Pokoj č.14

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.14

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 01, 2011 8:20 pm

Áááá, puberta, ta je zlá. +zasměje se+ Myslím, že já už jsem úplně dospěla a jsem zodpovědná a vážná žena. +zatváří se vážně a zodpovědně, ale pak se rozesměje+ Pojď sem, ty puberťačko a dej mi pusu. +přitáhne si ji k sobě a políbí ji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv zář 01, 2011 8:37 pm

+Jak Wenai mluví o té vážnosti, vyprskne smíchem.+ No to nevím, když seš taková vážná a zodpovědná žena.+ pokroutí hlavou, pak se ale opět zasměje, natáhne se k ní a dlouze, vychutnávajíc si její ústa, ji políbí. Rukou ji sjede přes bok a pohladí ji po hýždích.+ Tak, co máš dnes v plánu? +zeptá se, když se kousek odtáhne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 01, 2011 8:46 pm

Dneska v plánu? +zamyslí se+ No chtěla jsem si zahrát pořádně na kytaru a taky projet ten můj novej skejt. Ale mohli by jsme udělat zkoušku.+hladí ji po ramenou+ Co ty?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv zář 01, 2011 8:57 pm

Jo. +souhlasně přikývne.+ Ne jenom že bychom mohli, ale měli by jsme. +řekne rozhodně. Lehne si na břicho a podepře se lokty.+ Ehm... no... dneska vlastně mám dohodnutou... kadeřnici. +řekne po chvilce a zatahá se demonstrativně za vlasy.+ Už je mám trochu přerostlý.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 01, 2011 9:03 pm

Jo? +prohrábne jí vlasy prstama+ No, když myslíš? +ona to tam nějak nevidí+ A kdy tam jdeš, že by jsme udělali tu zkoušku předtím, nebo potom? +ozve se zaťukání na dveře+ Snídaně! +vykřikne a vyletí z postele a otevře dveře a už se hrne se snídaní do postele+ Boží snídaně zrovna přistává, puberťačko.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv zář 01, 2011 9:09 pm

Hmm... +chvíli přemýšlí, na kdy se to vlastně se Shane dohodly.+ Ve dvě. Ale můžem zkoušku udělat i před tím. +navrhne, když se ozve zaťukání na dveře. A poslíček asi pořádně kulí oči, jelikož Wenai je nejspíš pořád nahá a Kim leží na posteli jenom v kalhotkách, která se vzápětí posadí a jenom na něj škodolibě mrkne.+ To jsem si zas vysloužila přezdívku. +Směje se, jak Wenai přistane i se snídaní v posteli.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 01, 2011 9:13 pm

Jo, budeš známá jako zvrhlá nájemnice. +směje se a přivoní ke slanině+ Božácký. +usměje se a začne jednu žvýkat+ Tak jo, mohli by jsme to udělat hned po snídani teda. Hm? +koukne na ni a začne pořádat vajíčka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv zář 01, 2011 9:26 pm

Já? +zasměje se.+ Ale někdo jiný mu otevřel v Evině rouše. +směje se a jak si Wenai sedne vedle ní, kousne ji hravě do ramene. +Hmm... boží. +řekne zas ona s úsměvem a na to místo ji políbí.+ No co, chlapec. Bude se mít aspoň čím pochlubit. +pokrčí rameny a natáhne se po jeden toast. +Ok, pokud ovšem seženem ty dva. Koliks říkala, že máš zatím vymyšlených písniček? Dnes bychom se mohli naučit aspoň jednu novou.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 01, 2011 9:33 pm

Mno, já jsem se nechala jen trochu unýst, jak jsem se těšila na tu snídani. +zatváří se drobet omluvně a drobet zvedne oči ke stropu a nasouká se do kalhotek+ Písniček mám sedm, máme se co učit. Neboj, jedna lepší než druhá. +nandá si vajíčka na chleba a ukousne si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv zář 01, 2011 9:38 pm

Nemusíš se omlouvat. +opět pokrčí rameny a kousne si do toastu.+ Ten jeho pohled stál jednoznačně za to. +ušklíbne se a nalije si džusu.+ Dobrá, už teď se těším.
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje