od Rebecca Altamirano » pát říj 30, 2009 1:23 pm
Zhruba za deset minut je zpátky i s Adamem. Tak zlato, abych ti to vysvětlila. Tohle je upíří striptýzový klub, takže v zájmu svýho vlastního bezpečí nikoho neprovokuj. Jednak by jsi to nemusel přežít a jednak... Výhružně se k němu nakloní a zadívá se mu do očí. Jen já jsem tvoje paní a tvá krev patří jen mě. Rozuměl? Sladce se usměje a přejede prstem po jeho divoce pulzující tepně. Ale samozřejmě ke všem zdejším upírům se budeš chovat s úctou a když ti něco přikážou poslechneš. Samozřejmě pokud se netýká tvé krve. Znovu se usměje. V tom případě přijdeš za mnou a řekneš mi to jasný?
Adam rychle kývne a pohledem mimoděk sklouzne k jejím rtům. Přistiženě se Becce zadívá do očí, ale ta je v dobrém rozmaru, tak si ho přitáhne k sobě, rukou mu zlehka zajede do vlasů a jemně ho políbí. Adam vzdychne a sám od sebe nakloní hlavu trochu stranou, aby se dostala k jeho krčku. Becca nejdřív vtiskne lehký polibek na pulzující tepnu a vzápětí do ní zaboří své špičáky. Adam tlumeně zasténá a není pochyb o tom, že si to užívá. Když skončí, olízne si rty a usměje se.
Jsem ráda, že jsi to tak rychle pochopil. A zakrývat si to nemusíš, tady to nikomu nevadí. A co víc, možná by jsi s někým mohl najít společnou řeč. Uculí se a pošle ho pryč. Sama si sedne k baru a pozoruje co se děje. Nic jí neunikne:)
(teda, to jsem se nějak rozepsala:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
Narození není začátek, smrt není konec...