Kanclík

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Kanclík

Příspěvekod Postrach » pon led 23, 2012 7:51 pm

*klapnou dveře a než se stihnou zavřít, objeví se u stolu Postrach* tak co máš...*pak mrkne na Amona, na fotku na stole, pak na záznam z guns a ten v popředí ze Slastí, co si tam pouštějí* víme už , kdo to je?*přejde do věcného tónu*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » pon led 23, 2012 7:56 pm

kur-nik..jsem se lekla..*zamračí se na Postracha, že tam tak vlítnul* ne, ale vím, koho se zeptáme...*aniž by spouštěla záznam z očí, vytočí po paměti Slasti, chvíli čeká, jak to tam zvoní, koukne na hodinky, zamračí se víc a nechá to zvonit* no hurá...Jasone, zavolej mi k telefonu J-C...ne, ty taky nemyslíš na nic jiného..dělej, tohle je urgentní...*protočí oči a zas chvíli čeká a na tázavě zvednuté obočí Postracha dovysvětlí* musím nejdřív zavolat jemu, jestli mu budu vyslýchat zaměstnance, aniž by o tom věděl, zakousne mě...*zatřepe hlavou, jak na druhé straně se ozve JC* ano, tebe myslím..potřebuju se zeptat Beccy na něco, co se stalo ve Slastech...jo, je to nezbytné...pošlu ti jednu fotku..*nacvaká něco na kompu a odešle obrázek KAina* jestli ho tam někde uvidíte, tak ho zadržte...jo, živého...aspon tak, aby mohl mluvit, potřebujem informace...jo a J-C? zkontroluj si klub, jestli vám něco nechybí...*zavěsí, zamyslí se a vyšle patrona pro Beccy*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » pon led 23, 2012 8:01 pm

+kouká pomalu jak na tenise, nalije manori a podá jí skleničku. sám upije a jenom zírá+ Takže....krade systematicky..+nakrčí čelo+ Co mají ty věci co zmizely společnýho proboha? Kalich a váza...hodlá hodně slavit? +já to jinde nečetla, tak mě kdyžtak kopnite+ Ale aleee....nejste vy kamarádky? +koukne na Man, že si myslel, že sou s Beccy kámošky+

+kývne na postracha a podají si ruku na uvítanou+ Vidím, že máme společný zájmy...+ušklíbne se, že je to ironie - klub, ministerstvo a smrtijedi..+

+dojde blíž k monitoru a prohlíží si ho+ Vypadá...jako typickej záporák...+zakroutí nad tím hlavou+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » pon led 23, 2012 8:06 pm

Možná bychom měli varovat i ostatní...jestli obral nás, tebe..možná něco sebral ve Slastech...mohl by mít spadeno na další...*usadí se na židli a prohlíží si na obrazovce fotku Kaina, oba stopnuté záznamy jsou pod ní, Man tam ještě doplní, co se komu ztratilo a k tomu přidá i ten negativ strojku, takže to začne nepěkně připomínat policejní vyšetřovací tabuli*

(já taky nehlídám, co kde všechno zmizlo...ale Styx a Wenai už mají jméno i nějaké info, co je zač, tak bychom se mohli nějak napojit a spojit dohromady:) asi nejlíp přes to varování)
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » pon led 23, 2012 8:17 pm

+popíjí a pořád se ještě nemůže srovnat s tou drzostí+ Proč to dělá? Myslíte, že nás chce všechny nasrat? +pokrčí ramenama+ Manori může poslat oběžník...ministerská pošta to zacáluje, hm? +ušklíbne se nad tím pobaveně+
Tu divnou věc u nás ale neměl...aspoň nebyla na kamerách teda..je fakt, že měl hábit...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 23, 2012 8:42 pm

(heh, už jsem asi tak roztrojená:D)

Dojede do Guns hned, jako obdrží Patrona od Man, ještě řádně našňupnutá po nedobrovolném "darování" krve. Vyjede nahoru a když otevře dveře a uvidí tu sešlost, zarazí se v půli kroku. No nazdar... Utrousí, vejde dovnitř a zavře za sebou. Pak uvidí sebe a Kaina na záznamu ze Slastí a zuřivě sevře rty. Tohodle bastarda až dostanu do ruky, bude proklínat den, kdy mi zkřížil cestu... Je tak nasraná, že skoro skřípe zuby. Mám pocit, že jde o něco, co se týká jeho... Kývne ke Kainovi.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon led 23, 2012 9:19 pm

*otočí se na Amona* jestli to byl jeho záměr, tak se mu to docela podařilo...už je na cestě..*zbystří a za chvíli fakt vejde Beccy a jak ji slyší zatínat zuby, tak jen mrkne* Takže to chápeme dobře, že ses s ním setkala víc než jen jednou...a jde přesně o tohohle zloděje..*to slovo zkousne, jako něco ošklivého* Víš kdo to je, kde ho najít a co má za lubem?*pokládá ty otázky mírně, trpělivě a zdánlivě naprosto klidně*
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » pon led 23, 2012 9:21 pm

*kývne na Beccy a nadechne se, ale přeruší ji Postrach a z toho, jak se vyptává se jí až udělá zle, jak se najednou v představě propadne do výslechové místnosti Klubu, tak radši strčí nos do monitorů a moc nevykukuje* jo, ministerská pošta...*šklebí se, ale začne psát vzkazy*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 23, 2012 9:32 pm

Jo, setkala, naposledy před zhruba... Koukne na hodiny. Dvaceti minutama. Pokoušel se mi dostat do baráku, ale naštěstí mám loajální skřítky, kteří mi to hned oznámily. Přišla jsem tam... Zarazí se, protože o tom, jak ho totálně podcenila a nechala se oblbnout se jí zrovna mluvit nechce. ...mělo mi být divný, proč se pak najednou už nechtěl dostat dovnitř, ale bohužel, podcenila jsem ho. Takže...něco mi vzal. Něco dost osobního. A odpovědi na tvé otázky, Postrachu jsou...Jmenuje se Kain a ano, je to TEN Kain. Kde ho najdu netuším a o co mu jde taky ne, ale nebude to jen tak něco, protože, to oč mě připravil je...moje krev. Kápne konečně božskou a když si to připomene, znovu jí projede mohutná vlna vzteku, ale dívá se Postrachovi pevně do očí, ač jí z toho mrazí v zádech, neuhne, protože ať je Kain kdokoliv, okradl ji, nejspíš stejně jako několik dalších, jak usoudila.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon led 23, 2012 10:12 pm

*nechá ji mluvit, nehne při tom ani brvou, to, že není jen tak nějaký "jmenovec Kaina" ho sice překvapí, ale teorie počkají* o krev?*pozvedne obočí* jeho záběr je opravdu hodně široký...možná to původně hledal ve Slastech, kam jít jinam pro upíří krev...jak se mu to povedlo? Neber to špatně, ale nečekal bych, že člověk bude schopen upíra o krev obrat..bez pomoci...nehoda? nebo nějaká zvláštní schopnost, na kterou bychom si měli dát pozor?*zajímá se jen o to, co by mohli využít* to nedává smysl..proč by kradl templářský pohár, dárek pro Beu a upíří krev?*vrtí hlavou* to je podivná sbírka suvenýrů...
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins