Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Jessica Latem » sob zář 24, 2011 9:36 pm

Oh... to mi asi mělo zalichotit. +tiše se zasměje, ale tak nějak trošku zvážní, když jí vezme za ruku a usměje se na něj+ Ty lichotníku... +zapřede a koketně na něj s úsměvem zlobivě zamává řasama+ No... +vezme si svůj lístek+ ...asi si dam ty s mořeskejma plodama. +rozhodne se po chvíli+ Půjdeme si pak zaplavat? +zeptá se, když už myslí na ty mořský plody+ Per favore. +dodá po chvíli což doprovodí s dalším zamáváním řas+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » sob zář 24, 2011 9:57 pm

+mávne na číšníka a objedná jim oboum, číšník jim tam zatím donese víno a naleje jim, na Jess už nemrká, když prvně viděl Byrona+
Jasně, že si půjdem zaplavat. Noční koupání je nejlepší Fonzo říkal, že někde pod tím domkem je pláž, jde se tam dostat z terasy.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » sob zář 24, 2011 10:08 pm

Tak na krásnou dovolenou. +usměje se na něj, když se chopí skleničky vína+ Malá soukromá pláž? +zvedne zlehka obočí jestli to dobře pochopila+ Tak to si pak nemusím brát žádné plavky. +usměje se jak nevinnost sama+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » sob zář 24, 2011 10:12 pm

+pokrčí rameny+ To já nevím, jestli je soukromá, ale klidně se tam můžem koupat nahý, v noci tam nikdo nebude. +řekne s jistotou+ Nejspíš. +zazubí se na ni a vezme si taky víno a ťukne si s ní+ Na tebe. +usměje se a napije se, jak pije, tak střelí pohledem po akvárku, vykulí oči a položí skleničku+ Ta ryba na mě vejrá! +vyjekne a ukáže na modrou rybku u skla+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pon zář 26, 2011 7:02 pm

No jen aby tam někdo nepřišel. +zasměje se tiše. usměje se na něj a upije. div se nezadusí, když Byron tak vyjekne a raději rychle odloží sklenku na stůl+ Cože? +podívá se nechápavě na rybičku+ Tak asi se jí líbíš.+uculí se vesele+ Neměa bych na ní začít žárlit? +naoko se zamračí+ Mám to... půjde na pánvičku. +zazubí se vesele+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pon zář 26, 2011 8:53 pm

Tam nikdo nepřijde a kdyžtak tě budu bránit. +mrkne na ni a zase se otočí na rybku a zaťuká na sklo+ Tak co je? +zeptá se rybky+ Jmenuje se Teevo. +řekne Jess+ A vezmem si ji domů, že jo. +najednou ho něco napadne+ Co kdyby jsme si pořídili rybičky, jako dohromady? +koukne na ni prosebně+ To by přece bylo úplně skvělý. Třeba masožravý a budem je krmit stejkama.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pon zář 26, 2011 9:27 pm

+s mírně zvednutým obočím a s úsměvem sleduje Byrona jak mluví s rybkou+ Teevo? To je hezký jméno... jak to víš? +nakloní se trošku nad stůl, aby se k rybce dostala blíž+ Rybičky? Ty chceš rybičky? +zeptá se překvapeně+ Tak proč ne... rybičky jsou vcelku nenáročný a nechcípnou hned, když je někdo zapomene nakrmit... ale zapomeň na to, že je budeš jenom krmit a čištění, že zůstane na mě. +varuje ho naoko vážně+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pon zář 26, 2011 10:09 pm

+koukne na ni jako Všeználek+ Řekla mi to, že se tak jmenuje. +zavrtí hlavou, jako že je to přece úplně jasný+ No jasně, že je budu čistit, nebo si koupíme nějaký samočistící akvárko a v něm musíme mít vrak takové té pirátské lodi. +oči mu svítí a ani málem nepostřehne číšníka, co mu donese lasaně, ale pak si ho přece jenom všimne+ Ještě mi prosím doneste hranolky a kečup. +poprosí ho+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » sob říj 08, 2011 3:41 pm

Tak řekla jo? +protáhne vesele+ Tak to chci skutečně vidět. +zazubí se na něj a jen potřese hlavou, už vidí jak to zůstane na ní, když se samočistící systém rozbije+ Ale musíme tam mít takový ty bojový rybičky co mají jakoby ty závojíčky... +popisuje nadšeně jak si snaží vzpomenout na jméno+ Děkuji. +pousměje se, když před ní číšník postaví jídlo, zapomínajíc na to, že by nejspíš měla a mohla poděkovat italsky a s chutí se do jídla pustí, hned jak číšník odejde+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » sob říj 08, 2011 9:12 pm

Gracia. +poděkuje číšníkovi a šoupne před sebe svoje lasagne+ Já je budu čistit, fakt, slibuju. +zvedne dva ruce v přísaze a pak si vezme vidličku a pižlá s ní lasagne+ Bojový rybičky? +zjevně ho to zaujme+ A to pak s nima můžem chodit na nějaký zápasy. Jak jsou kohoutí zápasy, víš, tak jsou třeba i rybičkový a budeme je cvičit a pak budem jenom vyhrávat. +usměje se na ni, jak jí to chutná+ Chutná ti to? +zeptá se se zájmem a strčí si kousek lasaní do pusy+
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Syractions