Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Jessica Latem » pát zář 23, 2011 2:03 pm

Hmn... +zapřede spokojeně a taky ho políbí. sleduje jak telefonuje a usmívá se na něj+ To mě budeš muset naučit. Vždycky jsem chtěla umět italsky. +udělá na něj prosebná očka+ Hmn... rozhodně špagety... +zamyšleně nad tím pokývá hlavou+ Humra s kečupem? +zvedne nad tím obočí+ A dáš mi ochutnat?
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát zář 23, 2011 4:48 pm

Jasně, že ti dám ochutnat. +ještě si ji přitáhne a políbí ji+ Tak italsky by jsi chtěla umět. +usměje se na ni+ Sul serio? La mia bella signora. +směje se+ Není to tak těžký, co bys chtěla umět, hm?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pát zář 23, 2011 5:24 pm

+zamyšleně se zhoupne v bocích+ Chtěla, aspon trošku... +broukne+ Co to? +vyvalí na něj očka+ No... třeba dobrý den a nashledanou? +navrhne s úsměvem+ Připadala jsem si jak idiot, který neumí ani pozdravit, když se k nám ten ital tak vrhl. +zamračí se nad svým chováním+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát zář 23, 2011 5:33 pm

Tak jo, začnem jednoduše. +kývne a usměje se na ni, venku na ně zatroubí taxík, tak ji Byron chytne za ruku a vede ji do taxíku, kde taxikáři řekne, že chce do centra a pak se zas otočí k Jess+ Takže dobrý den je buongiorno a nashledanou arrivederci. Zopakuj to po mě. Buongiorno..... Arrivederci. +dává pozor, aby to říkala správně+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pát zář 23, 2011 6:13 pm

Super. +zajásá. po cestě do taxíku popadne kabelku, s úsměvem pozdraví, samozřejmě ne italsky a nastoupí si. pootočí se na sedadle skoro bokem a soustředěne ho poslouchá+ Dobře... +přikývne vážně+ ...takže.... ehmn... buongorno... arrideverci... +zkomolí jak jen snad je možné, ale vypadá nadšeně jak to zvládla+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát zář 23, 2011 6:27 pm

+usměje se+ Giorno. +řekne to ještě jednou+ Ještě jednou. Buongiorno..... Arrivederci. +s nadšením ji pozoruje a dává pozor na její výslovnost, zejména jí kouká zálibně na rty, co by hned políbil+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pát zář 23, 2011 6:46 pm

+zatváří se nanejvíš soustředěně+ Buongiorno... +snaží se nešlapat si na jazyk a vyslovit to správně+ Arivedeverci... +našpulí přitom ústa+ Ne...arrivederci... +protáhne+ Tak co? +rozzáří se, protože si myslí že už jí to skutečně jde+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát zář 23, 2011 6:56 pm

No super! Vidíš jak ti to jde. +dá jí pusu za odměnu+ Teď prosím a děkuju. Prosím je per favore a děkuji grazie. Per favore.... gracie... +pečlivě artikulune a udělá posunek ať to zopakuje po něm+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pát zář 23, 2011 7:31 pm

+rozzáří se jak sluníčko, když jí pochválí+ Hmn... dobře... +přitaká nadšeně+ Per vafore... gracie... +zopakuje po něm nadšeně, i když ne tak jak by to mělo znít+ Podívej! +vyjekne nadšeně, když si všimne že pomalu vjíždí víc a víc do centra. natáhne se přes něj k okýnku, div se mu nenakvartýruje na klín+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát zář 23, 2011 8:01 pm

Jo, ale je to por... +zarazí se, když ho přeruší a musí se začít smát+ Však si to celý projdem. +směje se a koukne taky ven+ Páni. +najednou si něčeho všimne+ Támhle zastavte. +řekne řidiči a ukáže mu místo a řidič tam zastaví a Byron mu zaplatí+ Táhme jsem viděl nějakou hospodu. +ukáže k pláži na takovou malou restauraci+ Půjdem tam? Můžem pokračovat v našem kurzu italštiny. +culí se+ Aby jsi mi za to mohla poděkovat italsky.
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Syractions