě na chvíli z rovnováhy +neřekne, kterému+
Naposledy upravil Styx dne úte led 24, 2012 1:07 pm, celkově upraveno 1
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte led 24, 2012 12:57 pm

Podmračeně koukne na ten seznam ukradených věcí. To jsem vážně jediný idiot, který si ho nechal přijít tak blízko a posloužil mu jako krevní banka, jo? Paráda, jdu se zahrabat. Zakroutí nad sebou hlavou a cítí se čím dál hůř. Aspoň, že Kocoura nedostal... Povzdechne si nakonec. Přejde k baru a nalije si dovjitýho Jacka, kterého do sebe na ex obrátí, dolije si znovu a postaví se tam, kde stála.

(lach, se tam spolu vožerem Styx:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins