Pokoj č.13

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Byron » stř črc 06, 2011 9:20 pm

Skvělý. +usměje se na ni a vezme si další kousek pizzy+ Zvědavá? Aby ses ve mě nezklamala. +zasměje se a natáhne se na posteli, opře se zády o čelo postele a jí pizzu+ A jak je dělala tvoje máma?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř črc 06, 2011 9:28 pm

Nikdy moc nečekám, proto jsem vždy příjemně překvapena. +zazubí se na něj vesele a vcucne špagetu, nenápadně si ho prohlížejíc od hlavy k patě a zpět+ Tak za prvné... špagety byly skutečně špagety a ne polotovary z plastovýho sáčku. +zazubí se a prohrábne vidličku talířem+ Netuším jak to přesně dělala, snad přidala něco do těsta a měla na to takovej strojek... vždycky jí z toho vylezlo takový kulatý, tenký a dlouhý to... tentononc. +zašermuje vidličkou+ Ale jak dělala omáčku netuším. Pokaždý když sem se jí zeptala, tajemně se usmála a prohlásila něco v tom smyslu, že je to její tajemství. Myslim, že byla hrdá na to, že stačilo, aby řekla že budou boloňský špagety a všichni sme seděli u stolu a nedočkavě čekali, až je dodělá. +usměje se při vzpomínkách tak že nakloní talíř na stranu div jí špagety z talíře nesklouznou+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » stř črc 06, 2011 9:36 pm

+chytne jí talíř, aby ty špagety neskončili v povlečení+ Tak je někdy můžem zkusit udělat spolu, jestli chceš. +vezme vidličku, namotá na ni špagety a dá jí je před pusu+ Ham. +řekne a kývne aby je snědla+ Bude to legrace.
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř črc 06, 2011 9:41 pm

+usměje se a doširoka otevře pusu+ Áááá... ham. +slupne špagety z vidličky a spokojeně kouše+ Hmn... to bude. +přikývne+ Zejména když si tě představim s obličejem opatlaným od těsta a mouky. +přejede mu po tvářích kde si ty šmouhy asi tak představuje+ Ovšem netuším kde to chceš zkusit poněvadž tady to asi nepůjde... to by z nás měly uklizečky radost a hnali nás odsud košťaty. +zasměje se+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » stř črc 06, 2011 9:51 pm

Jasně, že tady. +kývne+ Dole v kuchyni. To se nějak zařídí. +namotá jí další špagety a zase jí je podá+ Budou to epesní špagety, však počkej. Já a od mouky? Já nejsme takovej nešika, náhodou. Leda, že bys mě zašpinila, což ti doufám strach nedovolí. +zasměje se, dá jí talíř zas do ruky a vezme si ještě kousek pizzy+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř črc 06, 2011 10:00 pm

Super. +zazubí se a slupne další přísun jídla+ Já, že bych ti provedla něco takového? +zatváří se jako svatoušek+ To bych si nedovolila. +zašermuje s talířem a raději si do pusy strčí vidlučku s těstovinama, aby neviděl jak rošťácky se culí+ Ale slušelo by ti to. +hezky si ho usmiřuje předem pro případ konání nějakých neplech, slupne zbytek špaget a talíř odloží zpět na vozejk a napije se studeného džusu+ Ovšem zajímalo by mě co bys mi udělal... čistě jen teoreticky, samozřejmě. +zazubí se a natáhne se zády na postel+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » stř črc 06, 2011 10:17 pm

Jo? Slušelo? +směje se+ No to jsem teda zvědavej. +plácne sebou na postel vedle ní a zapálí si cigaretu+ Co já bych ti udělal. +zamyslí se a dlaní si přejede po tváři+ Já bych ti nalpácal na holou vařečkou, abys věděla. +začne se smát a kouká, co ona na to+ A pak bych tě zlechtal. Ne vlastně, to udělám teď. +dá cigaretu do popelníku a začne ji lechtat+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » stř črc 06, 2011 10:24 pm

To víš, že jo... byl bys přímo k sežrání. +zazubí se na něj+ Vařečkou? +zatváří se na oko vyděšeně+ Přeci bys neublížil tomu hezkému... ehmn.. bílému zadečku. +koutky rtů jí zacukají v úsměvu, jak se snaží nesmát+ Ne! +vyjekne se smíchem, když jí začne lechtat a kroutí se jak žížala a chvílema vesele zapiští chytajíc mu ruce+ No počkej... +vyrazí ze sebe udýchamě mezi pískáním a smíchem, sevře v ruce polštář a přaští ho s ním měkce několikrát do boku+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Byron » stř črc 06, 2011 10:50 pm

Přesně tomu bych ublížil. +směje se a plácne ji po zadečku+ Có? +podiví se se smíchem+ Tak s polštářem ty na mě?! +sebere jí polštář a povalí ji na postel načež se naplácne obličejem na její břicho a foukne až to vyddá ten prdivý zvuk+ Tak a máš to. +napřímí se vítězně+
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica Latem » čtv črc 07, 2011 12:34 pm

Ano, ano... +přikývne se smíchem, když ho opět praští polštářem, vyjekne když jí povalí na postel a zakroutí se jak žížala+ No počkej ty... +skočí po něm až ho tentokrát ona povalí na postel+ ...já ti ukážu... +začne ho na oplátku lechtat+ ...brát mi polštáře. +směje se vesele+
Jessica Latem
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje