Pokoj č.14

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.14

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 04, 2011 1:24 pm

+oplácí jí polibky a cítí v sobě to narůstající vzrušení+ Jo, jo, oh, bohové. +zasténá a podvolí se orgasmu, má co dělat, aby ji udrželi kolena, ale chytne se Kim za ramena, se zavřenýma očima si užije orgasmus a pak jí klesne do náruče, prudce oddechuje a hladí ji po těle+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned zář 04, 2011 5:04 pm

+Nepřestává ji laskat, dokud její orgasmus zcela neodezní. Chytne při tom, kolem pasu, když cítí, že se Wenai ztěžka drží na nohách. Pomalu z ní prstama vyklouzne, sehne se i s ní v náručí po sprchu a opět se narovná. Proudem teplé vody začne Wenai omývat záda, něžně ji líbá na krk.+ Čím to je, kočko, že je mi s tebou tak dobře? +usměje se jí do kůže, zvedne hlavu a políbí ji na rty.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 04, 2011 6:49 pm

+posatví na už pevné nohy, a obejme ji a nechá se umývat+ Mě je s tebou taky hezky, kočko. +pohladí ji po vlasech a políbí ji+ A vůbec nemám nejmešího tušáka čím to je. Možná kdyby jsme to zjistili tak se to ztratí. +zase ji začne líbat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned zář 04, 2011 8:16 pm

Jo. +přikývne a jemně ji kousne do rtu.+ Lepší se v tom nešťourat. +usměje se. Vezme žínku na mytí, vytlačí na ni sprcháč.+ Že bychom přešli k tomu mytí zad? +uculí se na ni a opět ji políbí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 04, 2011 9:22 pm

Jo? Že by konečně? +usměje se a otočí se k ní zády+ Tak prosím a pořádně. +pak se zavrtí a zase se otočí čelem k ní+ Ále kašlem na to, tohle je zajímavější. +zase se k ní přitiskne a začne ji líbat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned zář 04, 2011 9:37 pm

+Už ji jde hezky vymasírovat záda, když se k ní opět Wenai otočí, musí se zasmát.+ S takovou se odtud nedostanem. +vyhlásí a obejme ji zas kolem pasu a sama si ji na sebe přitiskne a líbá ji. Kousek se odtáhne, otočí se s ní, takže se Wenai octne zas na jejím místě.+ To tedy je. +přitiskne ji na stěnu a nepřestává líbat.+ A co bude pak? +zeptá se s úsměvem.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 04, 2011 9:58 pm

Kdy, pak? +zeptá se mezi polibky+ Slyšela jsem, že člověk vydrží ve vodě asi pět hodin, tak bych to řešila až potom. +zase ji začne líbat a osahávat+ I když by sme měli jít zkoušet, no. +zase ji políbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned zář 04, 2011 10:11 pm

(ne pak, ale teď... chybička se vloudila)

+Taky ji osahává, všude kam jenom dosáhne. Sprchovou hlavici dá do držáku, takže je voda příjemně ohřívá.+ Mám návrh. Půjdem teď zkoušet a pak se vrátíme sem, napustíme si vanu a vyzkoušíme, jak je to s těma pěti hodinama. Co říkáš? +Jemně jí okousne kůži na krku.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 04, 2011 10:15 pm

Hm... no dobře, když slíbíš že mi namasíruješ záda, tak se nechám ukecat. +koukne na ni, dá jí poslední pusu, pohladí ji po boku a vystoupí ze sprchy, koukne na svý prsty a pak bezradně koukne na Kim+ Ale jak mám hrát s tak rozmoklejma prstama? +vezme si ručník+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned zář 04, 2011 10:32 pm

Hmm... to je mi vydírání. +zasměje se a líbne ji na rameno.+ Namasírujem a nejenom záda. +uculí se lišácky. Vypne sprchu, vystoupí za ní a taky sáhne po jednom ručníku. Koukne na své ruky, které jsou už taky trochu rozmoklé.+ Co si nejdřív skočit dolů na něco dobrého? +navrhne zatím co si suší vlasy.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje