od Postrach » sob lis 19, 2011 12:02 pm
*to je k vzteku, co?:D ale on to je celkově problém, když člověk narazí tady na postavu, o který četl a víí...a vlastně má vědět kulové..hodně to ovlivňuje, no.*To by ses divila, tam mě dokáže někdy tak překvapit, že se nestačím divit..*zatřese hlavou* na druhou stranu, aspoň vím, že se dáreček hodil.*cuknou mu koutky* neboj, to si užiju..já fakt nechápu ten váš odpor k papírování...hlášení, zprávy, daňové přiznání..když vím, co do které kolonky patří, tak to vyplním a je to, ne?*zavrtí hlavou, kde mají všichni problém a otevře notes, desky až když odejde*
(ha, no tak to jsem zvědavá..já to čtu příhodně u jídla - bezvadné - zombie k obědu i k večeři - hmhm...no, tak to je dobrý, že se mi to nezdá, jak to píše jinak. Taky hodně přidal na těch střizích v čase, jak furt vzpomíná, co kde zpětně...nevím..Jan je takový..nijaký, pokud zrovna nemá drápky, Tobiáš mi daleko víc přirostl k srdci při čtení. Se budu muset pohnout v stránkách, ještě mě čeká další díl Písně ohně a ledu - cha 1200 stran, zhebnou mi ruky..hm a přemýšlím o nové verzi Anity, jestli vyměnit nebo ne..taková nostalgie)
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.