Pokoj č.13

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Jessica Latem » sob lis 26, 2011 1:03 am

Jasně, že nerušíš. +usměje se a zavře za ní dveře, kdyby měla v posteli nahého chlapa jistě by jí dovnitř nepouštěla+ Hmn... +koukne na ní trošku nechápavě a zároveň zamyšleně+ ...popravdě nemám ani zdání. Děje se něco? +zeptá se starostlivě+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » ned lis 27, 2011 11:19 pm

(Pardon, zas jsem se nějak zasekla já)

+Nezačne mluvit hned, nejdřív se tam jenom tak rozhlíží, aby snad získala čas.+ Máš to tady hezké. +poznamená, no jelikož nerada příliš dlouho krouží kolem horké kaše, otočí se k ní a zeptá se.+ Ještě je ti špatně? +v jejím hlase zaznívá starost.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » pon lis 28, 2011 12:59 am

(V pohodě :) )

+zavře za ní dveře a starostlivě si jí prohlíží+ Jo no... trochu bordel. Chceme zajít s Byronem do prádelny, tak to trošku třídím. +pousměje se a zlehka pokrčí rameny+ No... +trošku se zarazí nad její otázkou+ ...jen chvílemi. +odpoví trošku zmateně. přejde ke křeslu s shrábne z něj oblečení+ Nechceš se posadit? +nabídne jí a odloží věci stranou+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » úte lis 29, 2011 10:22 pm

Jo, dík. +usměje se, přejde ke gauči a sedne si na opěrku.+ Já vím, že nejsme bůhvíjaké kamarádky, ale kdyby sis chtěla o něčem promluvit... +zadívá se na ni.+ Jak si mluvila o těch nevolnostech, tak mě napadlo.... nemůžeš být třeba... těhotná? +vysloví to, co ji napadlo už dřív a pečlivě při tom pozoruje její tvář.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » sob pro 03, 2011 12:50 am

+když začne mluvit napadne jí, že tohle začíná vypadat zajímavě, ale absolutně nechápe o čem to mluví+ Cože? Těhotná? +vyvalí na ni překvapeně oči+ Proboha nestraš, ještě to by mi chybělo. +zakroutí nad tím hlavou+ Beru prášky, takže nic takového neh...rozí. +pomalu se zarazí se zamračí se, jak vzpomíná kdy naposledy musela do drogerky+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » úte pro 06, 2011 10:37 pm

+Všimne si toho jeho zaražení a starostlivě na ni koukne. Když mluvila, že bere prášky, uklidní se, no teď vypadá opět napjatě.+ Copak? +zeptá se znepokojeně.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » sob led 14, 2012 9:26 pm

+nepatrně sebou trhne, když na ní Kim promluví+ No já... +zamračí se+ ...přemýšlím kdy naposledy jsem... ale nemůžu si vzpomenout. Kde mám tašku? +rozhlédne se trošku zmateně a vykolejeně, než se vrhne po menším batůžku v nohou postele. chvíli v něm hrabe než vytáhne menší notýsek, zřejmě poznámkový kalendář. chvíli v něm otáčí stránky a mračí se čím dál víc, zejména když už přetáčí stránky sem a tam, sem a tam, a netváří se zrovna vyrovnaně+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Okolí » stř pro 05, 2012 11:54 pm

+pokojová služba to tu uklidí a připraví pro další hosty+
Okolí

Předchozí

Zpět na Hotelové pokoje