Pokoj č.13

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Byron » čtv zář 01, 2011 10:59 pm

+pokýve vážně hlavou+ Jo, já to udělám. A neboj, tvý rodině se nic nestane. +pohladí ji po vlasech a políbí+ Půjdem na tu snídani a pak zavolám lidem, jo? Jsi v pořádku? A tvůj brácha?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv zář 01, 2011 11:11 pm

Děkuju... +obejme ho víc jak vděčně kolem pasu a přitiskne se k němu, aby mu mohla schovat tvář na krku. vehemntně zakývá hlavou, že se snídaně nemůže dočkat+ Jo.. já jsem v pořádku, až na to že zuřim vzteky, tak je mi fajn. +snaží se vykouzlit úsměv+ Bráška byl naštěstí jenom trošku otřesenej, když mě viděl chvíli plakal, ale za chvilku už se smál a běhal kolem jako vždycky... nic víc mu neprovedl... má štěstí jinak by letěl okny. +zavrčí, kdo by se divil, že toho chlapa tak nenávidí+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv zář 01, 2011 11:18 pm

Tak dobře. +usměje se na ni a dá jí ještě pusu+ Tak se doobleč a půjdeme. Na co máš dneska chuť, abych věděl kam tě vzít. Teda, kromě toho, že máš zjevně chuť na pomstu. +zasměje se+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv zář 01, 2011 11:35 pm

+přikývne a zasměje se+ Dala bych si mýchaná vajíčka a čerstvý rohlík. +zasní se nad tou představou a ve skříni vyloví čisté šaty+ A obrovskou sklenici studeného pomerančového džusu. +přímo se nad tou představou rozplývá, když si zapíná boty. následně vyskočí ze sedu a zatočí se+ Jsem připravená...
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv zář 01, 2011 11:50 pm

Ale to vůbec není špatný nápad. To půjdem sem do hotelu, tady je mají boží. +nabídne jí rámě+ Prosím lady. Váš doprovod na snídani je připraven. +mrkne na ni a vede ji do restaurace+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv zář 01, 2011 11:56 pm

+rozverně se zasměje, zavěsí se do něj a zatváří se vznešeně a hrdě, ale v očích jí vesele blíská. zamkne za nimi a nechá se odvést na snídani, přičemž jí v žaludku začne neskutečně kručet+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pon zář 19, 2011 6:59 pm

Seš si jistej, že to do dvou stihneme na letiště? +koukne na něj, když strká klíč do zámku+ Ani pořádně nevim kolik je hodin. +zamračí se nad tím, když se jí konečně podaří otevřít dveře+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pon zář 19, 2011 7:02 pm

+koukne na hodinky+ Je jedenáct, takže to stihnem. +mrkne na ni+ No, teda záleží na tom, jak rychle balíš, ale klidně jim můžu zavolat, aby to letadlo zdrželi. +zasměje se+ Neboj, to stihnem. +dá jí pusu+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pon zář 19, 2011 7:13 pm

To jsou čtyři hodiny, tak to snad zabalit stihnu. +zazubí se na něj+ Zdrželi? To nahlásíš bombu? +zasměje se a obejme ho+ Hmn... radši půjdu přebrat ten kufr. +zamumlá a neochotně ho pustí, aby se přesunula ke kufru, který vytáhne na postel a otevře+ Tohle jo... tohle ne... +přehazuje věci z jedné strany na druhou+ Hmn... +vytáhne mini šaty a otočí se s nimi na Byrona+ Co myslíš? Taky?
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pon zář 19, 2011 7:42 pm

Bombu... +zamyslí se+ Hej, to vůbec není špatnej nápad, to jsem udělal naposled, když jeli naši na dovolenou, to byla taková sranda. +zasměje se+ Tohle? +prohlídne si důlkadně šaty+ Tak to by šlo. Ale ne, že se v nich budeš nakrucovat před nějakým Italem. +řekne naoko výhružně+
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje