Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv srp 11, 2011 8:13 pm

Maličkost. +zamumlá+ Jak chceš, klidně si ty prachy nech. +opřená, spíš zapadlá v sedačce kouká na ni, trochu smutně, zmateně a jako by nevěděla, co říct, což vlastně neví+ Jak se máš? +vypadne z ní nakonec, na chvilku zavře oči a říká si - to je teda blbá otázka - ale stejně se na ni pak koukne a čeká na odpověď+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv srp 11, 2011 9:06 pm

+Pokroutí hlavou.+ Ne, vrátím! Nemám rada dluhy. +Po její otázce chvíli mlčí, pořád se zavřenýma očima, nakonec tiše odpoví.+ Jsem naštvaná! Opět mi ti fízlovskí hajzlové sebrali řidičák a já zas někoho budu muset žádat o pomoc. +téměř zavrčí, opět chvíli mlčí, no pak konečně otevře oči a podívá se na Wenai. Z těch jejich těžko něco vyčíst.+ Nezlobím se na tebe. +předci jenom začne, i když se o tom dnes už bavit nechtěla.+ Jsem naštvaná na sebe. +přizná.+ Už ve Španělsku jsem věděla, že.... +zavrtí hlavou a koukne před sebe.+ V kapele jsem nechtěla mužského kvůli případným románkům a nakonec jsem do toho sama slítla. +dokončí tiše.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv srp 11, 2011 9:20 pm

Promiň. Asi jsme neměli... neměli jsme spolu... Promiň. +poškrábe se bezradně v hlavě, nějak jí tyhle situace nejdou, tak ji chytne za ruku, teda, rozhodně to zkusí+ Mám tě ráda, Kim.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv srp 11, 2011 9:43 pm

Wenai, neomlouvej se. + Zamračeně jí koukne do očí.+ Já jsem za to předci ráda, jenom.... + pomalu se mračit přestane.+ ....chvíli mi to jen potrvá, než si všechno proberu v hlavě. +řekne po chvilce. Ruku si nevytrhne, naopak jí ji jemně zmáčkne.+ Řekněme, že ti věřím. +podívá se na ni přísně, no pak jí koutkem trochu cukne. Opře se do sedadla a podívá se před sebe.+ To byl dneska den. Ale ten koncert dopadl dobře. +řekne už mnohem uvolněněji.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv srp 11, 2011 9:53 pm

Tak jo. +kývne+ Zejtra stejně na týden odjíždím, radši bych zůstala, ale musím. +trochu se usměje+ Jo, koncert byl fajn, Byron polil jednoho chlapa pivem a ten ho pak chtěl zabít. +musí se culit+ Myslím, že to na první koncert není špatný.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv srp 11, 2011 10:07 pm

Hmm, ten tvůj brácha. +přikývne.+ Jo, všimla jsem si.+ nemůže si pomoct a také se musí culit.+ Jseš děsná! Ani zlobit se na tebe nemůžu. +zašklebí se na ni, ale úsměv nakonec vyhraje.+ Vůbec to nebylo špatný. Na první koncert přímo skvělý. Jsme prostě dobří! +vyhlásí teď už s opravdovým úsměvem. Chvíli jedou tiše, než se Kim opět ozve.+ Jak ses vůbec vůbec dověděla, že mně chytli?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv srp 11, 2011 10:13 pm

+pokývá hlavou+ Myslím, že budem muset zčít doopravdy zkoušet, protože bude dlaší a další koncert a kdo ví. +pokrčí rameny+ Třeba jednou i tu desku vydáme. Mnó... +v hlavě jí to šrotuje+ Vojáci na Mýtince říkali, že prý daleko nedojedeš, že dneska mají cajti nějakou akci.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv srp 11, 2011 10:20 pm

Jo, to budem muset. Když se vrátíš, pustíme se to toho. +souhlasí.+ Hmmm... tos jí tam nechala samotnou? Tu...ehm... holku? kamarádku? přítelkyni? +tázavě na ni pohlédne, co ona na to.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv srp 11, 2011 10:26 pm

Za tejden. +pokývá hlavou+ Jo, nechala. Christa, jmenuje se Christa. A není to moje holka. Jo,, nechala jsem ji tam a jela za tebou, protože jsem měla o tebe strach. +prstem šmudlá sklo, aby na ni nemusela koukat, když to říká+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » čtv srp 11, 2011 10:33 pm

+Jak se pořád drží za ruce, opět jí ruku jemně zmáčkne, aby získala její pozornost.+ Miluješ ji? +šeptne tiše.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Syractions