Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 6:13 pm

Já si dám... Já si dám... +rozmýšlí se a zatím bloudí rukou pod stolem a hladí Kim nohy+ Tohle je s olihní, tohle s chobotnicí,sardinky... +mumlá si pro sebe+ Tohle si dám. +řekne nakonec vítězoslavně+ Cozido. +mávne na číšníka a ukáže mu co chce+ Ale není to s ničím z moře, že ne? +zeptá se ho ještě pro jistotu a když přisvědčí, že ne, tak se spokojeně opře+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 7:10 pm

+Jak ji Wenai hladí pod stolem, tak se jenom spokojeně, trochu tajemně uculuje a když si objednají, usměje se na Wenai.+ Víš, že je to hrozně sexy, když mluvíš španělsky? +řekne s úsměvem a odklepne cigaretu do popelníku.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 7:30 pm

Tak sexy... +zabrouká a opře se o loket a kouká na ni a zapálí si cigáro+ To si musím zapamatovat a večer tě na to sbalit. Jen doufám, že mě nepředběhne nějaká španělka. +zazubí se na ni a vyfoukne kouř+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 7:35 pm

+Zasměje se, opře se o lokty a nakloní se k ní, takže jsou jejich tváře jenom kousek od sebe. Pod stolem se jí nohama otře o nohy a přeplete si je s nima.+ Žárlila bys? +zeptá se škádlivě a zadívá se jí při tom do očí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 7:43 pm

Já? +zeptá se a zvedne udiveně obočí+ Vůbec ne. +uhne očima a opře se v židli, pak se na ni přemýšlivě koukne+ Ty jsi žárlivá? +usměje se, spíš je to úškleb+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 7:59 pm

+Ještě chvíli pozoruje její tvář, když Wenai uhne pohledem a pak se i ona opře do židle, párkrát potáhne, vyfoukne a přemýšlí nad odpovědí.+ Já nevím... +řekne nakonec.+ Nikdy jsem na vztahy moc nebyla a vím, jaké to je, když tě v nějakém někdo dusí. +koukne opět na ni.+ ...no asi si potřebuju ujasnit, co to mezi náma vlastně je?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 8:04 pm

+trochu ztuhne, protože přesně tohohle okamžiku se bála+ Jo? A je to nutný? +zeptá se, nejistá a rozhozená+ Tak jo, teda, tak začni.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 8:17 pm

+Nelíbí se jí, jak se Wenai najednou tváří.+ Kočko, já tě předci nechci děsit. +snaží se o smířlivý úsměv.+ Není to nutný a pokud nechceš, nebudem se o tom bavit. Promiň. +omluvně na ni koukne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 8:23 pm

Tak... +řekne a chvilku si haje se svými prsty+ Co mezi náma teda je? +koukne na ni vážně a kouše si spodní ret, pak si uvědomí co dělá a nechá toho+ Jestli se o tom chceš bavit. +pokrčí rameny, že jí je to jedno+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 8:43 pm

+Pokroutí hlavou a povzdechne si.+ Ani nevím, proč se na to vůbec ptám... asi je to tím, že jsem s nikým už dlouho nebyla. Myslím takhle jako jsem s tebou. +mezi prstama si začne otáčet sklenku s vínem a po chvilce povídá dál.+ Nedávno jsem potkala jednu holku, hezkou, ale řekla jsem jí že už holku mám.+ pořád sleduje své prsty.+ Později mě pak napadlo, jestli... no víš, jestli tě tak můžu nazývat. +opět pokroutí hlavou a napije.+ Jsem blbá, že to vytahuju. Bavme se o něčem jiném. +opět si potáhne, odklepne popel a znovu se na ni podívá.+ Kde ses naučila španělsky? +zeptá se, jakoby před chvíli vůbec nic neřešily.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Syractions