Zákulisí

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Zákulisí

Příspěvekod Memory » sob lis 19, 2011 10:50 am

(ja to chcem vedieť, spoileruj... neviem kedy sa dostanem k tomu novému Kulhánkovi :? )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Kocour » úte lis 22, 2011 10:53 pm

*chvíli mlčky pozoruje dění, pak náhle jeho oči zežloutnou a dostanou výraz, z kterého se smrtelníkům dělá okamžitě zle, skočí Beccy na rameno a tiše, leč důrazně zavrčí, obmotá jí majetnicky oháňku kolem krku a výstražně zčervená*
Mňau!
*upře oči na Jean-Claudea*
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte lis 22, 2011 11:18 pm

No právě, to je ta otázka...takže si nebudu zbytečně třepit jazyk, ne? Uculí se medově. Když jí Kocour skočí na rameno a nasadí bojové barvy, polichoceně se usměje a podrbe ho za uchem. Je povznášející pocit, mít na své straně i pekelné démony. Opře tvář o Kocourovu, jakoby snad byla taky nějaká kočička:P, stejně jako Kocour upře pohled na J-C a usměje se. Je vážně lepší mít ho na své straně...viď Tygře? Podrbe ho za druhým uchem.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Kocour » stř lis 23, 2011 1:27 am

*olízne jí drsným jazykem nos přitom má uči natočené tak, aby mu neunikl sebemenší šelest upírova pohybo, a obrátí pohled zpátky k Jean-Claudovi*
Mňau!
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Jean-Claude » stř lis 23, 2011 12:50 pm

*nehne ani brvou, jen Kocoura pozoruje, při takovém barevném kolotoči se mu trochu rozšíří panenky, pak si založí ruce na hrudi a koukne z jednoho na druhého* nu, jste sice krásní, ale mě zajímá, co tady pan Kocour chce u nás. *mrkne směrem k Jasonovi, který se dělá neviditelným přímo* na což jsem nedostal odpověď. Když jsi s ním taková kamarádka, tak bys mi to mohla osvětlit, Rebecco. *zase se zadívá na ni, v zorném poli i kocoura, poznámka o démonovi ho nechá chladným* Nemám rád, když mi někdo na mém území vyhrožuje...byť je to kočka a byť jen tím, že zčervená...*poznamená a medový podtón hlasu je pryč*

(tak už dočteno, btw. Hm. Nasral mě, že pro změnu to odnesl Tobiáš, pan Ho...a trochu jsem v tom celém viděla mezery - jednak s Karolínou - jako celý život má problém a najednou "happy live" s Janem..nebo..kde byla Hanako, když byli v tom táboře...celkově ty skoky... a dětičky v Klubu na konci..br. Nejlepší je pan L. Teprve u něj jsem se začala bavit tak, jak jsem u Kulhánka byla zvyklá.škoda, že je to až na konci knihy.)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Kocour » stř lis 23, 2011 7:23 pm

*zčerná a taky se zadívá na Jasona, na okamžik vycení zuby, ale nezavrčí, jako by si o něm stále neudělal jasný názor, zadívá se na Jean-Claudea a náhle si začne olizovat přední tlapku, jako by by to bylo v tuhle chvíli to nejdůležitější a ostatní mu nestáli za jeho vzácnou pozornost, aby udržel rovnováhu, zatne drápky Beccy do ramene*
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Jason » čtv lis 24, 2011 1:01 pm

*kouká jak na tenise po všech přítomných a krčí svých necelých metr sedmdesát, aby byl ještě menší, jen tak pro jistotu...když na něj JC koukne, tak jen sklopí zrak k podlaze a nepatrně pokrčí rameny, že neví a vážně zauvažuje, jestli mu tohle hraní si na honěnou s kočičkou projde jen tak..koutkem oka pozoruje Kocoura, jak se pečlivě čistí a pomyslí si, že to teda takové odvážné zvíře neviděl ještě...*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 28, 2011 9:36 pm

(a já se opět omluvuju, ale minulou středu mi naprosto zákeřně a neočekávaně exnul komp. Teprve dneska mi ho dovezli a stálo mě to šest stovek...ach jo..no ale mohlo být hůř. Mohla jsem bez něj být třeba...měsíc! :dead: )

Přestává se usmívat úmerně s tím, jak ledovatí hlas a pohled J-C. Nakonec si trochu bezmocně povzdechne. Co tady chce nevím. Možná tu cítil Manori, tak se zaběhl podívat, jestli tu není. Možná šel navštívit i mě. Cvrkne Kocoura jemně do čenichu a usměje se. To fakt nevím. Co ale vím, že sem nepřišel nikomu ublížit. Protože kdyby ano, konal by a nehonil by se tu s Jasonem. A vlastně tak mě napadá... Napřímí se, jak ji v tu chvíli něco napadlo. Totiž... nemyslíš, že by mohl být docela dost užitečný? Protože...kdo by při pohledu na roztomilou kočičku... Podívá se na Kocoura na svém rameni a přestože jí jeho drápy právě přesvědčují o tom, že je všechno možné, jen ne roztomilá kočička, aspoň se ho tak pokusí vidět. ...koho by při pohledu na něj napadlo, že vydá za celou bandu bodyguardů? Dořekne a zadívá zvědavě na J-C, co on na to. Nebylo by dobré, mít tady, aspoň čas od času někoho nenápadného, neviditelného, ale v případě nutnosti absolutně dokonalého ochránce? Přejede pohledem z J-C na Kocoura. Co říkáš, Tygře? Nechtěl bys nám občas trochu přijít pomoct? Ohlídat mě a mé přátele? Koukne na J-C a Jasona, aby bylo jasné, koho tím myslí. Má na špatňáky fakt nos. Kdyby tu byl tenkrát, když sem vnikl ten černoprdelník, nestačil by hošan vystřelit ani jednou, protože by během sekundy neměl ruku. A dalo by se s ním tím pádem mluvit. Dodá nakonec významně a tázavě se zadívá na J-C, jestli udělí Kocourovi milost.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon lis 28, 2011 9:53 pm

(jinak souhlas, taky jsem byla a vlastně pořád ještě jsem, těžce nasraná, že zas vyvraždil Klub. Chudák Tobiáš:( Devlinem to trochu zachránil, ty jeho frky neměly chybu - "Copak jsem tu jediný, koho při pohledu na rozlitou krev napadne kýbl a hadr na podlahu?!" U toho jsem čůrala smíchy :D Ale jinak teda humoru výrazně ubylo no, což je myslím velká škoda)

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pon lis 28, 2011 9:53 pm

To je možné...ale jak je možné, že se dostane až sem? Nemáme mít zvýšenou ostrahu?*pozvedne jedno obočí* ale v tom případě musí být opravdu...šikovný....a i nenápadný...*přikývne na argumenty Beccs* ale po pravdě, nelíbí se mi představa mít tady někoho, koho nemám pod kontrolou..a něco mi říká, že se tady Kocour kontrolovat nenechá...Kdyby...možná ano. Teď doufám, že se tady nedostane vůbec, natož aby vystřelil...jinak budu muset přehodnotit naše zabezpečení...*zadívá se na ni významně, že to zahrnuje i ji* nebo se mi za něj zaručíš*kývne bradou ke Kocourovi*, že nikomu omylem neutrhne nohu? Ať už hostům nebo zaměstnancům?*zadívá se na ni*jestli ano, tak at si tady pro mě za mě je...už tak je to tady zoologická...ale nesnažte se mě nazlobit...*zahrne do toho všechny tři přítomné*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti