Pokoj č.8

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.8

Příspěvekod Byron » čtv črc 21, 2011 8:05 pm

+chytne Jess za ruku+ Měla jsi mi zavolat, víš, že bych pro tebe dojel. A co jsi proboha dělala, že jsi nabourala? +vyptává se jí dál+ Jess má pravdu, měla jsi někomu zavolat.
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 21, 2011 8:07 pm

Ještě mám něco se zápěstím, jinak mi nic není. +zvedne zápěstí zavázaný v teď už mokrým obinadle+ Já jsem neřídila. +ohradí se+ Zavolala jsem si odtahovku a nechala se odtáhnout k té... automechaničce, ale tam nikdo nebyl, tak jsem ráno šla sem. Bylo to v noci a já jsem... já jsem byla nějaká unavená. +mumlá a pije vodu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 21, 2011 8:16 pm

Tak ještě, že máš aspoň trošku rozumu. Ale stejně si někomu z nás měla zavolat. +potřese hlavou a povolí stisk ruky, kterou drží Byronovu+ Ukaž mi to. +vyzve jí, aby jí ukázala to zápěstí+ Nejsem sice doktor, ale teta byla zdravotní sestra, takže jsem pár zhmožděných zápěstí viděla. Přinejmenšim dostaneš suchý obinadlo.
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv črc 21, 2011 10:04 pm

+koukne na Wenai, jako že jí to s tou únavou ani trochu nevěří, ale rozhodne se do toho nešťourat+ Tak doufám, že si příště rozmyslíš, co dělat a nebudeš se léčit takhle blbě. +usměje se na ni a kývne, pak se zvedne a zapálí si, aby tam nezavazel+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 21, 2011 10:07 pm

To nic není. +řekne a neochotně nastaví Jessice zápěstí+ Akorát je to trochu naražený. Hýbat s tím můžu. +pokusí se s tím pohnout, ani nevykřikne, jenom trochu zkřivý obličej, ale nic vážnýho s tím nemá, pak zaostří na Byrona a když vidí, že kouří, tak se na něj prosebně zadívá+ Dej mi taky cígo, prosím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 21, 2011 10:16 pm

+vezpe do ruky jemně její zápěstí a odmotá obinadlo+ Odkud si vůbec jela? +zajímá se zatímco jí zahýbe zápěstím, nahoru a dolů, opatrně nijak to nepřehání. lehce ho ohmatá+ Máš pravdu, pravděpodobně je jenom naražený. +přikývne po chvíli, zvedne se a dojde pro čistý a hlavně suchý obinadlo+ Ale jestli ti to ještě oteče, měla by sis s tím někam zajít. +poznamená, než začne ruku lehce stahovat látkou.
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 21, 2011 10:28 pm

Mno, ehm, ze San Francisca, jsem se chtěla trochu projet. +říká jako by nic+ Cestou zpátky, tak jsem to trochu... přehnala. +zavrtí se a kouká, jak jí to Jess váže+ To bude určitě dobrý.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » čtv črc 21, 2011 10:29 pm

Na, prosim tě. +zapálí jí cigáro a podá jí ho+ Tak do San Francisca? +podiví se a koukne na ni+ A copak jsi tam dělala? Nebydlí tam náááhodou jedna taková holka, co hraje v jedné takové skupině? Co jsi mi říkala, že už se s ní nebudeš vídat? +kouká na ni nenápadně+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 21, 2011 10:35 pm

Jo trochu... +zamumlá a znovu zavrtí hlavou, trošku obinadlo přitáhne, tuhle ho trošku povolí+ Co to? +zamrká nechápavě a kouká z jednoho na druhého, ztracená v důvodu proč byla v San Franciscu. upevní jí látku na zápěstí a pustí ji+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 21, 2011 10:43 pm

+vezme si od Byrona cigáro a slastně potáhne+ Díky. +usměje se na Jessicu a pak koukne vražedně na Byrona+ Nech si to jo? Seš jak můj brácha. +práskne sebou do polštáře+ Ale, prostě... San Francisco. +povzdechne si+ Je San Francisco.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje