Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 26, 2011 3:20 pm

+Naoko se zhrozí+ To bych rozhodně nemohu dopustit, musel bych se pak o tvou čest a náklonnost bít v souboji +usměje se a mírně kývne+ Pozoruji že jsou, ale možná časem se vrátí... kdoví ví +pozvedne obočí+ Opět si mě předběhla, zrovna jsem ti to chtěl navrhnout +účet za jídlo si nechá připsat k útratě kterou už v hotelu má, vzhledem k tomu jak dlouho tu je dá asi až se bude balit hodně vydělat. Pomůže Sam do kabátu, přidrží jí dveře a tak vůbec se chová velmi gentlemansky. Zamíří s ní k Mýtince+

( :lol: Já se začínala bát, aby se nám Sam neopila a nemusel ji N. odnášet v náručí.)
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » sob úno 26, 2011 8:41 pm

+usmívá se+ Tak už jen pro dobro tvého teoretického soka, doufám, že se tak nebude muset stát + Jsem prostě skvělá +chichotá se+ děluji ti za skvělý večer a za tvou společnost + je mile překvapena, když jí pomáhá do kabátu a rozplývá se blahem+ Děkuji +řekne a chytne se jeho ruky a vyrážejí na Mýtinku+

(No byla celkem v dobré náladě a jí stačí k veselosti málom ;) )
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Beatrix » čtv črc 21, 2011 11:59 am

+Projde tama, ale v noci je tam nejspíš dost mrtvo, tak neotravuje a po prohlídce pokračuje dál.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát črc 22, 2011 12:21 pm

+Kufr položí bokem, pandu a koalu do křesílek a králíka nechá v přepravce na zemi. Usměje se na číšníka a objedná si ke snídani wafle a havěti nějakej zeleninovej salát. Ten asi trochu kouká, ale donese, tak se v klídku nadlábnou.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát črc 22, 2011 6:34 pm

+Když skončijou, tak to bea všechno řádně zacáluje i s tringeltem a odtáhne na recepci.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Byron » pát zář 02, 2011 2:14 pm

+dovede jí dovnitř a odsune jí židli, aby si mohla sednout+ Prosím, madmoiselle. +pak si sedne naproti ní, zapálí si a usměje se na ni+ Co bys řekla na Neapol? Jak pojedem do tý Itálie. Je tam fakt hezky. A vedro. +přijde k nim číšník+ Takže. +koukne na něj Byron+ My by jsme prosili míchaný vajíčka a rohlíky, celý džbán juice. Pak zapečenej rohlík se slaninou a sýrem, vlastně dva a kafe. Ještě něco, zlato? +koukne na Jess+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pát zář 02, 2011 3:31 pm

Děkuji. +na ni až moc způsobně se usadí a zářivě se usměje+ Hmn... Neapol... +protáhne zamyšleně a podepře si jednou rukou bradu, druhou si položí volně na stůl a zasněně se zadívá na Byrona+ Vždycky jsem si chtěla projít Via s.Biagio dei Librai... prý je tam spousat nádherných kostelů a náměstí... kavárny a zmrzlina... italská zmrzlina... +sní s otevřenýma očima jak se snaží si všechno představit+ Cože? +trošku zmateně se podívá na číšníka a pak na Byrona, než jí dojde na co se jí ptal, zrovna se totiž snažila vzpomenou jak skvěle chutnala italská zmrzlina+ Ne, myslím, že je to všechno. +usměje se na ně+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » pát zář 02, 2011 3:45 pm

+chvilku na ni kouká+ Via... jak? Tak to mě tím městem dobře provedeš, když o něm víš víc jak já, co?+ zasměje se+ No... já o něm nevím vlastně skoro nic. Až na tu zmrzlinu. Tak kdy poletíme? +zeptá se se zájmem+ Já mám čas... +zamyslí se+ Tak po snídani, myslím. +usměje se na ni+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » pát zář 02, 2011 4:41 pm

Via s.Biagio dei Librai. +zopakuje se smíchem+ Má to být jedna z nejhezčích ulic. +vysvětlí+ Provést? Tak to abych si nastudovala nějakou učebnici. +uculí se vesele+ Chceš letět hned o snídani? +zeptá se se smíchem+ Pro mě za mě klidně,nějaké věci mam ještě zabalené... +zazubí se na něj+ Ale nejdřív bysme se měli domluvit s holkama, abych jim neskřížili plány se zkouškama. +zamyslí se+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » sob zář 03, 2011 4:22 pm

+zasměje se+ Jasně, můžeš studovat v letadle. A já ti pomůžu se svou úžasnou italštinou. +mávne rukou+ S holkama? +zašklebí se+ No tak jo. Teda ne, že by se mi chtělo, to se mi teda nechce, ale asi by jsme měli. +vezme si svůj zapečený rohlík a zakousne se do něj+
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette