tak dlouho zas néé, to už bych tu nebyla +směje se a dá jí pusinku na čelíčko+ asi hodinku.. dvě.. odpočla sis? +pohladí ji po zádech příjemně a zahřívá ji+
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić...."
+neměla tak dlouho spááát+ chtěla bys? +usměje se spokojeně a dá jí malinkatou pusinku na rtíky+ to by bylo pěkný
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło, bo będziesz mógł ją osłonić...."
Se zájmem se rozhlédne a rty jí zvlní spokojený úsměv. Je to parádní, vážně. Líbí se mi tu. Usměje se na ni. A ještě navíc je sedmička moje oblíbené číslo. Uculí se vesele.
+zasměje se+ Tak to jsem ráda, že jsem se tak trefila. +kývne na ni+ Tak kdybys něco potřebovala, tak stačí zavolat na recepci. Když budeš mít štěstí, tak tam někdo dokonce i bude.
Zasměje se. Dobře, tak budu tiše doufat, že se zrovna trefím. Uculí se. Tak díky, žes mi poskytla střechu nad hlavou. Mrkne na ni s úsměvem. Nejspíš teď vyrazím někam mezi lidi. Mám chuť se družit. Zasměje se.