Pokoj č.13

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Byron » sob črc 09, 2011 9:04 pm

+ráno vstane, nějakou chvíli potom, co Jessica, protáhne se a zívne, pak koukne na Jessicu a na tváři se mu objeví širokej úsměv+ Dobrý ráno. Jak se máš? +zeptá se jí+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » sob črc 09, 2011 9:08 pm

Dobré ráno. +podepře se lokty a usměje se na něj+ Já se mám... +zdá se že se nad tím zamyslela, načeš se natáhne a zlehka ho políbí+ ...skvěle. +zašeptá kousek od jeho úst+ A co ty? Jak ses vyspal? Nejaký hezký a zajímavý sny?
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » ned črc 10, 2011 1:07 pm

+oplatí jí polibek a usměje se na ni+ Ne hezčí než skutečnost. +vstane z postele a odšourá se do koupelny+ Tak co máš dneska v plánu? +zeptá se jí a vleze pod sprchu+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 10, 2011 1:19 pm

+otočí se, aby mohla nerušeně pozorovat jeho vzdalující se pozadí+ Vcelku nic zajímavého. Asi si vybalím, stavim se ve zkušebně... +pokrčí si pro sebe rameny, vyleze z postele, obmotá kolem sebe ručník a jde převzít snídani, rovnou se zbaví vozíčku od večeře a nový dostrká k posteli+ Taky bych si mohla zaflirtovat s tím hezkým recepčním. +broukne škádlivě když strčí hlavu do koupelny+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » ned črc 10, 2011 2:55 pm

+v pěti minutách je osprchovanej a venku ze sprchy, suší si vlasy a jde nahý k posteli+ Klidně si s ním zaflirtuj, +mrkne na ni+ Ten tady flirtuje s kde kým. +uculí se na ni, natáhne si spodky a posadí se na postel a políbí ji, pak se koukne na vozík se snídaní a zjevně ho zujmou tousty s marmeládou, takže si hned jeden dá+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 10, 2011 3:03 pm

Oh... jasně... dobrý vědět. +kysele se uculí a strčí si do pusy kousek slaniny+ Tak v tom případě, budu muset inprovizovat. +rozhlédne se, jakoby něco hledala, ale nakonec se jen vydá k taškám, aby si vybrala nějaký oblečení+ A co ty? Nějaký speciální plány na dnešní den? +zajímá se, když vytahuje spodní prádlo, čistý tričko a džíny+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » ned črc 10, 2011 3:15 pm

Hm.. +zašklebí se+ Musím jet domů. Do Skotska pro.. nějaký věci. A nevim, kdy se vrátím, do pondělí určitě. +položí toast, zvedne se z postele, dojde k ní zezadu a obejme ji kolem paží a políbí zboku na krk, pak na rameno+ Sejdem se až se vrátím? +zeptá se jí+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 10, 2011 3:40 pm

+nakloní hlavu na stranu a zamručí, dlaně mu položí na paže a drobnými pohybi je hladí+ Určitě, když budeš chtít. Třeba můžeme vyrazit do toho baru. Nebo někam jinam. +pousměje se+ Já se nikam nechystám, takže kdykoliv mě budeš chtít vidět, najdeš mě tady. +otočí hlavu a líbne ho+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » ned črc 10, 2011 5:31 pm

Dobře. +otočí si ji k sobě a políbí ji+ Tak já půjdu, abych byl brzo zpátky. +zase ji poolíbí+ A pak spolu někam zajdem. Jo?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » ned črc 10, 2011 6:36 pm

+obtočí mu ruce kolem krku+ Dobře. +tentokrát ona políbí jeho+ Ale dávej na sebe pozor. +políbí ho ještě jednou+
Jessica Latem
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje