Pokoj č.8

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.8

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 21, 2011 6:23 pm

+pousměje se a prohrábne mu prsty vlasy+ Párkrát? To bys mi mohl nastínit, co nás asi tak čeká. +koukne na Wenai a zpět na něj+ Tak to mě velice těší, jen aby ti to dlouho vydrželo. +usměje se a stoupne si+ A mam pro tebe překvapení... taky jsem s tebou ráda. +šeptne mu do ucha těsně předtím, než se Wenai probere+ A hele kdo se probral. +s téměř neznatelný úsměvem stočí pozrnost k Wenai+ Jo studený, to je účelný. +pokývá hlavou+ Mam blbou otázku. +opět si sedne na bobek u vany a opře se o ni+ Jak ti je?
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv črc 21, 2011 6:27 pm

No.. párkrát, jedou s Wenai, několikrát s někým jiným a dvakrát... jsem to zažil sám. +dopoví a nekouká na ni, ale na Wenai a zastaví vodu+ Můžeš vylíst? +houkne na ni+ Co jsi to vyváděla? +pomáhá jí ven z vany+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 21, 2011 6:30 pm

+posadí se a klepe se jak ratlík+ Je mi zima. A blbě. +obejme si rukama paže a koukne na ně, pak se opře o Byrona, víceméně na něm vysí a vyleze z vany+ Já jsem... já jsem... já nějak vůbec nevim, co se stalo. +vypadne z ní nakonec mumlavě a nesouvisle+ Máte něco k pití? +koukne na ně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 21, 2011 6:35 pm

+trošku jí jeho odpověď překvapí, ale už se k tomu nevrací, stoupne si a začne rozbalovat huňatou osušku, co tam našla+ Za chvíli ti snad zase bude teplo. +zahoupe ručníkem a čeká, co z ní nakonec vypadne+ Podívam se co tu je. +pokrčí lehce rameny+ Nejdřív by sis měla sundat to tričko, jinak ten ručník bude k ničemu. +přehodí si osušku přes rameno a koukne na Byrona, jestli jí nejdřív nedovést k posteli+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv črc 21, 2011 7:15 pm

+posadí Wenai na záchod a stáhne jí triko, pak vezme od Jess ručník a zabalí do něj Wenai+ Pojď si lehnout, ty trdlo. Vyspíš se z toho a bude ti zase fajn. +vede ji do postele+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 21, 2011 7:18 pm

+nechá si svlíknout triko a pak na sebe vyvalí oči+ Já jsem nahatá. +obtočí si ruce kolem těla a pak si k tělu přitáhne osušku, chytne se Byrona a vrávorá do ložnice+ Nee, na gauč, já nechci spát. +zavrtí hlavou a povzdechne si, pak si sedne na gauč a přejede si rukama přes obličej+ Co tu vůbec děláte? +zeptá se jich+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 21, 2011 7:27 pm

+podá Byronovi ručník+ Jo to jsi a taky máš pěkný modřiny. +mírně se zamračí a přemýšlí nad tím, co vyváděla. zamíří za nimi do ložnice těsně v závěsu, kdyby potřebovali pomoct. přejde k posteli a stáhne z ní deku, když Wenai nechce pod peřinu, peřina musí za ní+ No... +přejde k nim a přehodí deku přes Wenai+ ...chtěli jsme jít na snídani a vzít tě s Kim s sebou. +mrkne na Byrona a začne se rozlížet po něčem k pití+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv črc 21, 2011 7:31 pm

+posadí Wenai na postel+ Budeš spát a hotovo, pravil jsem. +koukne na ni, pak se zvedne a donese jí z lednice vodu+ Co jsi dělala, že jsi tak zřízená? To ses někde opila a porvala, nebo co? +vtiskne jí do ruky otevřenou vodu, posadí se na postel a natáhne se k Jess a stáhne ji vedle sebe+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 21, 2011 7:34 pm

+napije se vody+ Díky. Kim je někde v tahu, takže bycch vám dělala křena jenom já. +zazubí se na ně, ale začne ji bolet tvář, tak se za ni chytne+ Ne, nikde jsem se neporvala. Vybourala jsem se v autě. Jenže mám v háji nos, takže, když jsem si šňupla, tak mě to odrovnalo. +rozhlídne se kolem+ Kde je vůbec ten zbytek?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 21, 2011 7:46 pm

+sedne si vedle Byrona na postel+ Ale jakýho křena. +mávne ledabyle rukuo a zazubí se. trhne sebou, když Wenai řekne, že se nabourala a začne se mračit+ Jenom nos? Nikdy ti nikdo neřekl, že když nabouráš máš někomu zavolat a sedět na zadku než dorazí a ne hned řídit? +nejspíš je na nejlepší cestě jí vynadat, na autonehody je citlivá+
Jessica Latem
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje