Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv srp 25, 2011 10:48 pm

(Man, joo přesně toho blonďatýho hajzlíka jsem myslela:D)

Poslouchá je, kouká z jedné na druhou a přemýšlí. No, asi by bylo nejlepší zkusit zdejší dva Nejvyšší. Uculí se. I mě napadl Asher, právě díky té....historii, co máte za sebou. Mrkne na ni. Ale jak řekla Man...taky mě trochu znepokojuje, že by to byla krev Vyššího. Zatváří se nejistě. Ale na druhou stranu...je fakt vcelku jisté, že ta by určitě zabrala. Pokrčí rameny, jakože všechno má svý plus a mínus. Obětního beránka oficiálně? Zadívá se zvědavě na Man. Mohla bys to trochu upřesnit? Zablýskne jí v očích.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát srp 26, 2011 8:12 am

Man: Jen mě to tak napadlo, že by mohl mít nějaké ty krevní baňky na skladě +uculí se a pak zbystří+ Amon?... ahá, tak tohleto byly ty jejich tajné kšefty... jsem to tak nějak ale tušila +uvědomuje si, že se právě teď dozvěděla docela nebezpečnou informaci, ale v tuto chvíli se s ní nehodlá zabývat+ V tom máš asi pravdu, že Asher by z toho pravděpodobně vyvázl beztrestně a tím pádem se zdá být nejvhodnějším kandidátem +uculí se těm propleteným vztahům uvnitř upírské komunity+ Díky, vážím si tvé nabídky, ale nerada bych tě do svých nelegálních kšeftů zatahovala. Je to dost nebezpečné a proto si tento obchod musím vyřídit sama. Přece si nenajmu na to lidi +usměje se přátelsky. Při jejich slovech se poprvé zamyslí nad předmětem jejího zájmu i jinak, než jako nad věcí, kterou potřebuje+ Popravdě... taky by mě zajímalo, k čemu potřebuje markýz upíří krev. Vůbec se mi to nelíbí +zamračí se a chvíli si to v hlavě rozebírá+ Obětního beránka? Vysvětli blíž +zeptá se zvědavě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát srp 26, 2011 8:27 am

Becca: +nevěřícně kouká, jak se obě dámy shodují, že nejsnadnější cesta vede přes Ashera+ Asher je momentálně jediný upír, za kterým jsem ochotna beze strachu jít +odfrkne si při zmínce jejich krátkého románku, strach z Vyššího upíra opravdu není ten důvod, proč to doteď ještě neudělala+ Pro přátele se ale člověk musí obětovat. V této situaci si myslím, že Asher je opravdu ta nejschůdnější možnost získat to, o co mi jde +na chvíli se odmlčí, jak uvažuje+ Otázkou je, jestli bude k tomu svolný on. Přece jen se jedná o velice vzácnou ingredienci, která se nerozdává za úsměv +musí počítat i s možností, že za to Asher bude něco chtít. Takže kolotoč shánění něčeho za něco začne nanovo a ona si bude připadat jako v bludném kruhu, který nemá konce+ No... a pokud by to s ním nevyšlo, nezbyde nám, než uspořádat lov na upíry +ušklíbne se na Beccu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát srp 26, 2011 11:43 am

(lach, ta informace je v podstatě bokem, ono by to asi ani Man vědět neměla...leda by byl JC nějak nezvykle výřečný, ehm, navíc ona řekla moštování, což je tady docela známé, že dodává lidskou a specialitky..o V si to jen myslela...;))

*uculí se na Styx* a co si myslíš, že je tohle?*přejede pohledem některé z lidí, co tady makaj přes den a tak nějak i prázdné židle* jedna velká krevní banka...no, beztrestně..ale jo, o ty svoje kudrny by asi nepřišel..*cuknou jí koutky, pak se natáhne a stiskne Styx paži* Zlato, pozdě. Už o tom vím, čili..jsem spolupachatel.*dokopne do sebe sklenku*samozřejmě, že tohle si musíš vyřídit sama. Jde jen o to, že když bys potřebovala záruku, můžeš jmenovat mě. Třeba ho to nalomí. A třeba ne. Dlouho tady nikde v okolí nebyl..nebo se mi vyhýbá, takže netuším..*se zamračí, pak ji napadne ještě něco* ehm..a ví o tom Remus?*zeptá se opatrně* tedy ne že bych navrhovala mu to říct, aby si sem pak zas nepřišel vyřídit účty. Minule mu to prošlo, ale nezapomeň, že JC zvířetem na zavolání je vlk. A to by mu pak nepomohl nikdo, ani já...

*si dolije a jak vidí, jak zbystřily, musí se uculit*no,vzhledem k mému zařazení na ministerstvu..mohl by příslušný soudce vydat příkaz k eliminaci škodné. Samozřejmě na podkladě žádosti, kterou mu dodá příslušná bystrozorka, nejlépe ve 2 ráno, kdy nepřečte ani písmenko z toho.*uculí se, jak jednoho oblíbeného soudce takto pravidelně burcuje kvůli zatykačům* A jelikož příslušná bystrozorka nehodlá riskovat ministerské životy, najala by si odborníka..*koukne významně na Beccy* který by se účastnil zásahu...A hádám, že nějaká ta krev poteče stejně, nejspíš upíří...*pokrčí nevinně rameny*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pát srp 26, 2011 10:17 pm

(aha... jen myslela? Jsem to blbě pochopila:), ale jasně, beru to, takže jakoby Man nic neřekla;))

Man: Tak jen opravdu doufám, že z toho nebudeš mít nějaké problémy. Ale dobře... kdyby to nešlo po dobrém +ušklíbne se+ ...odvolala bych se na tebe, to by snad mělo zabrat +mrkne na ni vesele+ Ale když už jsme se takhle sjednotily v názoru, asi bych to už neměla déle odkládat. Už bych to ráda měla za sebou a věděla, na čem jsem +poznamená trochu nervózně+ Ehm... Remus? +ztuhne+ (lách, čekala jsem, kdy to řekneš:D) Ne, neví. Jak by taky mohl, když jsme se na tom dohodly teprve před chvílí? Kromě toho jej do tohoto v žádném případě nemíním zatahovat... už hlavně z toho důvodu, který jsi tady nadnesla. Kdyby mu hrozilo odsud jakékoliv nebezpečí, radši bych celý obchod zrušila. To by mi za to nestálo +řekne velice rozhodně+ Až bude po všem, řeknu mu to. Ale teď nehodlám nic riskovat a vystavovat ho nebezpečí +poslechne si její další alternativu o krvavých jatkách s upíry a přestože se tomu zasměje, zavrtí odmítavě hlavou+ Slíbila jsem Remusovi, že nebudu pro své zájmy krvavě obětovávat nevinné lidi. I když... těžko říct, jestli to bylo myšleno i na upíry +uculí se pobaveně+ Myslím ale, že je nemá moc rád.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát srp 26, 2011 10:39 pm

Jo, to bude nejlepší...až pak.*přikývne*Ne, nemá je rád. Vůbec.*potvrdí jí* část viny na tom mám i já.*pokrčí rameny a pak se na ni zadívá trochu zmateně* nevinní lidé? O jakých to mluvíš?*chvíli nechápe, pak ji to dojde* jo, ty myslíš toho, po kom bychom šli... Styx, věř tomu nebo ne, většina upírů má daleko k nevinným. Bez urážky..*uculí se na Beccy*Ale ty, které já znám z práce, rozhodně ne. Nedovolila bych popravit nevinného jen pro nějaký hokus pokus nějakého markýze.*zadívá se na ni ostře* Ale jak jsem řekla, díky zařazení se dostanu k věcem, které nejsou vůbec hezké. Tak proč je nevyužít taky k něčemu, co by mohlo někomu pomoct.*odmlčí se* Víš, že nemusíš ve všem Remusovi ustupovat. Je chytrý a má své názory...ale někdy..vidí věci příliš černobíle...*zavrtí hlavou* ale to není něco, co bys asi chtěla probírat zrovna tady a teď a ještě se mnou...*usměje se*prostě...ber to jako alternativu, kdyby všechno ostatní vybouchlo. A asi bys neměla otálet, čím dřív se zeptáš...jen..nevím, jestli tady je. Beccs?*koukne po ní tázavě* tys Ashera neviděla?

(vidíš a mě Remus napadl docela náhodně až při psaní:D)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob srp 27, 2011 12:15 am

Man: Nic si z toho nedělej... já mám na tom taky svůj podíl +utrousí+ Man, nemyslela jsem to ve zlém, vím, že bys nevinného neodsoudila. Sice přesně nevím, o co jde, a ani to radši nechci vědět, ale pokud by se to dalo využít... jsem pro každou špatnost +uculí se a radši ani nevyzvídá detaily, důležitý je konečný výsledek+ Já mu neustupuji ve všem, a ani nechci, mám své názory. Například tuhle akci dělám na vlastní pěst. A radši se s ním budu později dohadovat, než aby teď přišel přímo do jámy lvové. Jednou to doufejme pochopí, že jsem si vybrala to menší zlo. Ale máš pravdu, to si vyřídím s ním osobně, teď mám na práci jiné věci, které bych už ráda měla za sebou +taky koukne na Beccu, co odpoví+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob srp 27, 2011 1:48 pm

(Becca opět brzdí, ale už má zas na chvíli volno, tak to bude odsýpat lépe:D)

No jak vás tak děvčata poslouchám a jak o tom uvažuju do hloubky, začíná mi připadat alternativa, jít s tím za Asherem, jako ta trochu víc riskantní a nejistější. Obrátí se na Styx. Rozumněj... Když se vydám na lov, se zatykačem v ruce, je to pro mě vlastně rutina a hlavně...měla bys jistotu, že už nic a nikomu nebudeš dlužit. Ale požádat Ashera o něco takového... Potřese hlavou. Jsem si jistá, že to bude ještě něco stát. Ovšem co může ta jeho blonďatá hlavička vymyslet...to si odhadnout netroufám. Vážně se na ni zadívá. Eh..no neviděla jsem ho, ale rozhodně je tu někde zalezlý. Uculí se.

(lach, není vidět, ale odpočívá na hromádce schíz, hned na vršku:P jenom vystrčit růžky:D)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob srp 27, 2011 2:05 pm

(lach, v klidu:))

*poslouchá Beccy a jen kýve souhlasně hlavou*No, to každopádně.Alternativa je jen o troše běhání a pracovního nasazení *uculí se a odfoukne pomyslný kouř z pistole* Jít se prosit upíra znamená jít do smlouvy s ďáblem. Nikdy jeden neví, co se za požadavkem objeví. Ale..je to na tobě.*pokrčí rameny a koukne na Styx* Bych se ti došla zeptat pána, kde má pravou ruku, ale radši mu nepolezu na oči teď..*zašklebí se do sklenky*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » sob srp 27, 2011 3:15 pm

(lach, jsem doufala, že to nebude mít tak jednoduchý... ale budiž, bude to mít holt bez práce;))

+poslouchá jejich rady a s pokrčeným čelem zvažuje možnosti, než se nakonec rozhodne+ Dám na vás, dámy, věřím vám. Vy ty upíry přece jen znáte lépe než já. Už jsem na vlastní kůži poznala, jací jsou to- +rychle se zarazí, než vysloví nahlas to, co si o upírech myslí, je jí známo, že slyší i trávu růst+ -vy-víte-co +rychle dodá+ Čert ví, co by za to chtěli. Další věc nebo službu, kterou bych musela zaplatit další a tu zase další, protože nikdo vám nic nedá zadarmo. Takže by se mohlo taky stát, že časem bych si už ani nepamatovala, co jsem to vlastně původně chtěla +zachechtá se a pak dodá+ Upřímně, docela mi spadl kámen ze srdce. I když je mi jasné, že velké věci si žádají velké oběti, jít žádat Ashera o cokoliv by mě stálo hodně přemáhání. Jsem ráda, že se našla schůdnější varianta. A má to ještě jednu velkou výhodu... nemusím nic vysvětlovat Remusovi +ušklíbne se vesele, opravdu vypadá, že se jí ulevilo+ Ale co budeš za to požadovat ty? +zeptá se zvědavě Rebeccy a trochu si dělá starosti+ A taky doufám, že to nebude nic nebezpečného.
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti