Kanclík

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Kanclík

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob lis 19, 2011 12:56 am

No jo, je fakt, že když jsem to dělala tenkrát...taky to původní nadšení, tak nějak popraskalo a opadalo. Asi se tomu člověk nevyhne, když něco dělá dnes a denně. A je to jeho práce. Zamyslí se nad tím. Ale na druhou stranu...aspoň z toho máš dobrý pocit ne? Nemyslím ze zabíjení a toho kolem... Jakože výslechy. ...ale to, že narozdíl od většiny ostatních můžeš udělat víc, než jen tiše zuřit nad krutostí lidí. A nejen jich. Pohled jí trochu potemní. No jo, stříbro..Nepříjemný kov. Zatváří se znechuceně. Hmm... o tom taky vím své. Není hezké když v našinci převládne to nejtemnější, co se snažíme držet...na řetězech. Použije jeho obrat. Jo, byla to docela lázeň a "chlapec" měl nezvykle tuhý kořínek. A pomocníčky. Ušklíbne se. Ale nakonec mu to nebylo nic moc platný. Usměje se nehezky.

(hehe, já už mám dočteno - dvakrát:D ale teda něco Kulhánkovi stále odmítám odpustit. A nejspíš mu to nikdy neodpustím...ale nechci spoilerovat. Každopádně jak se ti to zatím jeví? Nebo spíš, u čeho zrovna jsi? :P )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob lis 19, 2011 1:10 am

*jen přikývne* ne, dobrý pocit ze zabíjení nemám *není Dex, no:D* ale pořád lepší, než být bezmocný a mít svázané ruce.*přikývne - jinak bacha na to, co říká, on o Klubu s "nečleny" mluvit nesmí, tak aby ju nemusel poslat na špalek, kdyby věděla podezřele mnoho:D jakože přílišné detaily, povšechné info má většina LoSu. :D* ne, to není hezké...*na chvíli se odmlčí, jak si vzpomene, nebo spíš moc nevzpomene na vlastní zážitek* To jste holky šikovné...*pochválí je s úsměvem, jako by šly o neděli trhat jahůdky na zahrádku, ale přece jen je to pochvala a od Postracha*

(hm..asi v půlce..v Pekle za branou, v sestupu do druhého Kruhu..jooo? hm..hm..hergot, teď budu zvědavá a neusnu..gr. Malá nápověda by nebyla? jinak se mi to jeví A - dobře, je to Kulhánek, takže jsem měla problém ve vlaku při čtení:)), B- se mi to zdá nějaké..učesanější...na hlášky a tak..přece jen starší knížky byly..víc černohumorové, tohle je spíš akční.)
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob lis 19, 2011 1:31 am

Souhlasně přikývne. Jo, tak jsem to myslela, nemáš svázané ruce. Pousměje se. Lach, já vím, ale mě to strašně drtíí, že vlastně nemám vědět a nevím, ale vlastně vííím:DDD Ach jo:D To jsme.. Souhlasí s úsměvem a slabě se začervená. Ale nakonec nic překvapivého, ne? Aspoň teda u Man tě to asi nepřekvapuje. Pousměje se. No nic, tak já tě zas nechám tvé práci. Mrkne na světlezelené desky. Užij si papírování. Uculí se mile a vydá se ke dveřím.

(joo, to tam jde teprv poprvé, že? Se Sirem Henrym, s Padrem a tak? Pro hlavičku, že?:D No tak to teprve všechno vlastně začne. Btw. o Klubu víc neprozradí, ale prozradí, co se kdysi stalo Karolíně a proč je vlastně na holky.... Ale taky jsem si všimla, že humoru docela výrazně ubylo. Jako taky jsem se občas smála - hlavně na konci, až tam bude pan L:P - ale daleko míň, než u Klubu nebo Cesty. A taky mi to přijde o level děsivější. Zombie jsou jedna věc, ale zombie v podání SS, Hitlera a těch jeho fýrerů, to je teprve horor... :SS )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Postrach » sob lis 19, 2011 12:02 pm

*to je k vzteku, co?:D ale on to je celkově problém, když člověk narazí tady na postavu, o který četl a víí...a vlastně má vědět kulové..hodně to ovlivňuje, no.*To by ses divila, tam mě dokáže někdy tak překvapit, že se nestačím divit..*zatřese hlavou* na druhou stranu, aspoň vím, že se dáreček hodil.*cuknou mu koutky* neboj, to si užiju..já fakt nechápu ten váš odpor k papírování...hlášení, zprávy, daňové přiznání..když vím, co do které kolonky patří, tak to vyplním a je to, ne?*zavrtí hlavou, kde mají všichni problém a otevře notes, desky až když odejde*

(ha, no tak to jsem zvědavá..já to čtu příhodně u jídla - bezvadné - zombie k obědu i k večeři - hmhm...no, tak to je dobrý, že se mi to nezdá, jak to píše jinak. Taky hodně přidal na těch střizích v čase, jak furt vzpomíná, co kde zpětně...nevím..Jan je takový..nijaký, pokud zrovna nemá drápky, Tobiáš mi daleko víc přirostl k srdci při čtení. Se budu muset pohnout v stránkách, ještě mě čeká další díl Písně ohně a ledu - cha 1200 stran, zhebnou mi ruky..hm a přemýšlím o nové verzi Anity, jestli vyměnit nebo ne..taková nostalgie)
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » sob lis 19, 2011 1:06 pm

(Man, který díl Písně to už prosím tě čteš? 1200 stran? Já mám zatím dva a oba se pohybují těsně pod tisícovkou. Netušila jsem, že vyšel další, musím se tedy začít po něm shánět:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob lis 19, 2011 5:31 pm

(Styx - už vyšla Bouře mečů, kniha třetí v tom novém vydání... ;) )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob lis 19, 2011 6:24 pm

(Bouře mečů? jú, hned jdu prolézt KK;))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon led 23, 2012 7:12 pm

*přemístí se ke Guns s Amonem, odklepe alarma a žene se do kanclíku, naštěstí nemají ještě otevřeno, tak nikde nenačumují zákazníci* klidně si nabídni, chvíli to bude trvat...*kývne k minibaru v kanclu, když dojdou dovnitř, zapne notes, monitory, Amonův obrázek fukne do scaneru, ten to zchroupe, a chvíli klepe do klávesnice* tak a makej...*komp se rozvrčí a začně chroustat data* nechceš mi o tom říct víc? *kývne k váze, tuší, že kvůli něčemu jen tak obyčejnému by asi tak nešílel a poklepává si na negativ přístroje, co sejmula z trezoru* hm..*strčí to taky na oskenování a na dalším monitoru se rozběhnou splašené čísla a písmenka, jak program porovnává...nacvaká smsku a odloží mobil*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » pon led 23, 2012 7:39 pm

Cos říkala, že se někdo dostal přes dveře? Přes zeď?! Protože tenhle! +ukáže usvědčujícně na Kaina+ si u nás prošel jen tak zdí, jako by se ani nechumelilo! a že u nás se teda chumelí! taková drzost!
+kouká co to tam dělá, ale nechá ju pracovat a nalije si+ chceš taky? +zamává flaškou+
Víc? +zatváří se nevinně+ Není co, je to..váza...dárek...pro Beu. +upřesní+ Pěkná, ne? Docela mi dalo zabrat ji získat..a pak si dojde takovej..smrad jakejsi! a vezme si ji!
Co? +nakukuje jí přes rameno+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » pon led 23, 2012 7:49 pm

Zloděj...to musí být ten sám...*počítač dokončí rekonstrukci a vyjede jim porovníní Amonovy fotky s Postavou, kterou zachytila kamera v Guns, když se Kain pokoušel sebrat Kocoura* jo, určitěto bude jeden a ten sám...a tohle..*kývne bradou ke svému negativu* použil, aby se dostal do našeho trezoru u Gringottů...a sebral pohár od Templářů..Postrach zuří, jak jsem ho ještě neviděla zuřit...a že jsem měla dost příležitostí...jo, taky si dám...*kývne na sklenku a zobrazí na velké obrazovce na stěně fotku Kaina, záznam z Guns a čeká, jestli ještě vypadne něco z databází* kdo to kruci je? Tady taky zmizel beze stopy..ani Kocour ho nedokázal chytit...*přehraje Amonovi záznam na obrazovce, kde Kain se snaží nalákat Kocoura na maso, pak mu šelmička urazí pár prstů a Kain se vytratí do tmy jak pára nad hrncem..mezitím klepe ještě do kompu* nic, nikde není se záznamem, v žádné z mudlovských databází....*pak notes znovu výstražně zavrčí a tím, jak dělala pro Slasti rozbor záznamu z atentátu, tak má pořád přístup ke kamerám a záznamům...* no to mě podrž...*na televizi na stěně přikryje fotku Kaina další záznam kamery, tentokrát ze Slastí z baru, několik dní starý, kde si s Kainem sedí na baru Beccy a baví se* vidíš to taky?*zírá chvíli naprosto němě, jak jí to nedává smysl*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins