Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách

Příspěvekod Kim Jasper » úte črc 05, 2011 11:59 pm

Se šneky a mušlema s tebou souhlasím. +přikývne a lžičkou doluje zmrzku z kornoutu, pak si kousek odlomí a zchroumá ho.+ To je ale vydírání. +zašklebí se na ni.+ Co si myslíš tedy o rybách? +zeptá se a spolu jdou ulicí dál.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 12:07 am

Ryby... +zamyslí se+ Jednou mě jeden Ital nutil sníst celou rybu i s kostma, byla grilovaná a já jsem nechtěla být nezdvořilá, tak jsem ji snědla. Brrr, to teda opakovat nemusim, ale nějaký ryby mám docela ráda, hlavně ty velký, kde není moc kostí. Třeba takovýho žraloka, ten je v pohodě. Ale +pohlédne na ni+ syrovou rybu nikdy. Suši je taky takový pochybný jídlo, vypadá to jako, že Japoncům nezbylo už nic jinýho na těch jejich ostrovech, tak začali jíst řasy. +zavrtí hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 12:16 am

+Začne se smát jak Wenai mluví o tom suši.+ To je dobrý. Takhle jsem o tom nikdy nepřemýšlela, ale klidně by to tak i mohlo být.... I když, mí rodiče by s tebou asi nesouhlasili. +v její hlase najednou zazní trpkost, ale radši to zají další porcí zmrzliny.+ Takže, žralok? Hmm.... když ho budou mít, mohly by jsme to vyzkoušet. Nikdy jsem to ještě neměla. +dojí zmrzlinu a pustí se do kornoutku.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 12:20 am

+když ucítí trpkost ve jejím hlase, tak ji tou volnou rukou chytne kolem pasu a přitiskne k sobě, nic z ní nepáčí, jestli jí o tom Kim bude chtít říct, tak ji nechá, aby to udělala sama+ Žralok je dobrej, hlavně nemusíš mít pořád prsty v puse a lovit kosti. +vysrkne z kornoutu zbytek zmrzliny a zahodí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 12:33 am

+Možná jindy, ale teď se na ni usměje. Pohladí ji konečky prstů po tváři a dá ji malý něžný polibek na rty. Právě jdou kolem jedné velice útulně a dobově vypadající hospody.+ Co třeba sem? +Koukne na Wenai.+ Vypadá to tady celkem hezky... a když jsme při těch rybách, já ty kosti také zrovna moc nemiluju. Nejhorší jsou na tohle pstruzi. Opravdus snědla celou rybu i s kostma?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 10:45 am

+prohlídne si hospodu a kývne+ Jo, to vypadá dobře. +jdou spolu dovnitř a než se Kim posadí, tak jí Wenai podrží židli a pak si taky sedne+ Jo celou i s kostma, nebylo to nic, co bych chtěla udělat znovu, takže jsem to pak radši zapila několika panáky grappy, nebo co to bylo. +zazubí se na číšníka, který přijde+ Dobrý den. +začne zase španělsky+ My budeme jíst. A k pití si dáme... +rozmýšlí se chvilku+ Lambrusko. +pak koukne na Kim+ Co ty na to?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 3:09 pm

+Koutky jí pobaveně cuknou, když jí podrží židli, ale pak se usměje.+ Děkuju. +sedne si.+ Tak to se ti nedivím. I když, třeba takový sardinky se jedí i s kostma, ale to je něco jiného.+ Rozhlídne se kolem a taky se usměje na číšníká a ještě víc se uculí, když slyší Wenai mluvit španělsky. I když jí nerozumí ani ň. Ale lambrusko rozumí.+ přikývne. +Jo, proč ne. +otočí se na číšníka.+ Smí se tady kouřit? +zeptá se anglicky.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Okolí » stř črc 06, 2011 4:06 pm

+číšník kývne, dá jim jídelní lístky+ Sí señora. +řekne Kim a odejde a za chvilku jim tam přinese karafu s vínem+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 06, 2011 4:09 pm

Sardinky tak moc nemusím. +potřese hlavou a naleje jí, pak sobě a cucne si+ Hm... dobrý. +usměje se na Kim a otevře lístek+ Tak co si dám...? +zamyslí se+ Půlce z těch věcí co tu jsou tak nerozumím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř črc 06, 2011 5:09 pm

Ok. +usměje se na číšníka a zapálí si. Nabídne cigaretu i Wenai a pak jí nakoukne přes rameno do jídelníčku.+ Hmmm... no já si asi dám tu tortillu. +kývne hlavou k jednomu řádku.+ Tam my snad žádný mořský věci být neměly.+ Narovná se a taky si ucucne svého vína.+ Dobré. +přikývne spokojeně.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Syractions