Pokoj č.14

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.14

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 04, 2011 11:09 pm

Jo! +utírá se a kýve hlavou+ Já si dám pivo. Mám na něj děsnou chuť. Ale neříkala ty jsi +snaží si vzpomenout+ že musíš ke kadeřníkovi? +koukne na ni, když si vysušuje vlasy a má je šíleně rozcuchaný+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned zář 04, 2011 11:17 pm

Já bych si dala nějaký dort. Čokoládový. +vyhlásí. Najednou se trochu zarazí, jak si vzpomene na Shane. Úplně na to zapomněla.+ No.. jo. Já ji... tam zavolám a zruším to. I tak bych to s tou zkouškou nestíhala. +když vidí Wenainy vlasy, začne se smát.+ Ale ty vypadáš jak vrabčák. +hrábne jí do mokrých vlasů a ještě trochu jí je rozcuchá.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 04, 2011 11:23 pm

Zrušíš to? +koukne na ni a pak pokrčí rameny+ No, jak chceš, ale opovaž se mi to pak vyčítat. Hej! +vykřikne a trochu ji plácne po ruce+ Co mě cucháš! Můj geniální účes, teď si to budu muset dělat celý znovu. +otočí se k zrcadlu a se soustředěným výrazem si na hlavě udělá dva rohy+ Tak a opovaž se mi to rozcuchat. +usměje se, hodí ručník na zem a se zvednutým nosem odkráčí do pokoke, kde se začne oblíkat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon zář 05, 2011 8:31 am

Proč bych ti to měla vyčítat? +zvedne překvapeně jedno obočí.+ Já tě necuchám, dělám ti ho ještě geniálnější. +ušklíbne se a v očích jí vesele zajiskří, o to víc, když vidí, co si Wenai dělá s vlasy.+ Ani se jich nedotknu. +zvedne ruce v poraženém gestu, koutky jí však cukají a s úculem jde za Wenai do pokoje, kde se začne oblékat. Klasicky, potrhané rifle a bílé tričko.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon zář 05, 2011 2:33 pm

+obleče se do černejch otrhanejch tříčtvrťáků a nějakýho posprejovanýho rika :D+ Tak jdééém na snídani. +zasměje se a skočí k ní, obejme ji kolem krku a dá jí pusu, pak ji chytne za ruku a jdou spolu do jídelny+ Co kdyby jsme si dli zase nějakej koncert? Úplně bych si někde zahrála. Ale teda Byron by zas nemusel dělat takovej bordel, i když to byla sranda. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon zář 05, 2011 6:37 pm

(Berem Sex Pistols nebo Greenday :D )

To já taky. +přikývne souhlasně, když nastoupí do výtahu.+ Možná bychom měli říct Mgale, jestli pro nás něco nenajde. Nakonec koncerty jsou na trénování nejlepší.+ taky se zasměje, jak si vzpomene na ten koncert.+ Myslíš to s tím týpkem, co nám lezl na pódium? Mno, vypadal, že by Byronovi i namlátil.

(dál asi restaurace)
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Kim Jasper » pon zář 19, 2011 3:04 pm

Jo? +uculí se spiklenecky na Wenai, jak jdou k jejímu pokoju.+ Ale já jsem velice náročný host. +narovná se, nosem vzhůru a zatváří se strašně důležitě, pak to ale nevydrží a začne se smát.+ A kde ten tvůj domov vůbec je? +vytáhne klíčky a jednou rukou odemkne, aby nemusela Wenai pouštět.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon zář 19, 2011 3:07 pm

Já myslím, že dokážu uspokojit všechny tvý přání úplně dokonale. +vklouzne za ní do pokoje a neochitně ji pustí, aby si Kim mohla sbalit+ Bydlím na druhé straně ostrova v Gaillimské zátoce. +sedne si na opěrku gauče a zapálí si+ Na podzim je tam fakt nádherně, protože je to uprostřed lesa. Teda ono je tam hezky pořád. Ale je to tam na samotě.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon zář 19, 2011 3:19 pm

Hmm... tak to by stálo za zkoušku. +uculí se a v očích jí zahrají šibalské plamínky, jak ji napadnou samý nemravnosti. Ze skříně vytáhne černou cestovní tašku a nahází si tam nějaká trička, dvoje kalhoty, několik čistých kalhotek, v koupelně sbalí ty nejnutnější věci a za necelých deset minut je hotová.+ Tam jsem nikdy nebyla... a ještě jsem zapomněla... +z nočního stolku vyhrabe krabičku cigaret a zapalovač.+ Zní to hezky. I když na samotě to asi člověk moc dlouho nevydrží. Obzvlášť někdo jako ty. +mrkne na ni s úsměvem. Položí sbalenou tašku na gauč vedle ní a opět si k ní stoupne, pohladí ji po rameně.+ Bydlí tam ještě někdo? +zeptá se.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon zář 19, 2011 6:45 pm

+típne cigáro a vstane+ Ne, nebydlí. Teda, sem tam se tam uteče schovat někdo z mích kamarádů, protože ví, že tak můžou jít a že je tam nikdo nebude hledat. A je tam jeden... správce, ten je tam pořád a stará se o dům, když tam není nikdo z rodiny. A pokud vím, tak jeden hodně starej podkoní. +zavrtí hlavou+ Jinak nikdo. +usměje se na ni a obejme ji, pak jí dá pusu, zase ji chytne za ruku, druhou rukou jí chytne tašku a vede ji do garáží k autu, že už pojedou+ Ještě svačinu, na cestu! +vzpomene si a zastaví sse v kuchyni, kde vezme nějaký bagety a spoustu sladkostí, o dost víc, než by mohli sníst za ty dvě hodiny, co tam pojedou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje