Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Margarit Black » stř říj 28, 2009 9:03 pm

Nudit se rozhodně nebudeš *mrkne na něj a zářivě se usměje* Akorát...je tam trochu malý problém... *uvažuje* No, je to v Indii a ta je trochu od Ameriky vzdálena...spíš hodně vzdálena...takže se tam budeme muset nějak...přemístit... *podrbe se na hlavě* Kolik toho o světě čarodějů víš? *zjišťuje, jestli se k němu doneslo opravdu všechno:))*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Phillip » stř říj 28, 2009 9:13 pm

*Tak vzhledem k tomu, že jsou na Příčné*
Něco vím..tolik, kolik nutně potřebuju...*pokrčí rameny* a víc ani nechci...nějak se to zvláádne..*uculí se*

(Tak přemisťování neřeš...tam se nepřemístíš:), dopravujeme se lodicí, všichni zaráz, takže v klidu)
Phillip
Člověk

Příspěvekod Margarit Black » stř říj 28, 2009 11:21 pm

Nechtěj, nechtěj *zasměje se* Jsem zvědavá, co si na nás Man vymyslí *došel jí drink, tak odloží skleničku na stůl*

(vidíš, mně to už ani nemyslí...Příčná, nj...tak lodí? to bude vtipné:)) abysme se dřív nepotopili, než tam doplujem:)) to bude teda ale turbo loď:)) jsem teď uvažovala, jestli ta loď někde byla napsaná a já ju zase někde pozapomněla:))
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Phillip » čtv říj 29, 2009 1:44 pm

(neee, nebyla napsaná...a je to jen takový úvodek, přemistování neřeším...a zpátky Phillipa můžeš hodit do slastí, no)

copak, to je to až tak zlé? *vyculí se* mno, to mě taky....*taky odloží skleničku* dobrá, tedy se budu těšit...teď mám ještě nějaké povinnosti....*shupsne ze židle dolů*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Jean-Claude » čtv říj 29, 2009 1:46 pm

Tak to má být....*pousměje se* takže můžeš hned zítra začít...*mrkne na ni a je zase vprachu, neb východ slunce se blíží*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Margarit Black » čtv říj 29, 2009 2:32 pm

Zlé? Ne...ale někdy dost nebezpečné *uculí se šibalsky* Taky půjdu, ať se můžu trochu připravit...nezapomeň na obleček *sesleze* Měj se a moc se nesedři *usmívá se a odejde*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 29, 2009 3:34 pm

Jasný, budu tady. Kývne a usměje se.

Tak zatím ahoj, Meg a zase přijď. Usměje se. A spolu se ještě uvidíme, Phillipe. Mrkne na něj.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 30, 2009 1:08 pm

Přemístí se na Tähti, aby sloužící věděli kde ji maj v případě nutnosti hledat.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 30, 2009 1:23 pm

Zhruba za deset minut je zpátky i s Adamem. Tak zlato, abych ti to vysvětlila. Tohle je upíří striptýzový klub, takže v zájmu svýho vlastního bezpečí nikoho neprovokuj. Jednak by jsi to nemusel přežít a jednak... Výhružně se k němu nakloní a zadívá se mu do očí. Jen já jsem tvoje paní a tvá krev patří jen mě. Rozuměl? Sladce se usměje a přejede prstem po jeho divoce pulzující tepně. Ale samozřejmě ke všem zdejším upírům se budeš chovat s úctou a když ti něco přikážou poslechneš. Samozřejmě pokud se netýká tvé krve. Znovu se usměje. V tom případě přijdeš za mnou a řekneš mi to jasný?
Adam rychle kývne a pohledem mimoděk sklouzne k jejím rtům. Přistiženě se Becce zadívá do očí, ale ta je v dobrém rozmaru, tak si ho přitáhne k sobě, rukou mu zlehka zajede do vlasů a jemně ho políbí. Adam vzdychne a sám od sebe nakloní hlavu trochu stranou, aby se dostala k jeho krčku. Becca nejdřív vtiskne lehký polibek na pulzující tepnu a vzápětí do ní zaboří své špičáky. Adam tlumeně zasténá a není pochyb o tom, že si to užívá. Když skončí, olízne si rty a usměje se.

Jsem ráda, že jsi to tak rychle pochopil. A zakrývat si to nemusíš, tady to nikomu nevadí. A co víc, možná by jsi s někým mohl najít společnou řeč. Uculí se a pošle ho pryč. Sama si sedne k baru a pozoruje co se děje. Nic jí neunikne:)

(teda, to jsem se nějak rozepsala:D)

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pát říj 30, 2009 8:15 pm

(heh, jen píííš:) )
*všechno upírstvo jinak spí, po lokále se přešourá jen nějaká ta uklízečka a denní bodyguardi hlídaj u vchodu*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti