Pokoj č.8

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.8

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 21, 2011 4:59 pm

Osm... osm... osm... +míří chodbou a hledá potřebné číslo+ Konečně. +zamumlá, když konečně najde dveře s číslem osm a zaklepe+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv črc 21, 2011 5:03 pm

+přijde ke dveřím, nejdřív nakoukne, kdo to je a pak jí pustí dovnitř+ Asi máme průser. Teda my ne. Wenai ho má. +vede ji do ložnice, kde leží Wenai, které už stačil natáhnout aspoň triko+ Záleží na tom, jestli se do toho necháme zatáhnout. +koukne tázavě na Jess a pak na Wenai+ Asi by sme ji měli dostat do vany.
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 21, 2011 5:04 pm

+trochu zachrčí a u úst se jí objeví bílá pěna, která jí steče na bradu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 21, 2011 5:14 pm

Co se děje? +zamračí se, když jí pustí dovnitř a zamíří s ním do ložnice+ Jakej průser? Co to...? +zarazí se, když uvidí Wenai na posteli+ Proboha co se jí stalo? +odhodí kabelku stranou a rychle se přesune k posteli+ Do vany? +zamrká a těkne pohledem mezi těmi dvěma+ Zkokušels jí probrobrat? +zeptá se hloupě a rychle si urovnává myšlenky, nahne se k Wenai a ucukne, když zachrčí+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv črc 21, 2011 5:29 pm

Nevim, nejspíš kokain, ale pochybuju, že to plánovala. +chytne Wenai, víceméně sám a vrávodá s ní do koupelny+ Zkoušel jsem to, jenom něco mumlá, ale nikdy se úplně neprobere. Asi by sme to měli ještě zkoušet. Máš nějakej nápad? +koukne na ni tázavě+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 21, 2011 5:38 pm

+vyvalí na něj oči a překvapeně zamrká, asi čekala všechno možný jenom ne drogy+ Kokain? +zopakuje+ A tu modřinu, pravděpodobně zlomenej nos a kdo ví co ještě, to jí taky způsobil kokain? +z hluboka se nadechne a zase vydechne, aby se uklidnila. není očividně čas na to být rozčílená, musí pomoct Wenai. vyskočí z postele, aby mu s Wenai pomohla do koupelny+ Já nevim... studená sprcha? +navrhne první co jí napadlo+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv črc 21, 2011 5:43 pm

Jo, to nevim. +zafuní a položí Wenai do vany+ Zkusíme to. +vezme sprchu a nastaví tam studenou vodu a začne Wenai sprchovat+ Promiň já... +pokrčí rameny+ nemůžu ji tu jen tak nechat. +podívá se na ni omluvně+ Zlobíš se na mě?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 21, 2011 6:00 pm

+začne prolejzat skříňky hledajíc nějaký ručníky, určitě se budou hodit+ Zlobit se na tebe? Kvůli čemu? Myslíš kvůli tý snídani, která se zdá se neuskuteční? +přejde k němu a dřepne si vedle vany na bobek+ Takových snídaní kdy budeme sami ještě bude. +pousměje se a sevře mu volnou ruku+ Taky bych jí tu nenechala. +podívá se na Wenai+ Já jen... nejsem doktor. Nevím co dělat. Nikdy jsem nic takovýho... +pokrčí neručitě rameny+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » čtv črc 21, 2011 6:11 pm

Jess. +usměje se na ni, skloní se k ní a políbí ji a pak zas sprchuje Wenai, koukne na Wenai a pak zas na Jess+ Já jsem to už párkrát zažil, ale stejně... je to pokaždý na h... prd. +povzdechne si+ Ale jsem s tebou rád. Sám i ve společnosti. +usměje se na ni+ I když je to Wenai, která je úplně mimo.
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 21, 2011 6:12 pm

+začne sebou mlít, spíš trochu kopat nohama a mumlá+ Nechte toho, nechcte tohhho. Je to stdennýý. +zvedne jednu ruku a snaží se oddělat proud vody, ale až na hlavici nedosáhne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje