Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Manori » sob srp 27, 2011 4:36 pm

*uculí se* jak co bude požadovat, dostane nabídku na prácičku...jestli ji vezme...toť otázka..*schválně ji popíchne* a pak že se vyjednávání s upíry vyhneš při téhle variantě..*poznamená*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob srp 27, 2011 7:37 pm

Dobrá dobrá, užijem si trochu zábavy. Uculí se a v očích jí blýskne. Nebezpečného? Já doufám, že bude! Zasměje se. Ale kdyby sis taky chtěla užít trochu adrenalinu, klidně se můžeš Ashera zeptat jen tak, pro zajímavost. Zamrká na ni vesele. A já za to vážně nebudu nic chtít, popravdě, docela dost se na to těším. Zatváří se natěšeně.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob srp 27, 2011 11:12 pm

+musí se pousmát+ Ty se na ten lov upírů přímo třeseš. Tak to jsem ráda, že se budeš u toho bavit +pozvedne obočí+ Cože..? Ne, díky. Nikdy bych nešla za ním jen tak pro zajímavost. Kromě toho, před chvílí jste mi to pádnými důvody rozmluvily a navrhly rozumnější řešení +zapálí si cigaretu a objedná další sklenku+ Počkám tady, až mi přineseš krev nějakého bezejmenného upíra. Tu aspoň budu moct s klidným svědomím vyměnit +pousměje se+ A ani si neušpiním ruce.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned srp 28, 2011 12:33 pm

*představí si, jak jde Styx za Vyšším pro zajímavost a napadne ji, že u toho by chtěla být někde neviditelná* No..takže teď to bude asi na mě...*dopije sklenku a vstane* zas se jednou podívám do práce, jestli tam máme někoho vhodného aktálně...až bude vyřízeno povolení, pošlu ti vzkaz, *koukne na Beccy* budeš muset skáknout za mnou na Ministerstvo podepsat papír jako najatá popravčí...a pak se vydáme na lov. Teda spíš ty, já si počkám a pak jen zajistím místo činu...*zakření se*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned srp 28, 2011 4:35 pm

+usměje se na Beccu i na Man+ Moc děkuji za pomoc. Ani ve snu mě nenapadlo, že sehnat mužskou upíří krev bude tak jednoduché. Navíc se zdá, že si to obě užíváte +uculí se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř srp 31, 2011 12:30 am

Přiznávám bez mučení, že těším. Zatváří se jak andílek. Ale nemůžete to své hodné, upíří kamarádce zazlívat, vždyť tady je tááák strašný klid. Zašklebí se. No, škoda, docela ráda bych se schovala tady někde v koutku, kdybys to přece jen chtěla zkusit. Koukne pobaveně ze Styx na Manori. Okey, budu netrpělivě čekat. Zajiskří jí v očích. Kdyby ses ale chtěla přidat, nemám proti parťákovi námitky. Mrkne na Man.

Vlastně Styx, přece jen mám jednu podmínku. Obrátí se na ni. Až půjdeš tu výměnu uskutečnit...půjdu tam s tebou. Upřeně ji pozoruje. Chci vidět člověka, který se odvažuje kšeftovat s upíří krví. V očích se jí viditelně odráží nedůvěra.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř srp 31, 2011 6:33 pm

Ano, ano..je tady klid, pojdme oddělat nějakého zubatého...*rozhlídne se, jestli třeba...ju někdo neslyšel* hm..to jo..to já se přidám..lepší než papírování...a stejně bych pak za tebou do terénu musela..tak to už můžu rovnou..*uculí se a div si nemne ruce* není nad to se odreagovat hezkou akcí... nezlobte tu beze mě, dámy..já padám..*ještě kývne* jo, Beccy, to není blbý nápad..*na ten doprovod, pak se ještě rozhlídne, jestli náhodou někde není ucho nebo tak a po cestě si mrčí* víc biolitu...víc biolitu, jen tak pro jistotu...*a Buzz u dveří povytáhne obočí, ale když říkala biolit...tak ho raději přiobjedná:)*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » čtv zář 01, 2011 12:20 pm

Beccy, ty bys mě ráda viděla v jámě lvové, že? +směje se, jak ji pořád provokuje s Asherem (že bychom udělali další alternativu?:D)+ Samozřejmě, moc ráda tě sebou vezmu. Popravdě... taky se mi to moc nezdá. Přiznávám, že být to krev Vyššího, asi bych si jej pořádně proklepla, k čemu ji potřebuje. Ale obyčejného upíra... +mávne rukou, že ta jí až tak žíly netrhá+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon zář 05, 2011 9:54 pm

No musíš uznat, že experiment by to byl zajímavý. Mrkne na ni vesele. Zatím ahoj, Man a dej mi pak echo, až bude moct vyrazit na lov. Zablýskne jí v očích. Dobře, takže jsme domluvení, až bude po lovu, dám ti vědět a vyrazíme za markýzem, nebo co to vlastně je zač. Koukne na Styx. Tss, tak obyčejný je ti fuk jo? Zamračí se na ni trochu, ale snaží se skrýt úsměv. Ví, že to nemyslí zle.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 09, 2011 12:12 pm

(cha, tady se to nehlo moc tedy:))

*po nějaké době přilétne odnikud stříbrný dráček - doufejme, že je zrovna ještě zavřeno, aby mudlové návštěvníci nepoodpadali hrůzou pod stůl, to by asi inkubus nebyl rád - a krouží a hledá Beccy*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti