Pokoj č.13

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Byron » pon lis 07, 2011 9:38 pm

+hodí vak na zem a spadne vedle ní na postel+ Já taky. Bylo to fajn, že jo. +natáhne se k ní a políbí ji+ Moment. +vytáhne mobil a chvilku mluví s Wenai+ Volala Wenai, máme přijít k ní, prý bude zkouška kapely. +políbí ji na krk+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pon lis 07, 2011 9:54 pm

Úžasný. +usměje se na něj zářivě a polibek mu oplatí+ Hmn? +zvedne lehce obočí a trošku zamračeně ho sleduje+ A to jako hned? Žádná adaptace po letu? Po tak úžasný dovolený? +nespokojeně mručí, dokonce se u toho i mračí, ale jme se pomalu zvedat na nohy, aby si našla čisté oblečení+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pon lis 07, 2011 10:17 pm

Jo, prý hned. +usměje se a políbí ji ještě jednou a sleze z postele a zapálí si a sedne si na kraj a sleduje, jak se převlíká+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pon lis 07, 2011 10:37 pm

Tak co se dá dělat. +povzdechne si a vyhoupne se na nohy, chvilku se rozhlíží kolem jakoby hledala kde má začít hledat oblečení. než se vydá ke skříni a vytáhne jedno z posledních čistých triček a džíny+ Budu si muset nechat vyprat. +mírně se nad tím zamračí, když se převléká+ Tak já jsem připravená. +přesune se k němu, vklíní se mu mezi nohy, skloní se a políbí ho+ Můžem jít?
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pon lis 07, 2011 11:47 pm

Pak skočíme do prádelny. +řekne, chytne ji za ruku a vydá se k pokoji Wenai a po cestě kouří+ Doufám, že ta zkouška nebude trvat dlouho, pak by jsme mohli jít do hospody.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř lis 09, 2011 5:15 pm

Od kdy ty chodíš do prádelny? +zasměje se vesele, když ho následuje na chodbu+ Do hospody? Já spíš než tam jsem zralá do postele. +názorně zazívá, aby bylo vidět jak moc unavená je+ Ale možná bych se nechala přemluvit. +zhoupne se na špičkách a zatváří se jako nevinnost sama+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » stř lis 09, 2011 11:20 pm

Já chodím do prádelny pořád. +namítne+ Bavím se tam s lidma, co tam perou. A peru taky. +dodá, jako by to nebylo jasný a aby si nemyslela, že je uplnej cvok+ Někdy je to zajímavý. +pokrčí rameny a vejde k Wenai do pokoje+
(takže dál tam)
Byron
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » stř lis 23, 2011 4:00 pm

+Na chvíli se zastaví před dveřma přemýšlejíc, jestli je To Jessin pokoj. Pak ale zaklepe. Když tak ji odsaď někdo cizí vyhodí...+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Jessica Latem » sob lis 26, 2011 12:00 am

+vyhrabe se z koupelny sušíc si vlasy+ Moment! +houkne ke dveřím, obejde hromadu oblečený který má roztříděný na vyprání a zamíří ke dveřím+ Kim. +usměje se, když dveře otevře+ Pojď dál. +vyzve jí s úsměvem a ustoupí stranou+ Stalo se něco? +v duchu uvažuje čím si vysloužila nečekanou návštěvu+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » sob lis 26, 2011 12:45 am

Ahoj, neruším? +usměje se na ni a nenápadně nakoukne dovnitř, než jí tam vpadne, jestli třeba nezahlídne nahého Byrona, nebo tak. Když vidí, že je vzduch čistý, vejde dovnitř.+ Nooo...asi netušíš, proč jsem za tebou přišla? +začne obecně a koukne na ni tázavě.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje