Pokoj č.14

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.14

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 01, 2011 9:45 pm

+zasměje se+ Tak to jo. Ale já mu něco dám, aby to moc nerozkecal, člověk si u personálu musí udržet úroveň, ne? +zvedne nos nahoru a zase si kousne svýho chleba, ale pár vajíček jí spadne na prsa+ No... +koukne na to+ Někdy je to těžký.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv zář 01, 2011 9:59 pm

No jo. +usměje se.+ Ale mnohem jednodušší je být v pubertě. +mrkne na ni, když jí spadne těch několik vajíček na prsa, potěšeně se uculí.+ Ukaž, ty vážná a zodpovědná. +nakloní se k ní a ty vajíčka jí slíbne a slíže.+ Hmmm... lepší než na zlatém podnose.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 01, 2011 10:05 pm

+zasměje se a zakloní se, aby to mohla z ní Kim slíznout přičemž jí spadne zbytek vajíček, ale tentokrát na podnos, na kterým donesla snídani+ Ještě lepší od puberťáka. +zasměje se a prohrábne jí vlasy+ Nech si to, nebo se na tu zkooušku nedostanem. +mrkne na ni a zase se narovná+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv zář 01, 2011 10:10 pm

Byla bych blázen, kdybych toho nevyužila. +ještě jednou jí líbne na ňadro, ak ještě na bradavku a narovná se.+ Příště si dám taky vajíčka, ale celé je chci sníst z tebe. +vyhlásí s úculem. Dojí své toasty a dopije džus.+ Pro dnešek nechám, ale jenom proto, že máme tu zkoušku. +mrkne na ni. Postaví se, práznou sklenici položí na noční stolek, odpije si kávy a zamíří do koupelny vyčistit si zuby.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 01, 2011 10:20 pm

Vajíčka ze mě? +uculí se rošťácky+ Hm... to budu ale... upatlaná. +zasměje se+ Ale jo, beru. +mrkne na ni a napije se čaje+ Mno, já jsem myslím dojedla. +poplácá se po břiše+ A teď se půjdu umýt z těch vajíček. +sleze z postele a zamíří si to rovnou do sprchy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv zář 01, 2011 10:36 pm

Jo. +přikývne vážně.+ To budeš. S tím rozhodně počítej. +cuknou jí koutky. Vyplivne pěnu, umyje si tvář a ohlídne se za sebe. Opře se o umyvadlo a překříží si ruce na prsa. Zálibně si Wenai prohlíží, nejspíš je ve sprše takové poloprůsvitné sklo.+ Nechceš umýt záda? +zeptá se s úsměvem.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 01, 2011 10:41 pm

+vykoukne ze sprchy+ Umýt záda? A víš, že jo? Nikdy si tam pořádně nedosáhnu. A vůbec. Vodní útok! +vykřikne a postříká jí teplou sprchou a směje se u toho jak cvok na cvoklejch práškách, to jest hodně+ Tak pojď ke mě. +láká ji pak do sprchy a pouští vodu teď už na sebe a mrká na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv zář 01, 2011 10:54 pm

Heeej!! Neee!!! +vykřikne a snaží se před tím proudem skrýt, ale neúspěšně.+ Ty... ! +vykřikne, ale musí se u toho culit. Kapky vody z ní stékají na podlahu a kalhotky má taky celé promočené. Svlékne je.+ Koleduješ si o výprask! +vyhlásí ale oči jí bloudí po jejím těle, tam, jak po něm stékají proudy vody. Vejde za ní do sprchy a přitlačí ji tělem o kachličky.+ Neříkalas něco o zkoušce? +její výraz však říká, že to je to poslední, na co teď myslí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 01, 2011 11:01 pm

Já? Výprask? Bože to snad ne, vždyť jsem byla tak hodná! +směje se a couvá před ní ke stěně, když se na ni Kim přitiskne, tak jí sjede rukama po pasu na boky a na zadek+ Zkouška? Jaká zkouška? Ne, to jsem určitě nebyla já. +zamumlá a políbí ji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv zář 01, 2011 11:30 pm

Mh, já už ani nevím. +uculí se do polibku, přitiskne se k ní tělem ještě víc, pánví se otře o pánev, prsama o prsa. Vášnivě ji líbá. Ruce odlepí od kachliček, o které je měla opřené a pohladí ji po bocích, přes záda na ramena, ruce. V nestrážené chvíli ji vezme sprchovou hlavici, rychle se odtáhne a s rošťáckým výrazem jí stříkne vodu do tváře.+ Jedna jedna. +zahlásí se šibalským úculem.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje