od Manori » pon led 23, 2012 7:56 pm
kur-nik..jsem se lekla..*zamračí se na Postracha, že tam tak vlítnul* ne, ale vím, koho se zeptáme...*aniž by spouštěla záznam z očí, vytočí po paměti Slasti, chvíli čeká, jak to tam zvoní, koukne na hodinky, zamračí se víc a nechá to zvonit* no hurá...Jasone, zavolej mi k telefonu J-C...ne, ty taky nemyslíš na nic jiného..dělej, tohle je urgentní...*protočí oči a zas chvíli čeká a na tázavě zvednuté obočí Postracha dovysvětlí* musím nejdřív zavolat jemu, jestli mu budu vyslýchat zaměstnance, aniž by o tom věděl, zakousne mě...*zatřepe hlavou, jak na druhé straně se ozve JC* ano, tebe myslím..potřebuju se zeptat Beccy na něco, co se stalo ve Slastech...jo, je to nezbytné...pošlu ti jednu fotku..*nacvaká něco na kompu a odešle obrázek KAina* jestli ho tam někde uvidíte, tak ho zadržte...jo, živého...aspon tak, aby mohl mluvit, potřebujem informace...jo a J-C? zkontroluj si klub, jestli vám něco nechybí...*zavěsí, zamyslí se a vyšle patrona pro Beccy*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-