Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 8:54 pm

+chvilku se na ni kouká a kouše si rty a mlčí, pak se koukne na skleničku a povzdechne si, pak se na ni koukne+ Já jsem... +poškrábe se na hlavě+ Já jsem se musela naučit pár jazyků, když jsem byla malá, máti mě k tomu nutila. Teda ona přímo ne, najala učitele. Všichni tři jsme se museli naučit francouzsky, itasky a rusky. Já jsem se ještě naučila Irsky, protože se mi chtělo. A během té italštiny jsem se naučila trochu španělsky, učila mě to jedna italsko španělská učitelka.
+donesou jim tam jídlo+ A ty umíš nějaký jazyky? Abysme věděli, kam jet +trochu se zarazí, ale pak pokračuje+ příště.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 9:08 pm

+Dělá, že si to její malé zaražení nevšimla. Jí se o tom už taky nechce bavit.+ Ehm.... no já na jazyky nikdy moc nebyla. Kromě angličtiny umím trochu německy, protože děda odsaď pocházel, ale jinak nějaký ty základy francouzštiny. Kdysi jsem myslela, že bych mohla zvládnout i čtyři cizí jazyky... +pokroutí hlavou.+ Velice rychle jsem změnila názor. Hmm... vypadá to dobře. +koukne na své jídlo a natáhne se pro příbor.+ Nevěděla jsem, že máš tři sourozence. +řekne po chvilce. Ochutná kousek svého jídla, pak další kousek napíchne na vidličky a dá jej k Wenainym ústům.+ Ochutnej. +pobídne ji a malinko se při tom usměje.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 9:24 pm

No, když se naučíš tři jazyky, tak ty ostatní jdou už vlastně samy, vždycky tam je něco podobnýho a tak... +zamává vidličkou a napíchne si další kousek z talíře+ Hm? +koukne na její vidličku, a sní kousek tortilly a pokývá hlavou+ Dobvý. +zamumlá a spolkne to+ Mám dva sourozence. Bráchu a sestru. Vídám se vlastně jenom s bráchou, sestra je taková... +mávne rukou+ konzerva. Neviděla jsem ji už šest let a vůbec mě to nemrzí.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 9:36 pm

To asi jo... +přikývne.+ Ale přenést se přes ty tři jazyky. +pokrčí rameny.+ Když jste byli děti, měli jste asi doma veselo. Já žádné sourozence nemám. +uždibrává postupně z tortilly a zapíjí to vínem.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 9:39 pm

Veselo? Ani ne, moje matka dokázala každou veselost utnout hned v zárodku. +zašklebí se a zavrtí hlavou+ Byla děsná. +napíchne pomstychtivě kousek mrkve na talíři a pak ho sní+ Ale já a brácha jsme si uměli udělat srandu i tak. +usměje se na ni+ Nemáš? No, někdy je to i lepší. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 9:47 pm

Juj. +nakrčí čelo.+ Tak to ti tedy nezávidím. Když jsou rodiče prudiči, moc velká zábava to skutečně není. +zamyslí se.+ Byla? To znamená, že už není? +zeptá se opatrně.
Pokrčí rameny.+ Možná, ale pak se ta rodičovská pozornost nemá kam rozdělit. +teď se zas ušklíbne ona a píchne do tortilli trochu víc, než zamýšlela, takže se ten kousek rozpůlí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 10:06 pm

Je mrtvá. +řekne prostě a zase si nabere z talíře+ Jo takhle je to taky nic moc. Sposuta pozornosti, pro jednu malou holčičku. +usměje se na ni+ Vkládali do tebe rodičové spoustu nadějí?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 10:19 pm

Tak to je mi líto. +řekne tiše.+ A co tvůj otec?
Holčičku? +musí se nad tím usmát.+ No... dá se říct, že se naše názory na život moc neshodovaly. +pokrčí rameny. Dojí svou porci a dolije sobě i Wenai víno.+ Co ty? Předpokládám, žes neměla předurčené stát se punkovou hvězdou. +usměje se a mrkne na ni.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 10:23 pm

Ten zemřel ještě dřív než máti, to mi bylo deset. Ani jsem ho moc neznala, byl věčně pryč. Díky. +napije se vína+ Nee, já jsem měla předurčený o hodně víc nudný věci. Vyšívání je taková, ale taková nuda. +koukne na ni+ Co ty jsi chtěla být, když jsi byla malá?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 11:42 pm

Vyšívání? +zasměje se.+ Tak to si tě opravdu neumím představit. +napije se vína.+ Popelářem. +řekne okamžitě a zatváří se smrtelně vážně.+ Pravé křídlo. +no pak jí koutkama začne cukat a ona se po chvilce uculí.+ Blbý vtip. +pokroutí hlavou, no culit se nepřestane, pak ale trochu vážněji řekne.+ Vždycky mě bavila muzika. Nejdřív jsem chtěla být zpěvačka. Dokonce jsem nějakou dobu zpívala ve sboru. Takovém tom kostelním. To bylo snad naposled, co mi rodiče schvalovali něco spojené s hudbou. Ale brzy jsem pochopila, že sólová zpěvačka ze mně nikdy nebude. +pokroutí nad sebou hlavou, jakoby se v tom opět ujišťovala.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Syractions