Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř srp 24, 2011 7:56 pm

(tak to máš asi dobrý nervy, já bych po deseti minutách rozmlátila televizi:D )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř srp 24, 2011 7:57 pm

+holky se tváří přesně tak, jak by se tvářit měly při takové zprávě a vůbec ji to nepřekvapuje+ No... to není ještě všechno +rozhlédne se obezřetně kolem, tady mají mouchy velké oči a zdi zase uši + Musí to být mužská krev +zašeptá co nejtišeji a nechá jim pár okamžiků, aby to vstřebaly+ Vím, že je to téměř nemožné... a taky nebezpečné... ale potřebuji to pro jednoho přítele +pohlédne s nadějí z jedné na druhou+ Myslíte, že je aspoň nějaká šance sehnat to?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř srp 24, 2011 8:45 pm

Jo tak ještě takový specifika, jo? Pozvedne se zájmem obočí. No... nemožný to určitě není, ale taky to není tak docela legální. Jenže po pravdě...cítím se poslední dobou docela nevyužitá a na světě je taková spousta zdivočelých upírů... Blýskne jí v očích a radši se napije.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř srp 24, 2011 9:30 pm

A krevní skupinu třeba ne?*nedá jí to a chvíli se až lekne, jestli jí na to Styx nekývne* Nemožné není nic, to je fakt..Mno..to mi povídej, stačí si vyjet statistiky ministerstva..*ušklíbne se* a nebo se přijít podívat sem...*významně koukne k zemi, kde asi někde chrupká Aubrey a zamyslí se* máš na mysli někoho konkrétního, kdo není na radaru kouzelnických?*koukne po Beccy, jak se tak tvááří, že bude lovná sezona*bych i věděla, ale když oni ti naši jsou registrovaní a hlídání..a kdyby nějaký.ehm... zmizel..*ale netváří se, že v tomhle případě by ji to vadilo* tak by to byl asi průser...leda by zmizel přes..povolení..prostě nějaký, co mu přeskočilo a vymknul se kontrole...*pokrčí nevinně rameny, že o takové je nutné se "postarat"*hm a těžko tady asi totiž vyvěsíme ceduli dárcovství krve..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » čtv srp 25, 2011 8:33 am

+docela překvapeně koukne na Beccu+ Jak to myslíš... copak ty jsi lovkyně upírů? +zasměje se na ten Manořin dotaz o krevní skupině+ Naštěstí ne... ještě aby... to by bylo už zcela nemožné sehnat +zvážní a vrátí se k problému+ Je mi úplně jasné, že to není legální. Ale je to hlavně nebezpečné. Kterýpak upír by se nechal bez protestu pumpnout? +pohlédne na ně, jestli nějakého takového znají+ Vy dvě se tady vyznáte už pomalu jako doma +vůbec na nic nenarááží+ Chápu, že zdejší upíři asi těžko dobrovolně darují krev... ale šlo by tady udělat aspoň takový kšeft? Určitě tady musí mít nějaké zásoby, nebo tak. Ale varujte mě předem, kdyby mě za to zdejší upíři měli vyždímat z mé vlastní krve +oklepe se, nechtěla by skončit jako moucha, vysátá pavoukem+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv srp 25, 2011 1:32 pm

Nevinně na ni zamrká. Nejen upírů, zlatíčko. Tedy, už se tomu nevěnuju jako dřív, ale byly to zlatý časy. Tak nostalgicky se jí zamlží pohled, ale hned se vrátí do reality. Koukám, že jsou věci, který ještě masařka nevyšťourala. Ušklíbne se pobaveně. Zadívá se zamyšleně na Man a zpátky na Styx. Zdejší upíři... Znovu střelí pohledem po Man, jestli ji napadlo totéž, co ji. Noo...byl by to sice jen pokus a poněkud...riskantní, ale... Zadívá se na Styx ostřeji. Jak hodně jsi ochotná pro to riskovat? Zkoumavě si ji prohlíží. Mohla bys zkusit požádat někoho ze zdejších upírů... Není to nic víc, než pokus, ale... Pokrčí rameny, že za pokus nic nedá. Snad.:P

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv srp 25, 2011 6:07 pm

*nakrčí čelo a zamyslí se*no... možná by se dal nějaký...ale nevím. Upřímně. Hlavní problém je, že neobejdeš toho nejvyššího. I kdyby se to udělalo někde..*naznačí rukama nejlíp půl kilometru pod zemí* On se to dozví...Navíc, když ho obejdeš, bude zuřit. Mohla bych se přimluvit..obě bysme mohly.*koukne na Beccy* akorát nevím, jak by to dopadlo..Jak říká Beccy, je to risk. A bojím se, že on své vysávat nenechá. A někoho jiného třeba*že by dostala už lahvičku, podobně jako Amon*..Cena by mohla být sakra vysoká...*přemýšlí až se z ní kouří* ale...někdo by..moh, tedy pokud by se povedlo ho přesvědčit, a pravděpodobně by se mu nic nestalo za takové porušení zákona...*zakrouží rukou kolem, že spíš vnitřních pravidel, než těch venku* ovšem...nevím, jestli by se ti to osobně líbilo...*koukne na Styx významně s úšklebkem, kterého z místních myslí*nebo budem muset připíchnout ke zdi nějakého číšníka. A co s tím chceš dělat? Nějaký lektvar nebo co?*když se zmínila, že pro přítele*

(a nevím ted, co Beccy napadlo, jestli to stejné, tak směřuj. Mozek mi moc nefunguje momentálně:))
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » čtv srp 25, 2011 8:06 pm

Becca: Vidíš, to jsem fakt o tobě nevěděla. To byla moucha v té době asi teprve ve stádiu larvy +ušklíbne se škodolibě+ Pokus? Jaký máš na mysli? +přece jen se spoléhá na to, že Becca to tady už dost dobře zná, o upírech ani nemluvě, a ví, co by si mohla tady dovolit+ Jsem ochotna riskovat hodně... celý život riskuji, tak proč bych teď měla couvnout, když jde o zdraví blízkého člověka. Pokud mi nejde vysloveně o krk, jdu do toho, ať je to cokoliv +souhlasí odhodlaně, opravdu jí je jedno, co to obnáší+ To mě taky napadlo... jenže který by byl ochoten se se mnou coby jen bavit o tom, aniž by mě za to rovnou nezakousl? +usměje se trochu nuceně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv srp 25, 2011 8:10 pm

Man: +poslouchá její užitečné rady a zamyšleně si kouše přitom spodní ret+ To je pravda... takový kšeft nemohu dělat Nejvyššímu za jeho zády... to by mi opravdu neprošlo +přikyvuje souhlasně hlavou+ Vlastně jsem ani nemyslela, aby pustil žílou někomu ze svých podřízených, vím, že by to neudělal, a už vůbec ne kvůli nějaké Styx. Myslela jsem, že má někde v trezoru zamčené zásoby. Jenže... to by bylo pořádně drahé... a já vůbec netuším, co bych mu za to mohla nabídnout, aby se to vyrovnalo ceně té krve +rozhodí bezradně rukama a začíná mít vztek na markýze, proč žádá zrovna upíří krev. Blánu z dračího srdce by snad sehnala snadněji+ Někdo...? +zbystří pozornost+ Kdo? +pohlédne na Man v naději a pak jí to dojde+ Asher, že ano? +kupodivu se tváří docela normálně, i když si momentálně nedokáže představit, že by ho o cokoliv prosila+ Ts...nevidím jediný důvod, proč by to pro mne měl udělat +lehce si odfrkne+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv srp 25, 2011 9:41 pm

Styx:*jen zavrtí hlavou* proč zásoby? To není artikl, se kterým by obchodoval..teda.*zarazí se opatrně* co já vím, co kde má a nemá...ale nedává mi to smysl... takhle neposlušného upíra někde v rakvičce do zásoby..to jo..ale že by je stáčel..na moštování je tady Amon. Hm..*kývne* on jediný mě napadl, vzhledem k tomu..*se uculí* jaký vztah k němu JC má.. I když se tváří, že nic, parchant..*když si vzpomene, na tu přemile se usmívající masku, co mívá na obličeji, když nechce, aby ostatní věděli, co si myslí* Ale...*pokrčí rameny* upřímně, já taky nevím, ale třeba by se něco našlo..*zauvažuje* pokud je to pro tebe tak důležité, přinejhorším se zeptám já...*uculí se, pak nakrčí čelo* ovšem, je bezpečné dávát krev Vyššího? Kdyby se to dostalo do nepovolaných rukou...různých debilů kouzelníků už bylo, co si hráli...*na chvíli má nehezký výraz v obličeji* a zbytky se odnášely v krabici od bot...*chvíli je ticho, jak nad něčím přemýšlí* nebo..si obstaráme obětního beránka oficiálně.*vypadne z ní divoké řešení*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti